İnşaat Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı: Bauma CTT

Bauma CTT Russia, 2000 yılında kurulan ve Rusya’nın Moskova şehrinde gerçekleştirilen Rusya ve Doğu Avrupa'nın önde gelen inşaat fuarıdır.Fuar, çok çeşitli yenilikçi ve teknolojik olarak gelişmiş inşaat ekipmanları, makine ve teknolojileri sunmaktadır. 2018 yılında 26 ülkeden 586 katılımcı ve 22681 ziyaretçi , 2019 yılında 603 katılımcı ve 22726 ziyaretçi konuk edilmiştir.

Her yıl Moskova’da düzenlenen Bauma CTT Russia Fuarı, ticaret ziyaretçilerine açık olan özel bir fuardır.

Bauma CTT Russia Nedir?

Fuar bu yıl Covid-19 virüsü sebebiyle ertelenmiş olup 08-11 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Bauma CTT Russia, 2000 yılında kurulan ve Rusya’nın Moskova şehrinde gerçekleştirilen Rusya ve Doğu Avrupa'nın önde gelen inşaat fuarıdır.

Fuar, çok çeşitli yenilikçi ve teknolojik olarak gelişmiş inşaat ekipmanları, makine ve teknolojileri sunmaktadır.

2018 yılında 26 ülkeden 586 katılımcı ve 22681 ziyaretçi , 2019 yılında 603 katılımcı ve 22726 ziyaretçi konuk edilmiştir.

Bauma CTT Russia Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

•İnşaat ve yapı malzemesi endüstrilerinden sanayi, ticaret, hizmet sağlayıcılara ve özellikle tedarik alanından karar alıcılara yöneliktir.

•Bauma CTT RUSSIA bilgi alışverişi ve ağ iletişimi için iş platformu olarak hizmet vermektedir.

Bauma CTT Russia Fuarı ‘nda Sizi Neler Bekliyor?

Yol yapım makine ve ekipmanları, ekskavatörler, yükleyiciler, hafriyat ve planya makineleri, ekli çalışma ekipmanları, yol onarım ve bakım makineleri, özel inşaat araçları, servis hatlarının kazısız döşenmesi için makineler, delme ekipmanları, kazık çakma ekipmanı, pompalar ve hendek ve yeraltı işleri için ekipmanlar, kaldırma aletleri, vinçler ve taşıyıcılar, bina inşaatları ve iskele, kalıplar, beton işleri için ekipmanlar, kompresörler, pnömatik ve hidrolik aletler, jeneratörler, elektrik santralleri ve motorlar, yıkım ve yıkım sistemleri, ölçüm ve laboratuvar makine, teşhis ekipmanı, jeodezik ekipman ve aletler, inşaat makine ve ekipmanlarının kira ve leasingi, finans ve sigorta hizmetleri, özel kitle iletişim araçları gibi ürünler sergilenmektedir.

Rusya’da Konaklama:

Moskova’da konaklama yapabileceğiniz 5 bölge bulunuyor. Bunlar:

Gece hayatının merkezinde yer alan lüks konaklama bölgesi Tverskoy; Her bütçeye hitap eden popüler Arbat; İlk defa kente seyahat edecekler için ideal Kitay-Gorod; Güvenli ve huzur dolu atmosferi ile ailelere uygun Basmanny; Hem eğlence hem kültür temalı seyahatlerde tercih edilebilecek Yakimanka.

Rusya’da Ulaşım:

Ulaşım imkânları bakımından karayolu, demiryolu, denizyolu ve havayolu ve metro ağıyla örülmüş, ülkenin bir ucundan diğer ucuna rahatlıkla ulaşılabilmektedir. Şehir içi ulaşımda gelişmiş bir altyapısı olan başkent Moskova ve St. Petersburg gibi büyük metropollerde tramvay, otobüs, tarleybus, metro ve taksi ile ulaşım son derece pratik ve rahattır. Özellikle Moskova metrosu dünyanın en uzun ve en derin metro ağına sahiptir. Şehirlerarasında ise en uygun ve ekonomik olan sistem trenle yapılmaktadır, ancak zaman itibarıyla seyahat uzun sürmektedir.


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.