2020 Yurt İçi Fuarlar

Tüyap Fuarcılığın ve TOBB Fuarlar Genel Müdürlüğü’nün yayınlamış olduğu listelere yönelik 2020 yılı (Eylül, Ekim, Kasım, Aralık) Yurtiçi Fuarların yer aldığı yazımızın detayları...

2020 yurtiçi fuar takvimi netleşmeye başladı. Siz de işinize en uygun fuarı bulabilirsiniz yurt içi fuar organizasyonlarında bulabilirsiniz. Fuar Sepeti ekibi olarak; Fuarlara yönelik olarak talep edeceğiniz ve detaylarını paylaşmış olacağınız tüm seyahat organizasyonlarınızı, uçak bileti, konaklama, fuar transferleri, havalimanı transferleriniz ile ilgili tüm taleplerinizi en kısa sürede kaliteli hizmet anlayışımız ile çözüme kavuşturmak için her zaman hazırız.

Tüyap Fuarcılığın ve TOBB Fuarlar Genel Müdürlüğü’nün yayınlamış olduğu listelere yönelik 2020 yılı (Eylül, Ekim, Kasım, Aralık) Yurtiçi Fuarların yer aldığı yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2020 Eylük Yurtiçi Fuarlar

İstanbul Eylül fuarları Tüyap’ta düzenlenecek. İşte Eylül 2020’de gerçekleştirilecek yurt içi fuar takvimi sizlerle.

İstanbul Oyuncak Fuarı Ne Zaman Düzenlenecek?

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Oyuncakçılar Derneği (OYDER) iş birliği ile 2-5 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Oyuncak Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece – İstanbul’da oyuncak sektörünü bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Zuchex İstanbul Fuarı

10-13 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek olan 31. Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, “Online B2B” programı sayesinde yurt içi ve yurt dışından satın almacılar, katılımcı firmalarla hem online toplantılar düzenleyebilecek hem de fuar alanında katılımcı firma standında buluşacaklar.

Sign İstanbul Fuarı

SIGN İstanbul, 17-20 Eylül 2020’de 22’nci kez kapılarını açacak. Dijital baskı makinelerinden serigrafi makinelerine, tekstil baskıdan lazer makinelerine, LED sistemlerinden endüstriyel reklam ürünlerine, 3D baskı teknolojilerinden görsel iletişim ve sergileme ekipmanlarına kadar 2020’nin tüm sektörel yenilikleri SIGN İstanbul’da bir arada sunulacak.

Konya Tarım Fuarı

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen fuar, 08 -12 Eylül 2020 Tüyap Konya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir. Konya Tarım Fuarı, 2019 yılında 7 ayrı salonda 66.000 m2 kapalı, 24.000 m2 açık alan olmak üzere toplam 90.000 m2'lik sergileme alanında, 20 ülkeden 441 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 5 gün boyunca 101 ülke ve 72 ilden gelen 304.855 ziyaretçiyi Konya’da Tüyap çatısı altında bir araya getirmiştir.

Samsun Tarım Fuarı 2020

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Birliği, Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun İl Koordinatörlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Ziraat Mühendisleri Odası, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN TARIM 2020 6.Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, 16 - 20 Eylül 2020 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde faaliyet bulacak.

Eskişehir Tarım Fuarı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin değerli katkıları beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, Eskişehir İl, Tarım ve Orman Müdürlüğü,Eskişehir Ziraat Mühendisleri Odası, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, TARMAKBİR ve KOSGEB'in desteği ile hazırlanan "ESKİŞEHİR TARIM 2020" 2.Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 30 Eylül - 4 Ekim 2020 tarihlerinde Eskişehir Ticaret Odası - TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

SEDEC TÜRKİYE Fuarı

15-17 Eylül 2020 tarihlerinde ATO Kongre ve Sergi Sarayı 'Congresium' Luna Fuarcılık Ticaret A.Ş. organizatörlüğünde gerçekleşecek olan SEDEC; Savunma Sanayii Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Kara, Hava, Deniz Kuvvetleri, Jandarma gibi ihtiyaç makamlarını, üreticiler ile direk bağlantıya geçiren, büyük platform üreticilerinin KOBİ seviyesinde tedarik zinciri bağlantılarını en kısa sürede sağlayan etkin bir platformdur.

2020 Ekim Yurtiçi Fuarlar

İstanbul 2020 fuar takvimi bu sene de dopdolu. Ekim ayı fuarları İstanbul Tüyap’ta gerçekleşecek. İşte İstanbul ekim fuarları listesi:

Woodtech- İntermob Fuarı

 Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörlerinde yenilik ve trendlerin yanı sıra, ağaç işleme makineleri firmalarının en son teknolojideki ürün ve hizmetlerini sergiledikleri, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısı oluşturan WoodTech Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı 10-14 Ekim, 2020 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Çukurova Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Ne Zaman Düzenlenecek?

Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı,6 -11 Ekim 2020 tarihlerinde TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde sektörün öncülerini bir araya getiriyor. Bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek olan Çukurova Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda modernden avangarta, klasikten özel tasarıma kadar pek çok çeşit ürünü bulabilirsiniz.

Kayseri Mobilya Fuarı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB) ve Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) işbirliklerinde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), Kayseri Ticaret Odası (KTO), Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu (TAİF), Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB), Kayseri Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası ve KOSGEB'in destekleri ile hazırlanan K.MOB 2020, Kayseri 9. Mobilya Fuarı, 7-11 Ekim 2020 tarihleri arasında Kayseri OSB - TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Bursa Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı ve BurTarım Fuarı

Burtarım,20 - 24 Ekim 2020 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. organizatörlüğünde gerçekleşecektir.

Avrasya Ambalaj Fuarı

21 - 24 Ekim 2020 yılında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı; ambalaj ürünleri, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; son olarak 48 ülkeden 1231 katılımcı, 115 ülkeden 9.000'i yabancı, 60.000’in üzerinde ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; tüm endüstrilerin ambalaj tasarım, ürün ve makine çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformudur.

Food Tech Eurasia Fuarı

21 - 24 Ekim 2020 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleşecek olan Food-Tech Eurasia; çikolata, şekerleme ve pastacılık ekipmanlarından et ve süt ürünleri teknolojilerine, soğuk zincir ekipmanlarından gıda güvenliğine, işleme ve dolum teknolojilerinden ambalaj üretimine kadar geniş bir yelpazede, yiyecek ve içecek üreticilerinin markalarına ve ürünlerine değer katacak güvenilir, yüksek kalitede çözümleri bir araya getirmeye devam edecek.

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı,31 Ekim - 08 Kasım 2020 yılında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ‘nde Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından gerçekleşecektir.

2020 Kasım Yurtiçi Fuarlar

Kasım fuarları İstanbul Tüyap’ta sonbaharda sizler buluşacak. Birçok farklı fuarın düzenleneceği Kasım ayında gelin fuar takvimine göz atalım:

World Food İstanbul Fuarı

Hyve Build Fuarcılık A.Ş organizatörlüğünde 25 -28 Kasım 2020 tarihinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan World Food İstanbul VIP alım heyeti programına, Perakende, Zincir Market ve Horeca B2B İş Görüşmeleri’ne (Retail Center) katılmaya hazır olan, dünyanın dört bir yanından birçok şirket katılım gösterecek.

Kayseri Kapı, Pencere ve Cam Teknolojileri Fuarı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB), Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Ticaret Borsası ve KOSGEB'in destekleri ile hazırlanan KAYSERİ KAPI, PENCERE VE CAM TEKNOLOJİLERİ FUARI 25 - 28 Kasım 2020 tarihleri arasında Kayseri OSB - TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Kayseri İnşaat Fuarı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB) Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Ticaret Borsası ve KOSGEB'in destekleri ile hazırlanan KAYSERİ İNŞAAT FUARI 25-28 Kasım 2020 tarihleri arasında Kayseri OSB - TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Bursa Blok Mermer Fuarı

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) işbirliğiyle bu yıl 4 - 7 Kasım tarihleri arasında altncısı düzenlenecek olan ‘Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı Türkiye’de konusunda tek ihtisas fuarı olarak dikkat çekiyor. Bursa Blok Mermer Fuarı global buluşma noktası olarak sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

Expomed Eurasia Fuarı

05 - 07 Kasım 2020 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen ve Avrasya bölgesinin medikal alandaki en büyük ihtisas fuarı olan Expomed Eurasia, medikal sektörün tüm paydaşlarının desteği ile kapılarını 27. kez açacak.

Adana Sera Bahçe ve Adana Tarım Fuarı

Adana Sera ve Adana Tarım Fuarı,11 - 15 Kasım 2020 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından organize fuar; bahçecilik ekipmanları konularında ihtiyaç duyulacak her türlü donanım, geniş ürün gamı, son teknolojik ürünler ve inovasyon konusundaki tüm farklılıkları ziyaretçilerin beğenisine sunularak üretici ile son kullanıcıyı bir araya getirecektir.”

