İşinizi Büyütmenin En İyi Yollarından Bir Tanesi: Makine Üretim ve Teknoloji Fuarları

O halde önümüzdeki dönem katılım gerçekleştirebileceğiniz makine ve üretim teknolojileri fuarlarını birlikte incelemeye ne dersiniz? Hem yurt içinde hem de yurt dışında bu alanda fuarlar organize edildiğini görmemiz mümkündür.

Teknolojinin hayatımıza etkilerini es geçemeyiz. Dolayısıyla makine üretim teknolojilerinin hem dünyada hem de Türkiye’de hızla ilerleme kaydetmesi de bizleri şaşırtmıyor. Her geçen gün yeni üretimler pazarlardaki yerini alıyor. İşini büyütmek ve network ağını genişletmek isteyenlerin de başvurması gereken etkinliklerden bir tanesi de şüphesiz makine üretim ve teknolojileri fuarları alıyor. Çünkü organizasyonlar kapsamında birbirinden farklı sektörler bir araya geliyor. Üstelik makine ve üretim teknolojileri hangi sektörde faaliyet sürdürürseniz sürdürün, her alanda işinizde yeni kapılar açma potansiyeli taşıyan bir iş kolu olarak da öne çıkıyor. O halde önümüzdeki dönem katılım gerçekleştirebileceğiniz makine ve üretim teknolojileri fuarlarını birlikte incelemeye ne dersiniz? Hem yurt içinde hem de yurt dışında bu alanda fuarlar organize edildiğini görmemiz mümkündür.

BUMATECH

Bursa’nın sanayi kenti diye anıldığını bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyoruz. Dolayısıyla üretim teknolojileri alanında düzenlenen fuarların da ilk adresi Bursa oluyor. Son teknolojinin kullanılarak geliştirildiği inovasyon harikası ürünleri bünyesinde taşıyan metal-saç işleme teknolojilerinden kalıp yan sanayisine ve makine otomasyonuna kadar uzanan BUMATECH yeni iş bağlantılarına ev sahipliği yapıyor. Üstelik farklı pazarlara açılmakla birlikte Pazar payını artırmak isteyenler için de etkin bir ticaret platformu olma özelliği taşıyor. Fuar kapsamında dünyanın birçok ülkesinden gelen potansiyel müşteriler, temsilciler, ortaklar ve distribütörlerle tanışarak yeni pazarlarda kendinize yer edinebilirsiniz. Üstelik uluslararası alanda müşterilerde kazanabilirsiniz. BUMATECH kendi şirketinizin markasını rekabette güçlendirmeniz ve pazardaki yerinizi sağlamlaştırabilmeniz adına sizlere fırsatlar sunuyor. Fuarın bu yıl 24-27 Kasım 2021 tarihleri arasında Bursa TUYAP Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerini ağırlaması bekleniyor.

Word Mill Tech

Word Mill Tech, her sene eylül ayında İstanbul’da organize edilen Dünya Değirmen Makineleri ve Yan Sanayi Fuarını kapsıyor. Word Mill Tech, alanında düzenlenen en büyük fuar olarak dikkat çekiyor. Değirmen Makineleri firmalarının son teknolojideki ürün ve hizmetlerinin teşhir edildiği fuar, yerli-yabancı katılımcıların hem yurt içinde hem de yurt dışı pazarlarında yeni iş bağlantıları kurabilmeleri adına önemli fırsatları barındırıyor. Fuar bünyesinde yurt dışından sektörün geliştiği ülkelerden gelecek profesyonellere ulaşmanız mümkün. Yeni yatırım fırsatları ve iş bağlantılarının yanı sıra ortaklık anlaşmaları imzalama fırsatı elde edebilirsiniz. Açılış günü organizasyondaki yerinizi alıp, firmanızın pazardaki konumunu saptayarak yeni iş alanları belirleyebilirsiniz. Fuarda, irmik, un, mısır tesisleri, anahtar teslimi, temizleme, tavlama ve öğütme makineleri, taşıma-paketleme sistemleri ekipmanları, elektrik otomasyon randıman sistemleri, bulgur tesisi, katkı maddeleri, temizleme/ ön yıkama, paketleme, pişirme soğutma ve kurutma sistemlerinin yanında kabuk soyma, kırma ve patlatma makineleri ve ekipmanları sergileniyor.

