R+T Stuttgart Fuarı Nedir?

Messe Stuttgart’nın organizatörlüğünü yapmış olduğu R + T Stuttgart Fuarı 22-26 Şubat 2021 Tarihinde Messe Stuttgart’da gerçekleşecektir.

Messe Stuttgart’nın organizatörlüğünü yapmış olduğu R + T Stuttgart Fuarı 22-26 Şubat 2021 Tarihinde Messe Stuttgart’ta gerçekleşecektir.

R + T Stuttgart Fuarı Nedir?

R + T Stuttgart, panjurlar, kapılar / kapılar ve güneş koruma sistemleri için dünyanın önde gelen ticaret fuarıdır.

1965 yılında kurulan ve üç senede bir gerçekleşen R + TStuttgart, sektördeki merkezi temalara yönelik yeniliklerini sunuyor ve çözümlerini sergiliyor.

2018 Yılı İstatistikleri;

KATILIMCILAR

46 ülkeden 1,024

Yabancı: 773

Ulusal: 251

Dolaylı temsil

Yabancı: 1

Ulusal: 1

ZİYARETÇİ

131 ülkeden 65,603

Yabancı: 38,706

Ulusal: 26.897

R + T Stuttgart Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

•Çeşitli uzman forumları ve ağ etkinlikleri, temasların kurulmasını sağlar ve katılımcılara günlük işleri için yeni bir ivme kazandırır.

•Dünyanın önde gelen ticaret fuarı olan R + T aynı zamanda sektör için bir buluşma noktası, trend barometresi ve bir inovasyon platformudur.

R + T Stuttgart Fuarı’nda Sizi Neler Bekliyor?

Panjurlar ve aksesuarlar, panjurlar ve aksesuarlar, pencere ve pencere aksesuarları, tenteler, dış jaluziler / pencere gölgeleri, iç güneş koruması, teknik tekstil ve tekstil yapıları, böcek koruma, kapılar ve kapı aksesuarları, kapı ve kapı aksesuarları, ızgaralar ve çitler , sürücü ve kontrol sistemleri, tesis ekipmanları, bilgisayarlar, elektrik güvenliği cihazları, teknik literatür gibi içeriklere sahiptir.

Stuttgart’ta Konaklama Seçenekleri Nelerdir?

•Şehrin Merkezi olarak bilinen Stuttgart- Mitte Bölgesi

•Şehrin en kuzeyinde bulunan ve en eski yerleşim yerlerinden biri olan Zuffenhausen Bölgesi

•Şehir merkezine ortalama 4km uzaklıkta bulunan Stuttgart-Nord Bölgesi

•Şehir merkezine ortalama 2.5km uzaklıkta bulunan ve uygun fiyatlı konaklama fırstlarının yer aldığı Stuttgart-Ost Bölgesi

•Şehrin batı kısmında yer alan ve bölgeler arasında en büyük olan Stuttgart-West Bölgesi

•Stutgart'ın en eski ve kalabalık bölgesi olan, şehir merkezinden ortalama 5km uzaklıkta olan Bad Cannstatt

konaklama yapılabilecek bölgelerdir.

Stuttgart’ta Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Stuttgart’ın kullanımı oldukça kolay ve gelişmiş bir toplu ulaşım ağı bulunur. Otobüsler ve metrodan oluşan bu ağda özellikle S-Bahn ve U-Bahn metro hatlarıyla şehrin birçok bölgesine kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu toplu ulaşım araçlarını 05.00 ile 01.00 arasında kullanabilirsiniz.

Cumartesi ve pazar günleri ise gece saatlerinde hizmet veren otobüs hatları mevcuttur. Stuttgart’ta alacağınız biletle hem metroyu hem de otobüsü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yalnızca şehir merkezini ziyaret edeceksiniz alacağınız bilette 1 ve 2 numaralı bölgeleri seçmeniz yeterlidir.


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.