Almanya'da Düzenlenen Popüler Fuarlar

Popüler Almanya fuarları, endüstriyel teknolojiden moda ve turizme kadar geniş bir yelpazede zengin içerik sunar. Keşfetmek için tıklayın!

Almanya, dünya çapında tanınmış ve çeşitli endüstrilerde lider konumda olan birçok fuara ev sahipliği yapmaktadır. Berlin, Frankfurt, Hannover ve diğer birçok büyük şehir, her yıl binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Almanya fuarları, otomotiv endüstrisinden teknolojiye, turizmden gıda ve tarıma kadar geniş bir yelpazede sektörleri kapsamaktadır.

Popüler Almanya Fuarları

Almanya’da düzenlenen popüler fuarlar genel olarak aşağıdaki gibidir:

IMOT International Motorcycle Exhibition

IMOT Fuarı 1994 yılında ilk kez gerçekleşmiş olup senelik olarak faaliyet göstermektedir. Motosikletler, mopedler, üç tekerlekli bisikletler, dörtlüler, motor destekli bisikletler, özel motosiklet parçaları gibi ürünler sergilenmektedir.

Maintenance Dortmund

Almanya fuarları arasında yer alan MaintenanceDortmund, Almanya'nın önde gelen endüstriyel bakım fuarıdır. Çok sayıda katılımcı fuarda modern bakımın tüm yönlerini temsil etmektedir.

Yangın ve patlamaya karşı korumanın yanı sıra bakımda iş sağlığı ve güvenliği portföyü tamamlamaktadır. Pratik ve ilgili temalara sahip üst sınıf bir program ve araştırma, ünlü endüstri uzmanları ve sektörden kullanıcılar arasında yoğun deneyim alışverişi, başarılı fuarı mükemmel bir şekilde tamamlamaktadır.

Asia-Pacific Sourcing

2005 yılından itibaren iki senede bir gerçekleşen fuar, hediyelik eşya ve promosyon fuarıdır. Ev, bahçe ve eğlence sektörü için ürünler, yenilikler ve trendler için önemli platformdur.

Fruchtwelt Bodensee Friedrichshafen

Almanya fuarları arasında yer alan Friedrichshafen'deki Fruchtwelt Bodensee ticaret fuarı; meyve yetiştirme, damıtma özü, hasat makineleri, bitki ve fidanlık gibi konularda kapsamlı bilgi sağlamaktadır. Avrupa meyve endüstrisinin en önemli toplantılarından biridir ve her geçen yıl daha da popüler hale gelmektedir. 1983 yılından beri iki yılda bir gerçekleşmektedir. 2020 yılında 13 ülkeden 384 katılımcı ve 16,100 ziyaretçiyi ağırlamıştır.

CCE International

2013 yılında kurulan ve iki senede bir düzenlenen CCE International, oluklu mukavva endüstrisi için üretim ve dönüştürme ekipmanı alıcıları ve kullanıcıları ile buluştuğu önemli bir etkinliktir. 2019 yılında 23 ülkeden 155 katılımcı ve 79 ülkeden 2,406 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır.

HAPTICA live

2013 yılında kurulan ve her sene gerçekleşen bu fuar, reklam pazarlama sektörüne yöneliktir. Promosyon ürünleri üreticileri, bayileri ve kullanıcıları için özel bir etkinliktir.

Prolight + Sound Frankfurt

Bu fuar, etkinlik endüstrisindeki tüm ürün ve hizmetler hakkında kapsamlı bir genel bakış sunmaktadır. Sektörün önde gelen uluslararası ticaret fuarı olarak kabul edilmektedir. Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar; ticari ziyaretçiler, bayiler ve profesyoneller için ideal bir iletişim platformu olarak hizmet vermektedir. 2017 yılında 950 katılımcı ve 45,100 ziyaretçiyi ağırlamıştır.

CMM Expo

Almanya fuarları arasında yer alan CMM Expo, 5G uygulamalarının kamusal alanlardan evdeki mobil cihazlara kadar tüm sektörlerde sunulacağı bir etkinliktir. Katılımcılar, bulut bilişimden mobil platformlara, iletişim teknolojisinden güvenlik teknolojisine kadar birçok alanda çözümler sunmaktadır.

Hannover Messe

Sanayi ve ticaret fuarı olarak karşımıza çıkan Hannover Messe; endüstriyel teknoloji, enerji verimliliği, yenilenebilir enerji ve geleceğin teknolojileri gibi konularda bilgi ve ürün sunmaktadır. Fuar süresince çok sayıda kongre, tartışma forumu ve seminer yapılmaktadır. Dolayısıyla etkinlik, yarının trendlerine duyarlı olma ve iş dünyasında serbest bilgi akışından yararlanma gibi fırsatlar sağlamaktadır. 2017 yılında Türkiye'den 136 katılımcı bulunmuş ve 4,360 metrekarelik bir alan işgal edilmiştir.

IMEX Frankfurt

Turizm fuarı olan bu fuar, otellerden kruvaziyer hatlarına kadar turizm sektöründeki birçok alana odaklanmaktadır. 2003 yılından beri her sene gerçekleştirilen bir etkinliktir. Fuar ticaret ziyaretçilerine açıktır.

Oteller, konferans merkezleri, sergi merkezleri, destinasyonlar, ulusal ve bölgesel turizm ofisleri, kongre ve ziyaretçi büroları, hava yolları, teknoloji sağlayıcıları, etkinlik ajansları, araç kiralama, golf destinasyonları, kruvaziyer hatları, ticaret birlikleri, ticaret yayınları gibi sektörleri bir araya getirmektedir. 2018 yılında 3,500 katılımcı ve 8,885 ziyaretçiyi ağırlamıştır.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.