ANKIROS/TURKCAST Ertelendi!

Daha önce 10-12 Kasım'da gerçekleştirileceği duyurulan ANKIROS/TURKCAST fuarlarının pandemi nedeniyle daha sağlıklı bir sektör buluşması için ertelendiği bildirildi.

Metalürji dünyasının en etkili organizasyonlarından biri olarak nitelendirilen ve 10-12 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan ANKIROS ve TURKCAST fuarlarının, pandemi nedeniyle sektörün talebi doğrultusunda 10-12 Haziran 2021 tarihlerine ertelendiği bildirildi.

Bu kapsamda Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği (TÜDOKSAD)'nin iki yılda bir düzenlediği "11. Uluslararası Döküm Kongresi" de, ANKIROS / TURKCAST 2020 Fuarları ile paralel olarak 10-12 Hazirana ertelendiği ifade edildi.

Daha sağlıklı bir sektör buluşması yapılması amacıyla alınan karara ilişkin olarak, Hannover-Messe Ankiros Fuarcılık'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Katılımcılarımız, sektör dernekleri, meslek kuruluşları ile yapılan toplantılar, birebir görüşmelerde ANKIROS ve TURKCAST fuarlarının planlandığı 12 Kasım 2020 de başlaması halinde Covid-19 pandemisi nedeniyle beklenen ziyaretçi sayılarına ulaşamayacağı, hatta birçok uluslararası fuar katılımcısının seyahat engelleri nedeniyle fuara gelemeyeceği, dolayısıyla beklentilerin karşılanamayacağı, beklenen başarıya ulaşılamayacağı görüşü ağırlık kazanmıştır. Bu doğrultuda yeni fuar tarihleri 10-12 Haziran 2021 olarak belirlenmiştir. Tarih değişikliğinin fuarlarımıza olumlu etkileyeceğini öngörmekte ve daha başarılı bir ANKIROS/TURKCAST için mevcut yurt içi ve uluslararası katılımcılarımızın talep ve görüşleri ile alındığını belirtmek isteriz."

Kaynak:http://www.fuaraktuel.com/genel-haberler/pandemi-nedeniyle-ertelendi-2213

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.