128.Canton Fuarı Dijitalleşti!

Çin İthalat ve İhracat Fuarı (Canton Fuarı) 128'inci baskısı 10 gün boyunca çevrimiçi olarak 15 Ekim ve 24 Ekim arasında gerçekleştirecektir.

Kanton Fuarı, bu yılın Haziran ayında, etkinliğin 63 yıllık tarihindeki ilk sanal oturumunu başlattı. Zaman ve mekan sınırlarını aşan ilk Çevrimiçi Kanton Fuarı, uluslararası ticaretin gelişimini destekledi ve benzeri görülmemiş ve zorlu bir dönemde işletmeler için işbirliğini daha da geliştirdi.

Mevcut koşullar göz önünde bulunduruldu ve buna yönelik 128. Kanton Fuarı'nıda çevrimiçi olarak devam ettirilme kararı alındı.

 Katılımcılar, fotoğraflar, videolar, 3B ekranlar, VR kabinleri veya çok platformlu ekran şablonu gibi çeşitli dijital formatları kullanarak ürünlerini platform aracılığıyla çevrimiçi olarak sergileyebilmekte. Alıcılar ve iş ortakları, kesintisiz iletişim için anlık çevrimiçi mesajlaşma araçlarını gerçek zamanlı çeviri ile kullanabilmekte ve ayrıca video, ses veya metin mesajı kullanarak çevrimiçi toplantılar da planlayabilme şansına sahiptirler.

Canton fuarları Türkiye milli iştiraki, 2014 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından düzenlenirken, Canton online platformuna Türk firmalarının katılımı da yine İTO organizasyonu ile gerçekleştirilmektedir.


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.