Domotex Hannover Fuarı Nedir?

Deutsche Messe AG’nin organizatörlüğünü yapmış olduğu Domotex Hannover, 15-18 Ocak 2021 Tarihinde Messe Hannover’de gerçekleşecektir. Domotex Hannover, 1989 yılında kurulmuş olup yılda bir kez gerçekleşmekte ve sadece ticaret ziyaretçileri tarafından erişilebilen dünyanın önde gelen zemin kaplamaları fuarıdır. Her türlü halı ve yer döşemeleri için önde gelen fuarda, ulusal ve uluslararası katılımcılar yeni koleksiyonlarını ve trendlerini sunma imkanı bulmaktadır.

Deutsche Messe AG’nin organizatörlüğünü yapmış olduğu Domotex Hannover, 15-18 Ocak 2021 Tarihinde Messe Hannover’de gerçekleşecektir.

Domotex Hannover Fuarı'na Genel Bakış

Domotex Hannover, 1989 yılında kurulmuş olup yılda bir kez gerçekleşmekte ve sadece ticaret ziyaretçileri tarafından erişilebilen dünyanın önde gelen zemin kaplamaları fuarıdır. Her türlü halı ve yer döşemeleri için önde gelen fuarda, ulusal ve uluslararası katılımcılar yeni koleksiyonlarını ve trendlerini sunma imkanı bulmaktadır.

2019 Yılı İstatistikleri;

  • KATILIMCILAR: 1407
  • Yabancı: 1.278
  • Ulusal: 129
  • ZİYARETÇİ: 31107
  • Yabancı: 20,686
  • Ulusal: 10.421

Domotex Hannover Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

  • Geleneksel ve modern el yapımı halılar, dokuma halılar, paspaslar, konut ve ticari alanlar için halılar, parke, ahşap ve laminat zeminlere dayanıklı ve dış mekan döşemelerinden tüm ürün grupları sergilenmektedir. Buna, zemin kaplamalarının üretimi ve montajı için makine, araç ve teknikler alanı da eklenmiştir.
  • DOMOTEX, ziyaretçilerin işletmeleri için ihtiyaç duydukları her şeyi sağlar. Uzmanlar, çeşitli güncel eğilimlerle ilgili görüşmelerde bulunuyorlar. Ünlü mimarlar ve tasarımcılar ile günlük Rehberli Turlar'da ziyaretçiler arka plan bilgisi kazanabilir. Salon benzeri ortamlarda ağ oluşturmak için toplantı alanları mevcuttur.
  • 100.000 metrekarelik bir sergi alanında 1400’den fazla uzmandan bilgi almaya olanak sağlamaktadır.

Domotex Hannover’da Sizi Neler Bekliyor?

Halılar / kilimler (el yapımı), dokuma halılar (makine yapımı), tekstil yer döşemeleri, duvardan duvara (rulolar, fayanslar ve hazır), esnek zemin kaplamaları, kontrat döşeme, parke ve diğer ahşap zeminler, laminatlar , doğal taşlar, seramik, elyaf, iplik ve tekstil, uygulama teknolojisi, döşeme ekipmanı, temizlik ve bakım, ürün tanıtımı, yayıncılık, ticaret birlikleri, tasarım ve diğer hizmetler gibi ürünler yer almaktadır.

Hannover’da Ulaşım Nasıldır?

Hannover’da ulaşım tramvay, otobüs, banliyö trenleri, bisiklet ve taksi ile sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları ile 7-24 ulaşım mümkündür. Taksi ücretleri yüksek olduğu için zor da kalınmadıkça kullanılması tavsiye edilmemektedir. Tramvay hatları ile şehrin her yerine ulaşım neredeyse mümkündür.

Hannover Card(Turizm Ofisi tarafından sunulur) toplu taşıma araçlarında gün boyu geçerli seyahat olanağı sağlar.

Hannover’da Bölgeleri Neresidir?

Almanya’nın fuar merkezi olarak tanınan şehir, önemli bir karayolu kavşağında bulunmaktadır.

Laatzen Bölgesi: Özellikle iş amaçlı gelen konuklar için uygun olan bölge şehir merkezinde yer almaktadır. Her bütçeye uygun konaklama seçeneklerine sahip olan bölgeden ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.

Mitte Bölgesi: Şehrin merkezinde yer alan bu bölgedeki oteller turistik amaçlı giden konuklar için ideal bir seçenek olmaktadır. Alışveriş merkezlerine, tarihi ve turistik yapılara yakın bir konumdadır.

List Bölgesi: Şehrin dışında bulunan bu bölgeden araçla tarihi ve turistik bölgelere gidilebilmektedir.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.