Automatica Munich Fuarı Nedir, Neleri İçerir?

Messe Munchen’in organizatörlüğünü yapmış olduğu Automatica Munich 08-11 Ekim 2020 Tarihinde Messe Munchen’de gerçekleşecektir.İki yılda bir kez düzenlenen Automatica Munich Fuarı, ticaret ziyaretçilerine açık olan Uluslararası Otomasyon Teknolojileri Fuarıdır.

Messe Munchen’in organizatörlüğünü yapmış olduğu Automatica Munich 08-11 Ekim 2020 Tarihinde Messe Munchen’de gerçekleşecektir.

Automatica Munich Fuarı'na Genel Bakış

İki yılda bir kez düzenlenen Automatica Munich Fuarı, ticaret ziyaretçilerine açık olan Uluslararası Otomasyon Teknolojileri Fuarıdır.

Automatica, Avrupa'nın en büyük Robotik ve Otomasyon pazarının kalbi olarak 2004 yılında kurulmuştur.

Automatica,endüstrinin tüm dallarından katılımcıların daha işlevsel ürünlere erişebilmesi için geleceğe yönelik çözümler bulmaya geldikleri bir ağ topluluğudur.

2018 yılında 29 ülkeden 890 katılımcı ve 89 ülkeden 45584 ziyaretçi konuk etmiştir.

Automatica Munich Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

Automatica, insanların robotik ve otomasyon bölümünün tüm segmentlerini görebildiği ilk uluslararası ticaret fuarıdır.

•Ziyaretçilere montaj ve taşıma teknolojisi, robotik, endüstriyel görüntü işleme ve ilgili teknolojilerin temel alanlarında uluslararası ürünler sunulmaktadır.

•İlgili kişilerin her türlü otomasyon teknolojisini tek bir çatı altında buldukları işlevsel bir etkinliktir.

2018 Yılı Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

Özellikle Avrupa ülkeleri fuara rağbet göstermektedir. Ancak, Avrupa'nın ötesinde, uluslararası tanınırlığı da mevcuttur. Ziyaretçilerin üçte birinden fazlası yurt dışından gelmektedir. Ziyaretçi sayısında en fazla artış gösteren ülkeler Kore Cumhuriyeti, Japonya, Polonya, İsrail ve Danimarka'dır.

1. Avusturya 2.121

2. İtalya: 1.718

3. İsviçre: 1.259

4. Çek Cumhuriyeti: 1.019

5. Çin: 953

6. Polonya: 628

7. Fransa: 626

8. Kore Cumhuriyeti: 622

9. Slovenya: 608

10. Danimarka: 578

11. ABD: 570

12. İspanya 491

13. Japonya: 476

14. Macaristan: 447

15. İngiltere: 435

16. Türkiye: 426

17. Hollanda: 304

18. Slovak Cumhuriyeti: 294

19. Finlandiya: 270

20. Rusya Federasyonu: 263

Automatica Munich’te Sizi Neler Bekliyor?

Montaj ve taşıma teknolojisi, robotik (endüstriyel robotlar, profesyonel hizmet robotları), makine görüşü, konumlandırma sistemleri, tahrik teknolojisi, sensör teknolojisi, kontrol sistemleri teknolojisi ve endüstriyel iletişim, güvenlik ve güvenlik teknolojisi, tedarik teknolojisi, yazılım ve bulut bilişim, hizmetler ve servis sağlayıcılar, araştırma ve teknoloji gibi içerikleri bünyesinde barındıran fuar, Otomasyon, Robotik, Üretim Teknolojisi, Üretim Mühendisliği dallarına katkıda bulunmaktadır.

Münih’te Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Münih’te ulaşım S-Bahn, U-Bahn, tramvay ve otobüslerle sağlanmaktadır. Bisikletler de tercih edilmektedir. Taksiler pahalı olacağından bütçeye dikkat edilerek seçilmesi uygun olacaktır. Şehir halkalar halinde 4 bölgeye ayrılmış durumdadır. Gitmek istediğiniz yerin bulunduğu bölgeye göre almanız gereken biletin tipi de değişiyor. Şehrin en iç kısmındaki merkez bölgesinde “Innenraum” / “inner district”te zaman geçirecekseniz tek bölge içinde ulaşımı kapsayan en ucuz bilet seçeneği fayda sağlayacaktır. Ancak havaalanı en dıştaki 4. bölgede yer aldığı için havaalanına gideceğiniz ya da havaalanından döneceğiz günlerde en pahalı seçenek olan “Gesamtnetz” / “entire network” bileti almak daha uygun olacaktır.

Münih’te Konaklama Yapabileceğiniz 5 Bölge

1.Altstadt-Lehel,

2.Müzeler açısından zengin olan bölgesi Maxvorstadt,

3.Eğlencenin daha ağır basan bölgesi Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt,

4.Kültürel ve gastronomik açıdan daha zengin olan Au-Haidhausen,

5.Schwabing-West.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.