Arabian Travel Market 2020 Dijitalleşti!

2020 yılında yapılması planlanan Arabian Travel Market(ATM) Mayıs 2021 yılına alınmıştı. Ancak daha sonra yapılan düzenlemeler ile 01-03 Haziran 2020 yılında dijital olarak gerçekleştirilmesine karar verildi. Böylece pek çok online fuarlara bir yenisi daha eklendi.

2020 yılında yapılması planlanan Arabian Travel Market(ATM), Mayıs 2021 yılına alınmıştı. Ancak daha sonra yapılan düzenlemeler ile 01-03 Haziran 2020 yılında dijital olarak gerçekleştirilmesine karar verildi. Böylece pek çok online fuarlara bir yenisi daha eklendi.

Seyahat uzmanları için canlı şovda sahip olacakları aynı ağ fırsatlarını arayan, dünya çapında bağlantı kurarak, çevrimiçi iş yapmalarını sağlayan bir çözüm geliştirdik diyen ATM VirtualYeni Bir Dünya İçin Yeni Çözümler” mottosuyla hazırlanmış olup 3 gün online bir seyahat etkinliği olarak BAE'nin zaman diliminde düzenlenecektir.

Nasıl bir toplantı ayarlayacağınız veya sistemden en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz hakkındaki sorularınız için;

E-mail: atm@eventnetworking.com

Telefon: +44 (0) 2039185 835

Program Detayları: https://arabiantravelmarket.wtm.com/events/virtual-event-programme/#

Program'da Neler Sunuyorlar?

Arabian Travel Market(ATM):

  • "Büyük Fikirler(Big Ideas):Her şey bir fikirle başlar. Odak noktamız bunlardan daha fazlasını sizinle paylaşmak. Dünyanın dört bir yanından en iyi ürünleri ve trendleri, onlara kolayca erişebileceğiniz bir yerde sergileyeceğiz.
  • Anahtar Bilgi(Key Insight):Biz her zaman geri bildirimlerinizi dinliyoruz ve hızla değişen bu dünyada ihtiyaçlarınızı karşılamak için web semineri programını hazırladık. Size daha fazla zaman tanıyamayabiliriz, ancak sadece üç gün içinde size yıllık bir fikir verebiliriz.
  • İnsan Bağlantısı(Human Connection):Seyahat topluluğunuz hala burada. Şahsen birlikte olmak için biraz daha beklemek zorunda kalabiliriz, ancak şimdilik başka bir şekilde bir araya gelmenin bir yolunu bulduk. Sanal 1-1 toplantılar ve hızlı ağ iletişimi sayesinde, doğru alıcılar, tedarikçiler ve hatta eski arkadaşlarla güçlü ilişkiler kurabilir ve kurabilirsiniz."

Kaynak ve Resmi Site Linki: https://arabiantravelmarket.wtm.com/


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.