Ankiros- Annofer- Turkcast

12 - 14 Kasım 2020 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Hannover Messe- Ankiros Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından düzenlenen Ankiros; Entegre Tesis Makina ve Ekipmanları, Haddehane Donanımları, Metal Yükleme Sistemleri, Ark ve İndüksiyon Ocakları, Endüstriyel Fırınlar, Döküm Makinaları, Kum Hazırlama Sistemleri ve Maça Makinaları, Yüzey Temizleme Makinaları ve Malzemeleri, Hammadde ve Sarf Malzemeleri, Refrakter Malzemeler, Test ve Analiz Cihazları ve daha fazlasına odaklanmaktadır.

ANNOFER, demir dışı metallerin üretimi ve şekillendirilmesi için gerekli tesis, makine ve ekipmanlar üzerine odaklanmaktadır.

Turkcast; Otomotiv, Taşıt Araçları Üretimi ve Yan Sanayileri, Raylı Sistemler ve Araçları üreticileri, Tarım Makinaları, Makina, Pompa Vana, Hidrolik Sistemler üretim sektörleri, Savunma ve Havacılık Sanayii, Enerji Üretimi, Madencilik, Demir Çelik ve Demir Dışı Metaller Üretimi ve Hadde Sanayi, Beyaz Eşya, Çimento Üretimi, Petrokimya ve Kimya Sanayi, Seramik ve Üretim Sektörleri, Tıbbi Cihazlar, Beden Protezleri, Yapı ve Şehir Mobilyaları, Alt Yapı Ürünleri, Heykel ve Sanat Üretimleri gibi tüm üretim alanlarına odaklanmaktadır.

The Flower and Plant Show Fuarı

12 - 14 Kasım 2020 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Tarsus Turkey Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen The Flower and Plant Show, 12. kez bir araya getireceği katılımcı ve ziyaretçileri ile Avrasya’nın sektöre yönelik en etkili ticari platformudur.

Eskişehir Yapı Fuarı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Eskişehir'de ikincisi düzenlenecek olan Eskişehir İnşaat, 2. Yapı Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 12-15 Kasım 2020 tarihlerinde ziyaretçilerine açık olacak.

Samsun Gıda Fuarı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, KOSGEB, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Karadeniz Perakendeciler Derneği (KARADENİZ PERDER), Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD), Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği (KATBİR)’nin destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN GIDA 2020 5.Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 18 - 22 Kasım 2020 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Müsiad Expo Fuarı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Müstakil Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı, 18-21 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Bumatech Bursa Makine Teknolojileri Fuarı

BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı, önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmak, yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını arttırmak isteyenler için 25 - 28 Kasım 2020 tarihleri arasında Tüyap Bursa'da gerçekleşecek.

PİKTECH

26-29 Kasım 2020 tarihlerinde EGS Park Kongre ve Fuar Merkezi’nde Termin Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından organize edilen fuar; Pamuk, İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları, Tekstil Teknolojileri Üretici Firmaları ve Yan Sektörleri gibi içeriklere sahip.

İzmir Kitap Fuarı

28 Kasım - 06 Aralık 2020 tarihleri arasında İzmir – Gaziemir’de Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından gerçekleşecek.

2020 Aralık Yurtiçi Fuarlar

Aralık ayı fuarları bu sene de Tüyap’ta sektör ilgileriyle buluşmaya devam edecek. 2020 Aralık Yurt içi fuarları ise şöyle:

Plast Eurasia Fuarı

Plast Eurasia İstanbul 2020, 30. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı TÜYAP tarafından PAGEV iş birliği ile 2 - 5 Aralık 2020 tarihinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul’da düzenlenecek.

Kauçuk İstanbul Fuarı

Kauçuk İstanbul,02 - 05 Aralık 2020 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Tüyap İhtisas Fuarları A.Ş. tarafından gerçekleşecek.

Maden Türkiye Fuarı

10 - 13 Aralık 2020 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından organize edilecek Maden Türkiye Fuarı, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen madencilik sektörünün öncü firmalarının en son ürün ve hizmetlerini bir arada sergileyecekleri, farklı ülkelerden gelen nitelikli ziyaretçilerle buluşacakları etkin bir iletişim ve pazarlama platformudur.

Şanlıurfa Eğitim ve Kitap Fuarı

18-27 Aralık 2020 tarihlerinde Start Fuarcılık Organizasyon Ltd. Şti. organize etmiş olduğu ve Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 2.Şanlurfa Eğitim ve Kitap Fuarı’nda Rehberlik Merkezleri, Yayın Evleri, Kolejler, Yabancı Dil Eğitim Kurumları, Halk Eğitim Merkezleri, Meslek Liseleri, Özel Liseler gibi eğitim kurumları iştirak edecek.

Daha detaylı bilgi almak adına fuarların resmi sitelerini ziyaret edebileceğiniz gibi FuarSepeti ekibinden de destek alabilirsiniz.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.