2024 Yılı Sanayi ve Ticaret Fuarları

2024 Yılı Sanayi ve Ticaret Fuarları: Sektörün öncü etkinliklerini keşfedin, inovasyonları takip edin, iş bağlantılarınızı güçlendirin.

2024 yılı, dünyanın dört bir yanındaki sanayi ve ticaret profesyonellerini bir araya getiren heyecan verici bir fuar sezonuna ev sahipliği yapacak. Sanayideki yeniliklerin ve ticaretin dinamik değişimlerinin izini sürmek, sektörel gelişmeleri keşfetmek ve küresel iş dünyasındaki en yeni trendlerle buluşmak için 2024 yılı sanayi ve ticaret fuarları, katılımcılara eşsiz bir fırsat sunuyor! Bu fuarlar; sektör liderlerini, teknoloji uzmanlarını ve iş dünyasının çeşitli alanlarından profesyonelleri bir araya getirmektedir. Bu sayede geleceğin endüstrilerini şekillendirecek inovasyonları, ürünleri ve hizmetleri sergileme imkanı tanımaktadır.

2024 yılında düzenlenecek sanayi ve ticaret fuarlarının hepsine buradan ulaşabilirsiniz.

2024’te Düzenlenecek Sanayi ve Ticaret Fuarları

2024 yılında düzenlenmesi planlanan sanayi ve ticaret fuarları aşağıdaki gibidir:

International Confex (28 Şubat 2024 – 29 Şubat 2024)

Uluslararası Confex'e hoş geldiniz! 1983 yılından bu yana Confex, binlerce etkinlik alıcısının odak noktası olarak rakipsiz bir konuma sahiptir. Gösteri 4 sektöre ayrılmıştır. Bu sektörler aşağıdaki gibidir:

  • Birleşik Krallık Mekanları ve Destinasyonları
  • Yurt Dışı Mekanları, Destinasyonları ve Teşvik Seyahat
  • Etkinlik Destek Hizmetleri
  • Kurumsal Ağırlama ve Eğlence

Çeşitli etkinlikler için ürünler ve hizmetler aşağıdaki gibidir:

  • Sergiler
  • Konferanslar
  • Toplantılar
  • Kurumsal konukseverlik
  • Motivasyon ve ekip oluşturma
  • Ürün lansmanları
  • Tanıtım gezileri
  • Partiler
  • Ödül yemekleri
  • Teşvik seyahatleri
  • Eğitim

SUBCONTRACTING (7 Mart 2024 – 11 Mart 2024)

Fuar, dünyanın her yerinden katılımcılar için bir platform sağlamaktadır. Aynı zamanda tedarikçi endüstrisinin ana iletişim ve servis sağlayıcısını bir araya getirmektedir. Sanayi ve ticaret fuarları arasında yer alan Subcontracting, Fin sanayi işinin en büyük etkinliğinin üç günü boyunca hem mevcut hem de gelecekteki müşterilerle tanışma fırsatı sunmaktadır. Ayrıca fuar, geniş kapsamlı toplantı ve tartışmalara kapı açmaktadır. Yabancı şirketlerin varlığı uluslararası ağlar oluşturma fırsatı da sunmaktadır.

Hannover Messe (22 Nisan 2024 – 26 Nisan 2024)

Hannover Messe, dünyanın en büyük endüstri fuarı olarak bilinmektedir. Her yıl Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenen bir etkinliktir. Endüstriyel teknolojiler, mühendislik gibi birçok sektördeki firmaların bir araya geldiği bir platform olarak tanınmaktadır. İlk kez 1947 yılında düzenlenmiş olan bu fuar; endüstriyel gelişmeleri, yenilikleri ve sektördeki son trendleri takip etmek isteyen profesyoneller için kritik bir etkinlik haline gelmiştir.

Hannover Messe, geniş bir katılımcı ve ziyaretçi profiline sahiptir. Fuar; otomasyon, enerji teknolojileri, tedarik zinciri, Ar-Ge, dijitalleşme, lojistik ve daha birçok endüstriyel konuda öncü firmaları ve uzmanları bir araya getirmektedir. Bu etkinlik yenilikçi ürünlerin ve çözümlerin sergilendiği bir etkinliktir. Bu sayede sektör profesyonellerine işbirliği fırsatları sunmaktadır. Aynı zamanda gelecekteki endüstri trendlerini belirleme konusunda da önemli bir rol oynamaktadır.

SAITEX (11 Haziran 2024 – 13 Haziran 2024)

Sanayi ve ticaret fuarları arasında yer alan SAITEX, uluslararası tedarikçilerin en yeni ve en gelişmiş ürünlerini arayan perakendeciler için Afrika'nın en önemli platformudur. Tüketici elektroniği ve ev aletleri, ev eşyaları, inşaat malzemeleri ve araçları veya bir dizi moda ve hediyelik eşya arıyorsanız, SAITEX sizin için en iyi etkinliktir.

CIIE – China International Import Exhibition (5 Kasım 2024 – 10 Kasım 2024)

CIIE – China International Import Exhibition, Çin’in Shanghai şehrinde düzenlenen uluslararası Çin ithalat fuarıdır. China International Import Expo, Bureau tarafından organize edilmektedir. İthalat sektörlerindeki katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Ticaret fuarı, Çin pazarını dünyaya proaktif olarak açmak ve ekonomik, ticari işbirliği ve açık dünya ekonomisinin gelişmesini güçlendirmek için önemli bir adım olarak görülmektedir. Ülkeler ve bölgeler, mal ve hizmet ticareti, sanayi, yatırım ve turizm de dahil olmak üzere, ticaret ve yatırımın gelişim başarılarını sergilemek için CIIE'ye katılımda bulunmaktadır.

Bu fuar, dünya genelinde hükümet yetkililerini, iş çevrelerini, katılımcıları ve profesyonel alıcıları bir araya getirmektedir. Bu kişilere iş yapmak, işbirliğini güçlendirmek ve dünya ekonomisinin ve ticaretin ortak refahını desteklemek için ülkeler ve bölgeler için yeni kanallar sağlamaktadır.

 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.