Salone del Mobile Milano Fuarı Nedir?

Salone del Mobile, Ev Döşeme Sektörü için dünyadaki türünün en büyüğü olarak kabul edilen uluslararası mobilya fuarıdır.

FEDERLEGNO ARREDO EVENTI SPA’nın organizatörlüğünü yapmış olduğu Salone del Mobile Milano Fuarı 13-18 Nisan 2021 Tarihinde Fieramilano’da gerçekleşecektir.

Salone del Mobile Milano Fuarı Nedir?

Salone del Mobile, Ev Döşeme Sektörü için dünyadaki türünün en büyüğü olarak kabul edilen uluslararası mobilya fuarıdır.

Sektör için paha biçilmez bir araç olarak görülen Salone del Mobile, ihracat pazarında İtalyan mobilya ve mobilya aksesuarlarını tanıtmak için tasarlandı ve İtalyan mobilyalarının kalitesinin dünyanın dört bir köşesinde tanınır olmasını amaç edindi.

1961 yılında kurulan ve her sene gerçekleşen fuar 2016 yılında 1300 katılımcısıyla beraber 310,840 kişiyi konuk etmiştir.

Salone del Mobile Milano Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

  • Gelenekselden moderne, döşemeden metal veya plastiğe kadar, ziyaretçiler tüm mobilya, aydınlatma ve ev aksesuarlarını eş zamanlı görme imkanına sahiptirler.
  • Dünyanın dört bir yanından önde gelen katılımcılar en yeni trendleri ve tasarımları sunmaktadır.
  • Banyo mobilyaları, yatak odaları, yataklar, kitap rafları, sandalyeler, bilgisayar masaları, yemek köşeleri, yemek odaları, yemek masaları, cam eşyalar, salon mobilyaları, ev aksesuarları, mutfak mobilyaları, lambalar, deri mobilya, oturma odası masaları, oturma odaları, minder , aynalar, kreş mobilyaları, ayakkabı dolapları, kanepeler, tabureler, el arabaları, TV masaları, döşemeli mobilyalar, gömme elbiseler, dolaplar gibi çok çeşitli ürünler, renkli tasarımlarlar ilgilenicilerine sunulmaktadır.

Salone del Mobile Milano Fuarı’nda Sizi Neler Bekliyor?

  • Klasik yatak odaları; Çağdaş yatak odaları; Otel yatak odası
  • Klasik yataklar; Çağdaş yataklar; Metal yataklar; İstiflenebilir yataklar; Döşemeli yataklar; dönüştürülebilir yatak mobilya
  • Klasik dolaplar; Çağdaş dolaplar Gömme dolaplar;Gömme dolaplar için kayar veya sabit bölmeler; Dolap duvarları için sürgülü veya sabit bölmeler Dolap duvarları
  • Klasik yemek odaları; Çağdaş yemek odaları;Klasik oturma odaları; Çağdaş oturma odaları; Modüler oturma odaları
  • Klasik ahşap kitaplıklar; Çağdaş ahşap kitaplıklar; Karton kitaplıklar; Metal kitaplıklar; Plastik kitaplıklar
  • Çocuk yatak odaları; Çocuklar ve gençler için diğer mobilyalar

Milano’da Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Şehiriçi ve şehirdışı gezilerde trenler ile oldukça konforlu ve kısa süreli yolculuklar yapılmaktadır. Ulaşım için diğer seçenekler: otobüs, tramvay, tren ve metrodur.

Biletler taşıtlar içerisindeki makinelerden geçirildikten sonra kullanım süresi başlamaktadır. Onaylama işlemi olmaz ise ceza ödeme kuralı da mevcuttur.

Milano'da gece ulaşımları için küçük otobüsler mevcut iken şehir içinde gündüz saatlerinde kısa mesaj için tramvay tercih edilebilmektedir.

Taksi ücretleri yüksek olduğundan pek tercih edilmemektedir.

Milano’da Konaklama Seçenekleri Nelerdir?

Milano'ya fuar için gelecekseniz nerede kalacağınıza dair soruları merak ediyor olabilirsiniz. Milano’da konaklama yapabileceğiniz 5 temel bölge vardır. Bunlar:

  • Milano Katedrali’ni çevreleyen tarihi kent merkezi Duomo & Centro Storico
  • Kafe ve restoranların ünlü olduğu Navigli
  • Lüksün ön planda olduğu Brera
  • Birçok kafe, bar, restoran ve gece kulübünü sınırlarında bulunduran Porta Romana
  • Tren İstasyonları Çevresi

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.