4 Maddede Fuar Sepeti ile Fuar Çözümleri

Yurt içi ve yurt dışı fuarcılıkta adını duyurmayı başaran Fuar Sepeti uzman kadrosu dâhilinde, fuarlar hakkında detaylı bilgileri ve organizasyonlara katılabilmeniz adına size sunuyor.

Fuar Sepetinin hem Türkiye’den hem de dünya çapından aklınıza gelebilecek her fuara katılabilmeniz için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgileri ve profesyonel destek hizmetlerini sizlere bir arada sunduğunu biliyorsunuz. Yurt içi ve yurt dışı fuarcılıkta adını duyurmayı başaran Fuar Sepeti uzman kadrosu dâhilinde, fuarlar hakkında detaylı bilgileri ve organizasyonlara katılabilmeniz adına size sunuyor. Fuar organizasyonlarınız için de sizlere pek çok alanda profesyonel hizmet sağlamayı ihmal etmiyor.  4 maddede fuar sepeti ile fuar çözümlerini 4 ana başlık altında sıralayabiliriz;

  • Uçak Bileti Hizmetleri
  • Kurumsal Seyahat Hizmetleri
  • Kurumsal Etkinlikler
  • Yurt İçi ve Yurt Dışı Fuar Hizmetleri

1- Uçak Bileti Hizmetleri

Fuar katılımlarında uçak biletlerinin temin edilmesi önem taşıyor. Dolayısıyla siz kendi işinizle meşgulken, Fuar Sepeti zaman kaybetmemeniz adına uçak biletlerinde imdadınıza yetişmeyi unutmuyor. Özellikle yurt dışı seyahatlerinde bilet saatlerini ve havalimanlarını doğru seçmek gerekiyor. Tüm bunlar için de ekonomik alternatifler üretilmesiyle birlikte profesyonel danışmanlık hizmetlerini beraberinde getiriyor. Unutmayın ki uçak bileti satın almak sadece bilet tarihlerinin, hava yolu şirketlerinin ya da uçuş saatlerinin belirlenmesiyle sınırlı bir durum değildir. Aylar öncesinden planlayabileceğiniz uçuşlarda sizi ekonomik anlamda zarara sokmayacak şekilde, maksimum süre zarfında rezervasyon yapılabilmesi ve gerektiğinde bilet değiştirilebilmesi, ertelenmesi ya da iptal edilebilmesi gibi risklere karşı önlem alınabilecek düzeyde biletleme yapılmalıdır. Bu doğrultuda tereddüt etmeden Fuar Sepeti bünyesinde hizmet sağlayan uzman seyahat planlama uzmanlarına başvurabilirsiniz.

2- Kurumsal Seyahatler

Fuar organizasyonları dolayısıyla gerçekleştirdiğiniz geziler de kurumsal seyahatlerin bir parçasıdır. Bu sebeple Fuar Sepeti yine fuar katılımlarınıza yönelik sizlere kurumsal seyahat paketleri oluştururken de rehberlik ediyor. Uçak bileti işlemleriniz tamamlandıktan sonra, gideceğiniz şehir ya da ülkede konaklayacağınız otelin belirlenmesinden, ülkedeki transfer operasyonlarınızın askıntıya uğramadan zamanında sağlanması önem arz ediyor. Aynı zamanda seyahat öncesinde vize sürecinin de doğru bir şekilde yönetilmesi gerekiyor. Özellikle vize başvurularında vakit kaybetmeden işlemlerin bitmesi ve kısa zamanda başarılı sonuçlar elde edilebilmesi adına evrakların hazırlanmasına yönelik profesyonel danışmanlık hizmeti almanızı önerebiliriz.

