Mipim Cannes Hakkında Merak Ettikleriniz

Mipim Cannes fuarı, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, Reed Midem tarafından organize edilen uluslararası gayrimenkul yatırım fuarıdır.

Mipim Cannes fuarı, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul yatırım fuarıdır. Reed Midem tarafından organize edilen Mipim Cannes; bankacılık, emlak, yatırım sektörlerindeki katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Her yıl düzenlenen Mipim Cannes fuarının 14 – 17 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Mipim Cannes Fair Hakkında

Mipim Cannes fuarı, sektörün her alanında ihtiyaç duyulan hizmet alanlarını sunmaktadır. Ayrıca ana gelişim trendlerini göstermek için bir platform sunan eşsiz bir projedir. Türünün en büyük uluslararası fuarıdır.

Dört gün boyunca süren fuar, sergi ve konferans oturumlarını içermektedir. Tüm uluslararası mülk sektörlerinden (ofis, konut, perakende, sağlık, spor, lojistik ve sanayi dahil) en etkili katılımcıları bir araya getirerek dünya çapında en büyük geliştirme projeleri ve sermaye kaynaklarına rakipsiz erişim imkanı sunmaktadır.

Mipim Cannes Fuarı Nedir?

Mipim, Cannes'da 4 gün boyunca eşsiz bir şehir festivali hazırlarken yapılı çevrenin dönüşümünü etkiler ve hızlandırır. Değişimi yönlendirmek için yüz yüze görüşmeleri, düşünce liderliğini, gelişim fırsatlarını ve küresel sermayeyi birleştiren somut çözümler sunmaktadır. Herkes için daha sürdürülebilir ve yaşanabilir yerler yaratmak için uluslararası emlak topluluğunu birbirine bağlar ve ilham verir.

Mipim Fuarına Neden Katılmalısınız?

Dünyanın önde gelen emlak etkinliğini keşfetmek için eşsiz bir platform sunan Mipim Cannes fair çeşitli etkinlik ve sergilerden oluşmaktadır. Söz konusu fuara katılarak ya da fuarı ziyaret ederek sektörde yaşanan son gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

Ağ Oluşturma

Mipim Cannes fuarı tartışarak ve bağlantı kurarak başarılı olmanızı sağlamaktadır.

Sergi

20.000 m² sergi alanı ile Mipim, fırsatları keşfetmeniz ve önemli uluslararası paydaşlarla tanışmanız için önde gelen emlak etkinlik fuarıdır.

Konferanslar

İşletmenizi şimdi ve uzun süre güvence altına almak ve beslemek için önemli içgörüler edinmenizi sağlar. İlham ve düşünce liderliği sağlarken deneyim alışverişinde bulunmak için çalıştaylar, paneller ve açılış konuşmalarından oluşan bir karışımdır.

Ödüller

Mükemmellikten ilham alabilir veya dünyadaki en vizyoner, sürdürülebilir ve kullanışlı binaları kutlayan Mipim Ödülleri yarışmasına projelerinizi sunma fırsatını yakalayabilirsiniz.

İşinizi Geliştirmek için Tüm Emlak Topluluğuyla Tanışın

Mipim Cannes fuarı herkes için fırsat sunmaktadır.

Şehirler ve Yerel Makamlar

  • Şehrinizi küresel bir kitleye tanıtabilirsiniz.
  • Kentsel gelişim stratejinizi oluşturabilirsiniz.
  • Gelecekteki ortaklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Yatırımcılar

  • Yatırım yapmak için yeni projeler ve varlıklar bulabilirsiniz.
  • Ortak yatırımcılar ve emsallerle tanışabilirsiniz.
  • Piyasa koşullarını değerlendirebilirsiniz.

Kurumsal Son Kullanıcılar / Otel grupları / Operatörler

  • Yeni yerler bulabilirsiniz.
  • Potansiyel iş ortaklarıyla ağ kurabilirsiniz.

Mipim Cannes Fuarı İş hizmetleri

  • Uzmanlığınızı tüm değer zincirindeki emlak profesyonellerine vurgulayabilirsiniz.
  • Ağınızı genişletebilirsiniz.

Geliştiriciler

  • Projelerinizi uluslararası alıcılara gösterebilirsiniz.
  • Potansiyel ortakları belirleyebilir ve onlarla tanışabilirsiniz.

Servis Sağlayıcıları

  • Yeni tesisler bulabilirsiniz.
  • Etkili projeler ve varlık yönetimi için yenilikçi çözümleri paylaşabilirsiniz.

Mipim Cannes'de Kimler Yer Alıyor?

Mipim Cannes fuarı; en fazla sayıda uluslararası emlak liderine, geliştirme projelerine ve emlak sektörü içgörülerine rakipsiz erişim sağlamaktadır. Söz konusu gayrimenkul etkinliği; şirketleri, projeleri ve konseptleri sergileme ve sadece 4 gün içinde binlerce sektör profesyoneline ulaşma fırsatı vermektedir.

Neleri İçeriyor?

Söz konusu fuar çeşitli sektörler için geçerli farklı ürünlere sahiptir.

Konaklama ve Turizm

Otelcilik trendlerini, otel yatırımlarını ve turizm gayrimenkullerini tartışmak için özel bir alan sunmaktadır.

Sağlık hizmeti

Özel bir alan, medikal ve sağlık hizmetleri emlak sektörünün tüm önemli oyuncularına ışık tutmaktadır.

İnovasyon ve Teknoloji

Mipim tarafından sunulan dünya standartlarında 4 günlük bir program olan Propel Station ile dünyanın en yenilikçi teknolojilerini ve iş modellerini belirleyip uygulayarak emlak işinizi ileriye taşımanız mümkündür.

 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.