Yurtdışı Fuarları İçin Fuar Sepetinden Alabileceğiniz 8 Hizmet

Fuar sepeti adından da anlaşılabileceği gibi fuar hizmetleriyle öne çıkan bir kuruluş olma özelliği taşıyor. Firmanızın yapısına uygun gördüğünüz fuarlara dilediğiniz gibi katılım sağlayabileceğinizi söyleyebiliriz.

Yurtdışı kapsamında belirli ülkelerde hemen hemen her yıl farklı alanlarda fuarlar organize ediliyor. Firmanızın prestiji adına bu fuarlara katılım sağlamak da sizler için bir o kadar önem arz ediyor. Almanya, Rusya, İngiltere, Çin, Fransa, İtalya, Azerbaycan ve A.B.D. fuar düzenlenen ülkelerin başında geliyor. Biz de sizlere bu yazımızda yurtdışı fuarları için fuar sepetinden alabileceğiniz 8 hizmet hakkında bilgi vereceğiz. Dilerseniz gelin başlayalım;

1- Fuar Sepetinde Farklı Alanlarda Fuarlar Bulabilmeniz Mümkün

Fuar sepeti adındanda anlaşılabileceği gibi fuar hizmetleriyle öne çıkan bir kuruluş olma özelliği taşıyor. Firmanızın yapısına uygun gördüğünüz fuarlara dilediğiniz gibi katılım sağlayabileceğinizi söyleyebiliriz. Fuar sepeti bünyesinde tekstil, yiyecek, elektrik elektronik, baskı kırtasiye gibi pek çok alanda organize edilen fuarlara erişiminiz son derece kolay. Bu fuarlarda dünyanın çeşitli yerlerinden şirketlerin ve her sektörden kişilerin yer alacağını düşünürsek, network ağınızı genişletebilir, firmanız için de yeni işbirlikleri oluşturabilirsiniz. Üstelik fuar sepeti katılım sürecinde sizlere her türlü desteği sağlıyor.

2- Vizenizi Fuar Sepeti Aracılığıyla Kolaylıkla Alabilirsiniz

Fuar sepeti, fuar katılımcılarına vize işlemlerinde de destek olmayı ihmal etmiyor. Şirketiniz adına katılım sağlamak istediğiniz fuar ya da fuarları seçtikten sonra ilgili ülkeye giriş yapmak için gerekli olan vizeyi alma işlemleri de fuar sepeti tarafından takip edilip tamamlanıyor. Sadece vize için gerekli belgeleri toplayıp, firma adına bize teslim etmeniz yeterli. Kurumsal seyahat sürecinizin fuar sepeti bünyesinde emin ellerde kalacağına şüpheniz olmasın!

3- Ulaşım Organizasyonları İçin Hizmetler Alabilirsiniz

Fuar sepeti kurumsal seyahat paketleri kapsamında, katılım sağlayacağınız fuarlara en iyi şekilde ulaşım sağlayabilmeniz için de çalışmalarını sürdürüyor. Vize işlemlerinizin yanında ilgili havayolu ile irtibat kurarak sizler için en uygun ulaşım paketlerini seçiyor. Böylelikle bu tür işlerle vakit kaybetmeden hem zamandan hem de bütçenizden kar elde etmiş oluyorsunuz. Size de sadece fuar açılış gününde size özel alınan uçak biletiyle, uçağa binip fuar alanına gelmek ve firmanızı temsil etmek kalıyor.