Fuar Sepeti sizlere her türlü desteği sunmaya devam ediyor. Daha önce gitmediğiniz ve bilmediğiniz bir şehirde, gezinizi sizin adınıza kolay bir hale getirecek transfer alternatifleri ve doğru otelde konaklama sağlanması kurumsal seyahatlerinizin hem konforlu hem de verimli geçebilmesi için önemli unsurlar arasında gösterilebilir. Bu doğrultuda kurumsal seyahatlerinizi Fuar Sepetinin alanında deneyimli ekipleri rehberliğinde ekonomik ve rahatlık standartları çerçevesinde organize edebilirsiniz. Tüm işlemlerin sonunda size kalan yalnızca kurumunuz adına katılım sağladığınız fuarlarda, işinizi geliştirmek ve bağlantılarınızı güçlendirmek olsun.

3- Kurumsal Etkinlikler

Fuar Sepeti kurumsal seyahatlerin yanında kurumsal etkinliklerinizde de yanınızda olmayı ihmal etmiyor. Katıldığınız fuarlar bazında kurumsal etkinliklerinizin işinizin kolaylaşması adına daha önceden planlanmasını istemez miydiniz? Cevabınız evet ise Fuar Sepetinin çözümlerine bir göz atabilirsiniz.

Yurt içi ve yurt dışı fark etmeksizin, Fuar Sepeti alternatif çözümleriyle en büyük destekçiniz olmayı sürdürüyor. Türkiye ya da dünya çapında katılımcı sıfatıyla bulunduğunuz fuarlar veya diğer kurumsal organizasyonlarınız için firma danışmanlarından gereksinim duyduğunuz her türlü profesyonel desteği almanız mümkün. İş yaşamınızda size başarının yollarını açan kurumsal etkinliklerde hem kaliteyi hem de bütçenize uygun çözümleri bir arada bulabilirsiniz. Katılım sağladığınız fuarlarda, misafirlerinizi ağırlarken ihtiyacınız olan reklam, tanıtım, yeme içme ikramı ve transfer gibi her türlü kurumsal etkinlik için Fuar Sepetinden hizmet alabilirsiniz. Unutmamalısınız ki fuarlara katılım sağlamak kadar, oradaki potansiyel işbirlikçilerinize ve müşterilerinize firmanızı her anlamda iyi göstermek de size prestij kazandıracaktır.

4- Yurt İçi ve Yurt Dışı Fuarlar

Fuar Sepeti isminden de anlayabileceğimiz üzere, firmaların kendi sektöründeki ya da sektörüne yakın alanlardaki fuarları takip etmeleri ve katılım sağlamaları adına hizmet veren bir kuruluş olma özelliği taşıyor. Hem şirketinize hem de çalışanlarınıza yeni ufuklar açmak, pazar ağınızı büyütmek, üretim süreçlerinize yönelik yeni çözümler araştırmak, farklı bir şehirde ya da ülkede iş modelinizi tamamlayan partnerler bulmak ve çok daha fazlası için fuarlar bulunmaz fırsat alanlarıdır. Düzenli aralıklarla alanınızla alakalı veya alanınızla ilişkili fuarları takip etmeli ve katılımcı ya da ziyaretçi olarak bu fuarlarda yer almalısınız. Fuar Sepeti dünyanın dört bir yanında organize edilen fuarları kaçırmamanız için fuar listelerini güncellemeye son hız devam ediyor. Türkiye çapında, İstanbul, Ankara ve İzmir’de fuarlar yoğunluk gösterirken, yurt dışında da Avrupa genelinde, İtalya, Fransa, İngiltere, İspanya, Almanya ve Rusya öne çıkıyor. Bunun yanında Çin, A.B.D ve Azerbaycan Fuarlarına da erişim sağlayabilirsiniz. Üstelik Fuar Sepeti arama sekmesinde “Kozmetik Fuarları” dediğinizde dünya genelinde düzenlenen tüm kozmetik fuarlarını görmeniz mümkün. Sizin sadece katılımcı veya ziyaretçi sıfatıyla bulunmak istediğiniz fuarı seçmek kalıyor. Rezervasyon, konaklama ve transfer gibi tüm ihtiyaçlarınızın tamamı Fuar Sepeti güvencesinde karşılanıyor.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.