SIAL Middle East Fuarı Nedir?

SIAL Middle East, uluslararası bir gıda fuarıdır ve kendisini Orta Doğu ve MENA bölgesindeki yiyecek ve içecek ve konaklama endüstrisi için en büyük fuarlardan biri olarak geliştirmiştir. Yılda bir kez Abu Dabi'de gerçekleşir ve sadece ticaret ziyaretçilerine açıktır.

COMEXPOSIUM’UN organizatörlüğünü yapmış olduğu SIAL Middle East Fuarı 07-09 Eylül 2021 Tarihinde ADNEC - Abu Dabi Ulusal Sergi Merkezi’nde gerçekleşecektir.

SIAL Middle East Fuarı Nedir?

SIAL Middle East, uluslararası bir gıda fuarıdır ve kendisini Orta Doğu ve MENA bölgesindeki yiyecek ve içecek ve konaklama endüstrisi için en büyük fuarlardan biri olarak geliştirmiştir. Yılda bir kez Abu Dabi'de gerçekleşir ve sadece ticaret ziyaretçilerine açıktır.

2018 yılında 45 ülkeden yaklaşık 1089 katılımcı ve 45 ülkeden 28073 ziyaretçi; 2019 yılında 50 ülkeden 1143 katılımcı ve 23000 ziyaretçi konuk etmiştir.

SIAL Middle East Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

  • SIAL Network'ün bir parçası olan SIAL Middle East, 50 yılı aşkın deneyim, endüstri bilgisi ve önde gelen B2B etkinliğinin geniş uluslararası ağı ile desteklenmektedir.
  • Yüz yüze görüşmenin önemli olduğu bölgelerde distribütörler bulmak, doğrudan satış yapmak ve ilişkiler kurmak için ideal bir platformdur.
  • Sektörün küresel bir iş platformu olarak, ulusal ve uluslararası şirketlere Orta Doğu pazarındaki önemlerini artırma ve uluslararası görünürlüğünü güçlendirme fırsatı sunmaktadır.
  • Gıda üreticileri, distribütörler, ithalatçılar, toptancılar ve perakendecilerin yanı sıra kurumsal ve ticari catering temsilcilerini hedefleyen fuar, sektördeki en yeni etnik, bölgesel ve gurme ürünleri ve en yenilikçi çözümleri yaşama imkanı sunuyor.
  • Fuara, eşlik eden konferans ile, endüstrinin uzmanları arasındaki bilgi ve bilgi alışverişine önem verir ve sektörün güncel konuları, eğilimleri ve gelecekteki beklentileri hakkında bilgi verir.

2019 Ziyaretçi Anketinden Sonuçlar

  • Ziyaretçilerin% 95'i ziyaretlerinden memnun kalmakta.
  • Ziyaretçilerin% 94'ü SIAL ME'nin işletmeleri için önemli olduğunu kabul etmekte.

SIAL Middle East Fuarı’nda Sizi Neler Bekliyor?

İçecekler (alkolsüz), kurutulmuş etler, konserve gıdalar, bakkal ürünleri, kaliteli gıdalar, meyve ve sebzeler, yarı işlenmiş gıdalar / malzemeler ve dış kaynak çözümleri, organik ürünler, deniz ürünleri, sağlık ürünleri ve gıda takviyeleri, süt ve yumurta ürünleri, dondurulmuş gıdalar, fırın ve şekerleme, şarküteri, et, kümes hayvanları ve av hayvanları gibi içerikler mevcuttur.

Abu Dabi’de Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Şehirde en önemli toplu taşıma ağını otobüsler oluşturmaktadır. Otobüsler dışında taksi, deniz taksi kullanabilir veya araç ya da bisiklet kiralayabilirsiniz.

Otobüslere bilet almaya gerek yok ancak şoförün yanında bulunan kutuya para atılması gerekmektedir. Şehrin her yerinde taksi bulmak mümkün ve fiyatlar oldukça uygundur.

Abu Dabi’de Konaklama Seçenekleri Nelerdir?

Abu Dabi’de en ideal bölgeler:

  • Corniche
  • Yas Adası
  • Saadiyat Adası

Şehrin merkezinde, denize yakın bir bölgede konaklama istiyorsanız Corniche ideal bir bölgedir.

Yapay bir ada olan Yas Adası, turistlerin yeni favori bölgelerinden biri. Şehir merkezinin dışında kaldığından diğer noktalara göre daha sakin. Havalimanına yakın oluşuyla da özellikle iş seyahatine çıkanların tercihi olmaktadır.

Şehrin en şatafatlı ve lüks otellerinin toplandığı bölge olan Saadiyat Adası'da alternatif konaklama bölgesidir.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.