Ideal Home Show ile İdeal Evinizi Bulun!

Ideal Home Show ile düzenlenen etkinlikler sayesinde ideal eviniz için ilham kaynağınızı bulabilir ve ideal evinize kavuşabilirsiniz.

Ideal Home Show, eviniz için ilham verici fikirlerden yenilikçi ürünlere ve trend çözümlere kadar en trend fikirleri bir araya getirmektedir. Aynı zamanda sağlık tavsiyelerine ulaşabileceğiniz, harika yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarabileceğiniz bir platformdur. Dekorasyon ve züccaciye fuarı kategorisinde yer alan Ideal Home Show Exhibition'ın 17 Mart 2023 - 2 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Ideal Home Show Hakkında

Ideal Home Show; tam ölçekli gösteri evlerini, 600'den fazla markayı, tonlarca ücretsiz konuşmayı, en son teknolojiyi ve ünlü konuklardan ve uzmanlardan oluşan bir ekibin taze fikirlerini bir araya getirmektedir.

Fuarda Olympia London'da hepsi tek bir çatı altında çok çeşitli katılımcı şirketlerden alışveriş yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Rakipsiz perakendeci koleksiyonunun yanı sıra ana caddede bulamayacağınız birçok favori marka ve çok sayıda ürün Ideal Home Show’da yer almaktadır.  

Fuarın İçeriği

Ideal Home Show çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır. Bu etkinlikler aşağıdaki gibidir:

Gösteri Köyü

The Show Village'a göz atarak devrim niteliğinde bir yaşam alanını keşfedebilirsiniz.

Ünlü Konuklar ve Uzmanlar 

2023 Show'da evdeki favorilerinizi ve daha fazlasını izleyebilirsiniz.

Süper Tiyatro

Bahçecilik, en son teknoloji, ev tadilatı, sürdürülebilirlik ve daha fazlası hakkında içeriden öğrenilen bilgileri Süper Tiyatro'da açıklayan ünlü konukları ve uzmanları canlı olarak sahnede izleyebilirsiniz.

İç Sahne

Evinizi döşeme şekliniz, evinizin atmosferi ve konforu için temeldir. Ancak nereden başlamanız gerektiğini bilmiyor olabilirsiniz. Bu doğrultuda Ideal Home Show İç Sahnede ücretsiz uzman tavsiyeleri alabilirsiniz.

Bahçeleri Göster

Yenilikçi trendlerin ve kendi dış mekan alanınız için yeni fikirlerle başınızı döndürecek fikirlerin yuvası olan farklı temalı bahçelerden ilham alabilirsiniz.

Evleri Göster

Tamamen işlevsel bahçelere sahip iki muhteşem Gösteri Evini ziyaret ederek kendi eviniz için ilham alabilirsiniz.

Yeme & İçme Sahnesi

Televizyonların en ünlü şeflerinden bazılarının benzersiz yemek pişirme tarzlarını canlı bir şekilde izleme şansına sahip olabilirsiniz.

Bahar Temizliği Aşaması

Uzmanlardan ve ünlü konuklardan en iyi ipuçlarıyla evinizi düzenleyebilir ve evinizi sağlıklı, temiz bir alana dönüştürmek için ihtiyacınız olan ilhamı alabilirsiniz.

Yeme İçme Mekanları

Barlardan birinde dinlenirken ve lezzetli bir öğle yemeğinin tadını çıkarırken bir bardak şampanya ile dışarıda harika bir güne kadeh kaldırabilirsiniz.

Yeme & İçme Festivali

Biletiniz, aynı yerde düzenlenen Ideal Home Show Yeme İçme Festivali'ne ücretsiz girişi de içermektedir. En sevdiğiniz şeflerden canlı demolara ve inanılmaz derecede iyi sokak yemeklerine ulaşabilirsiniz.

Good Homes Oda Takımları

En yeni iç tasarım trendlerini sergileyen yepyeni ve etkileşimli bir deneyim sunan Good Homes Oda Setlerinden ilham alabilirsiniz.

Şımartma Salonu

London College of Beauty Therapy ile birlikte Pamper Lounge'a bir gezi yapabilirsiniz.

Resim Galerisi

2022 İdeal Ev Şovu'ndan en son şov vurgularını ve özelliklerini görebilirsiniz.

Uzman Tavsiye Merkezi

İç tasarım, bahçıvanlar, mimarlar ve finanstan bir dizi uzmanla 30 dakikalık ücretsiz bire bir istişarelerde bulunabilirsiniz.

Kek Yarışması

Binlerce ziyaretçinin görmesi ve yargılaması için pişirme ve pasta süsleme becerilerinizi gösterebilirsiniz. Aynı zamanda harika bir ödül kazanma şansına da sahip olabilirsiniz.

Sokak çalgıcısı Sahnesi

Ideal Home Show The Great Eat'te yer alan Busker Stage, gösteri boyunca canlı performanslara ev sahipliği yapmaktadır. Bazı lezzetli sokak yemeklerinin tadını çıkarırken akustik melodi dinleyebilirsiniz.

Geleceğin Evi

Geleceğin Evi'ni ziyaret ederek evinizi ve yaşam tarzınızı değiştirmenize yardımcı olacak geleceğin teknolojisini keşfedebilirsiniz.

David Domoney Bitki Hastanesi

Ünlü bahçıvan David Domoney, bitkilere nasıl daha iyi bakılacağını açıklamak için kötü bitkileri Show'daki bitki hastanesine davet etmektedir.

 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.