Aluminium Dusseldorf Fuarı Nedir?

1997 yılında kurulan ve iki yılda bir gerçekleşen Aluminium Düsseldorf Fuarı, ticaret ziyaretçilerine açık olan özel bir fuardır. Aluminium Düsseldorf Fuarı bu yıl 06-08 Ekim tarihleri arasında düzenlenecektir.

Aluminium Düsseldorf

1997 yılında kurulan ve iki yılda bir gerçekleşen Aluminium Düsseldorf Fuarı, ticaret ziyaretçilerine açık olan özel bir fuardır. Aluminium Düsseldorf Fuarı, bu yıl 06-08 Ekim 2020 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Aluminium Düsseldorf Fuarı Nedir?

Alüminyum Düsseldorf, alüminyum endüstrisi ve ana uygulama alanları için dünyanın en önemli ticaret fuarı ve B2B platformudur. Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Uluslararası Kablo, Tel, Metal İşleme, Yüzey İşleme Fuarı’dır. Alüminyum Düsseldorf, 2016 yılında 50 ülkeden 1000 katılımcı ve 27000 ziyaretçi; 2018 yılında 54 ülkeden 983 katılımcı ve 23019 ziyaretçi konuk etmiştir.

Aluminium Düsseldorf ,ham alüminyum ve yarı mamul ürünler, alüminyum çıkarma, işleme ve rafine etme, hizmet, uzman görüşleri, hafif metal ticareti, yüzey işleme, geri dönüşüm, otomotiv endüstrisi için çözümler, nakliye (ticari araçlar, demiryolu, gemi) tedarikçileri ve uçak binası), bina ve inşaat, elektrik ve elektronik ile ambalaj ve dayanıklı tüketim malları gibi sektörlere hitap eden katılımcı ve ziyaretçilere ev sahipliği yapmaktadır.

Aluminium Düsseldorf Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

Alüminyum Düsseldorf Fuarı, uzmanlardan öğrenilecek en yeni ürünleri ve yenilikleri keşfetmek, öncü fikirlerden ilham almak, yeni temaslar kurmak ve alüminyum endüstrisinin en son gelişmeleri hakkında değerli bilgiler edinmek için en doğru platformlardan biridir.

•Alüminyum Endüstrisi Birliği olan GDA tarafından düzenlenen bir kongre ile tamamlanması önemli fırsattır.

Aluminium Düsseldorf’ta Sizi Neler Bekliyor?

Hammaddeler, ana metal ürünler, yarı mamul ürünler, yarı imalatlar, özel uygulama için alüminyum ürünler, yüzey işleme, hafif metal ticareti ve geri dönüşümü, alüminyum, ekstraksiyon, işleme ve rafine etme, hizmetler için tesis, makine ve aksesuarlar, danışmanlık, bilgi, eğitim,alüminyum ekstrüzyon, döküm ve ısıl işlem, parçaların birleştirilmesi için yüzey işleme teknikleri, metal işleme ve işleme gibi orta akış teknolojileri, eritme, tesis mühendisliği, imalat ve diğer teknolojiler,yapı ve inşaat, otomotiv, nakliye (ticari araçlar, demiryolu, gemi ve uçak yapımı), elektrik ve elektronik, ambalaj ve dayanıklı tüketim ürünleri, güneş enerjisi teknolojisi, parça kaplama ve magnezyum için kullanılan ürünler gibi çok çeşitli ürün gruplarını ilgilenicilerine sunmaktadır.

Düsseldorf’ta Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Şehir içi toplu ulaşım ağı yaygın için her yere kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım metro, tramvay ve otobüslerle sağlanır. En çok kullanılan ulaşım seçeneği Rheinbahn’dır. Welcome Card, hem ulaşım sağlar hem de restoran ve turlarda da %10-15 arası indirim oranı sağlamaktadır.

Düsseldorf’ta Konaklama Hangi Bölgelerde Olmalı?

Düsseldorf çok sayıda bölgeye ayrılmıştır. Oberbilk, Pempelfort, Altstadt, Friedrichstadt ve Bilk bölgeleri konaklama ve ulaşım açısından en avantajlı bölgelerdir.


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.