4- Otel Rezervasyonlarınızı Kolaylıkla Çözüme Kavuşturabilirsiniz

Yurtdışı fuarları için fuar sepetinden alabileceğiniz 8 hizmet arasında konaklama organizasyonları da yerini alıyor. İş seyahati gerçekleştiren pek çok kurumun ya da kişinin zihnindeki sorulardan birisi fuar organizasyonlarına gittiğimiz zaman nerede konaklayacağız oluyor. Özellikle yurtdışında konaklayacağımız otelleri de hem rahat hem de ekonomik şartlarda tercih etmemiz önem arz ediyor. Çünkü fuar günleri bazında iş seyahatleri de 1-2 günden daha uzun sürebiliyor. Fuar sepeti, seçtiğiniz fuarın düzenlendiği şehirde merkezi ve bütçe dostu otelleri sizler için sıralıyor. Siz de kendinize uygun gördüğünüz oteli seçip, bir tıkla kurumsal seyahat paketi kapsamında bize gönderiyorsunuz. Geriye kalan tüm işlemleri halletmek de bize kalıyor.

5- VIP Transfer Hizmetlerinden Faydalanabilirsiniz

Seçtiğiniz fuarın organize edildiği ülkeye iniş yaptınız ve fuar alanına nasıl gideceğim diye düşünüyorsunuz. Endişelenmenize hiç gerek yok! Çünkü fuar sepeti kusursuz hizmet sunmayı amaç edindiği için kurumsal seyahat paketleri kapsamında vip transferleri sağlıyor. Uygun seyahat paketleri dâhilinde vip transfer hizmetlerinden yararlanmanız mümkün. Havalimanından otele, otelden de fuar alanına gitmeniz vip transfer sayesinde çok kolay. Hem fuar günleri hem de seyahat sürenizi içine alan vip transferler sizi gitmeniz gereken her yere götürüyor. Seyahatiniz tamamlandığında da otelden vip transfer aracına binerek havalimanına gideceğinizi eklemeyi unutmuyoruz.

6- Avatajlı Fuar Biletlerine Fuar Sepeti ile Ulaşabilirsiniz

Fuar sepeti bünyesinde fuar katılımı gerçekleştirdiğinizde bileti nereden bulacağım diye tabi ki düşünmeyeceksiniz. Çünkü isminden de anlaşıldığı üzere fuar sepeti fuar organizasyonlarına yönelik faaliyet bir kuruluş. Seyahat paketiniz dahilinde fuar biletleriniz de elbette bizden. Biletinizi fuar alanının girişinde gösterdiğiniz takdirde, fuara katılabilir ve firmanıza fayda sağlayacak çalışmalar yürütebilirsiniz.

7- Profesyonel Tercüman Hizmeti Alabilirsiniz

Fuar sepeti Almanya’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar uzanan geniş bir yelpazede fuarlar organize ediyor. Her ülkenin de dili farklı. İngilizce ne kadar ulusal dil olarak kabul edilse de, tüm ülkelerde halen İngilizce konuşulmadığı da bir gerçek. Bu sebeple fuar sepeti seyahat paketinize tercüman hizmetleri eklemeyi de ihmal etmiyor. Fuar alanına gittiğinizde fuar sepeti bünyesinde size atanan tercüman sayesinde kendinizi kolaylıkla ifade edebilirsiniz. Tercüman fuar süresince sizin konuşmalarınızı çevirebilmek adına yanınızda yer alacaktır.

8- Rehberlik Hizmetine Mi İhtiyacınız Var? O da Fuar Sepeti'nde!

Yurtdışı fuarları için fuar sepetinden alabileceğiniz 8 hizmetin son sırasında rehberlik göze çarpıyor. Rehberlik hizmetleri havaalanından itibaren size eşlik ederek, gideceğiniz fuar hakkında kapsamlı bilgi veriyor. Fuar sürecinin neleri kapsadığını, hangi ülkelerden ve firmalardan katılım sağlanacağını ve fuarda neler bulabileceğinizi detaylarıyla rehberinizden öğreniyorsunuz. Fuar günleri boyunca rehberinizin sizlere kusursuz hizmet sunabilmek adına yanınızda olacağını da eklemeden geçmiyoruz. Siz de firmanız adına fuar organizasyonlarında yer almak istiyorsanız, bir an önce fuar sepetini ziyaret edin ve fuarınızı seçin! Gerisi fuar sepetinin işi.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.