2022’de Düzenlenecek Dünyaca Ünlü Uluslararası Fuarlar

Fuar Sepeti bünyesinde 2022 yılı genelinde düzenlenecek fuarlar ziyaretçi ve katılımcılarını bekliyor. Firmanıza ve kurumsal kimliğinize en uygun fuarları sizler için burada derleyeceğiz.

Bu sene dünyada birbirinden geniş katılımlı fuarlar düzenlenecek. 2022 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan fuarlar ziyaretçilerini ve profesyonel katılımcılarını bekliyor olacak. Almanya, Fransa, İngiltere, Rusya, İtalya, ABD ve Çin olmak üzere çeşitli ülkelerde 2022 yılında yine fuarlar organize ediliyor. Tekstil, kozmetik-güzellik, baskı teknoloji, oyuncak, sanat ve daha pek çok alanda gerçekleştirilen fuarları incelemeye ne dersiniz? Firmanıza ve kurumsal kimliğinize en uygun fuarları bulabileceğiniz blog yazımızı gelin hep birlikte inceleyelim. 

Promotex Expo / Almanya Duesseldorf

Almanya’nın Duesseldorf kentinde gerçekleşmesi planlanan Promotex Expo, tanıtım, spor ve iş kıyafetlerinin yanı sıra aynı zamanda Avrupa’da tekstil dekorasyon hizmetlerini sunan ilk etkinlik olma özelliği sunuyor. Fuar bünyesinde dekorasyon amaçlı bütün büyük uluslararası tekstil üreticileri, markaları ve ithalatçıları, perakendecileri ve servis sağlayıcıları bir arada toplanıyor. Promosyon tekstilden spor ve iş giysilerine, kurumsal modadan aksesuar ürünlerine, havlu ürünlerinden ev tekstiline kadar geniş bir yelpaze uzanıyor. Promotex Expo etkinliğinin 11-13 Ocak 2022 tarihleri arasında Duesseldorf Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlaması bekleniyor.

Munich Fabric Start Munich  / Almanya Münih

İlk kez 1996 yılında kurulan ve senede iki kez düzenlenen fuarın, kadın, erkek ve çocuk giyiminden sokak ve spor kıyafetlerine kadar uzanan bir ürün grafiği bulunuyor. Ultra hafif malzemelerden, yüksek teknoloji ürünü kaplamalara, hazır kumaşlara oradan da koleksiyonlara sıçrayan ürün yelpazesi ile modaya uygun tekstiller sunuyor. Bunun yanında şeritler, düğmeler ve etiketler için de eksiksiz detaylar fuardaki yerini alıyor. Aynı zamanda fuar organizasyonuna, kapsamlı bir konferans programının yanında, sunumlar, panel tartışmaları ve gösteriler eşlik ediyor. Munich Fabric Start Munich’in 25-27 Ocak 2022 tarihleri arasında kapılarını açması planlanıyor. 

Transpotec Logitec / İtalya Milano

Transpotec Logitec Fiera Milano öncülüğünde organize edilen ve hem nakliye hem de lojistiğe odaklanan bir etkinlik olma özelliği taşıyor. Sektörde faaliyet sürdüren tüm ticaret profesyonellerine ürünler, çözümler ve etkili cevaplar sunan taşımacılık uzmanları, filo sahipleri, lojistik başkanları, filo sahipleri, kurye firmaları ve küçük işletmeleri bir araya getiriyor. Fuar endüstriyel araçlardan kamyonlara, karoserlerden ekolojik kentsel atık taşımacılığı için donatılmış araçlara, bileşenlerden yedek parçalara, intermodal sistemlerden takas gövdelerine, tank konteynerlerinden yangın söndürme araçlarına, ambulanslardan garajlara ve hareketli ekipmanlara kadar geniş içerikleri bünyesinde barındırıyor. Transpotec Logitec 2017 senesinde 21 ülkeden 269 katılımcı ile toplamda 67 ülkeden 24910 ziyaretçiyi ağırlamıştır. Fuarın 27-30 Ocak 2022 tarihlerinde Fiera Verona’da açılış gerçekleştireceğini söyleyebiliriz.

MIDO Eyewear Show / İtalya Milano

2022’de öne çıkan yurtdışı fuarlarında rotamıza İtalya’dan devam ediyoruz. İlk defa 1970 senesinde açılış gerçekleştiren MIDO, optik çerçeveler, güneş gözlükleri, spor gözlükleri, gözlük ve gözlük aksesuarları, dürbünler, mikroskoplar, optik lensler, barometreler, kontak lensler gibi ürünlerin sergilendiği uluslararası bir fuar niteliğinde öne çıkıyor. Ayrıca optometri ve oftalmoloji aletleri, optik tesis aletleri, atölye ve mağaza donanımları, optik endüstrisi makineleri ve hammaddeler de fuardaki yerini alıyor. MIDO Eyewear Show 2022 yılı içerisinde 12 ve 14 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Museum Connections / Fransa Paris

2022 fuarlarında bu sefer yönümüzü bir başka Avrupa ülkesi olan Fransa’ya çeviriyoruz. Sanat fuarlarının başkenti sayılan Paris’te 19-20 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Museum Connections, kitle alımı ve yönetimi, kültürel ürünler, yeni iş modelleri, satış noktası yönetimi, Restaurant & Catering ürünleri, site değerlendirme ve iletişim gibi içerikler sunuyor.  Versailles Fuar Alanında düzenlenecek olan fuara hemen hemen her sektörden ziyaretçi ve katılımcının yerini alacağını vurgulayabiliriz.

January Furniture Show / Birmingham İngiltere

2022’de düzenlenecek öne çıkan fuarlar kategorisinde yönümüzü İngiltere’ye çeviriyoruz. 2015 senesinde ilki gerçekleştirilen January Furniture Show İngiltere’de mutlaka katılmanız gereken mobilya ve iç mekân etkinliği olarak dikkat çekiyor. Ciddi anlamda satın alım düşünen firmaların ve katılımcıların Birleşik Krallık’ın kalbinde iş yapmak için bir araya geldiği yer de diyebiliriz. Organizasyon en yenilikçi ürün gruplarıyla beraber hem iç tasarımlarda hem de ev dekorunda katılımcıların sunduğu farklı ürün ve hizmetlerin kapsamlı bir koleksiyonunu bünyesinde taşıyor. Katılımcı ve ziyaretçilerin ülkenin farklı bölgelerinden tek çatı altında toplanan çeşitli ürün kaynaklarından ilham alabileceği ifade ediliyor. Üstelik January Furniture Show, iç mimarlarla birlikte mobilya sanayicileri için de etkili bir platform olma özelliği taşıyor.

Skrepka Expo / Moskova Rusya

2003 yılında kurulan Skrepka Expo Rusya’nın başkenti olan Moskova’da her sene gerçekleşen bir organizasyondur. Fuar kapsamında kağıt ve beyaz kağıt ürünlerinden kalem ve mürekkebe, sanat ürünlerinden okul ürünlerine, masa üstü aksesuarlarından ofis sarf malzemelerine, çalışma yeri yönetiminden belge depolama ve dosyalamaya, hediyelik eşyalardan yeni yıl ürünlerine, damga ekipmanından iş aksesuarlarına, tatil dekorasyonundan sunum ekipmanlarına kadar geniş bir yelpaze ziyaretçilerini bekliyor. Fuarın 2-4 Şubat 2022 tarihlerinde Moskoca Crocus Expo’da açılması bekleniyor.

 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.