ANNOFER

İşinizi büyütebileceğiniz makine ve üretim teknolojileri fuarlarını incelemeye İstanbul’dan devam ediyoruz. Önümüzdeki yılın ekim ayında TUYAP Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenmesi beklenen ANNOFER organizasyonunda, küresel ve ulusal sanayi tedarikçilerinin alüminyum, bakır ve diğer demir dışı metal ürünleri, son teknoloji makineleri, ekipmanları, hammaddelerini ve sarf malzemelerini sergilenmesi bekleniyor. Ziyaretçi ve katılımcıların demir dışı endüstrisinde üretim için gerek duyulan yüksek ve düşük basınçlı çözüm ve endüstriyel fırınların kaliteli bir seçimini bulacağını söyleyebiliriz.

BI-MU

İşinizi büyütebileceğiniz makine üretim ve teknoloji fuarlarında Türkiye’den çıkıp, yurt dışına doğru bir yolculuk yapmaya ne dersiniz? İtalya’nın Milano kentinde 1958 yılından bu yana iki senede bir düzenlenen fuarda, metal kesme tezgahlarından metal şekillendirme tezgahlarına, FMS’den kaynak kesme ve gaz kesme makinelerine, sertleştirme-ısıtma makinelerinden yüzey işleme makinelerine, fiziksel-kimyasal proses tezgahlarından takım tezgahı aksesuarlarına kadar geniş bir yelpaze uzanıyor. Uluslararası bir fuar olma niteliği taşıyan BI-MU da yabancı firmalarla iş birliği oluşturabilir, yeni ortaklıklar kurabilirsiniz.

FORMNEXT FRANKFURT

Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen Formnext bünyesinde bir ürün fikrinden üretimine kadar gelen süreç zinciri ziyaretçilere gösterilmesi planlanıyor. Her yıl kasım ayında gerçekleştirilen fuar, yeni nesil ürün geliştirmeyi sunan katkı ve prosedürleri pekiştirmeyi amaçlıyor. Fuarı genel hatlarıyla incelersek; bükme aletlerinden kompozit işleme aletlerine, çekirdek çekim aletlerinden kalıp döküm kalıplarına, alıştırma makinelerinden lazer işlemeye, torna makinelerinden freze makinelere, parlatma makinelerinden termoform kalıplarına kadar uzanan zengin bir teknoloji ağını kapsadığını anlayabiliriz. Üstelik Formnext Frankfurt’un 2018 verilerine baktığımızda 32 ülkeden 632 katılımcı ve 26919 ziyaretçiyi konuk ettiğini görebiliriz.

Mitex Moscow

Bu sefer yönümüzü Rusya’ya çeviriyoruz ve her sene kasım ayında başkentte düzenlenen Mitex Moscow’a doğru yol alıyoruz. Mitex; makine aletleri, metal işleme, imalat ve hidrolik teknolojiler için hazırlanan özel bir olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda alet üretimi kapsamında dünya endüstrilerinin de son başarılarını sunuyor diyebiliriz. Dünyanın önde gelen firmaları her sene metal ve ahşap işleme, cam-plastik işleme, mekanik montaj, hidrolik aletler, endüstriyel üretim, oto hizmetleri ve çok daha fazlasını üretiyor. Fuarda da bu üretim ürünlerini içine alan aşındırıcı malzemeler, bataryalar, ormancılık ekipmanları gibi parçalar teşhir ediliyor. Yeni iş alanları oluşturabilmeniz adına Mitex Moscoxw’a mutlaka katılmanızı tavsiye edebiliriz.

 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.