ISH Frankfurt'a Genel Bakış

ISH Frankfurt, Almanya’nın Frankfurt şehrinde ve Messe Frankfurt organizatörlüğünde düzenlenen, Uluslararası Banyo Deneyimi, Bina, Enerji, Klima Teknolojisi, Yenilenebilir Enerjiler Fuarıdır. 2017 yılında Frankfurt'taki ISH'de 62 ülkeden 2482 katılımcı ve 200114 ziyaretçi, 2019 yılında 57 ülkeden 2551 katılımcı ve 188234 ziyaretçi ağırlandı.

ISH Frankfurt, Almanya’nın Frankfurt şehrinde ve Messe Frankfurt organizatörlüğünde düzenlenen, Uluslararası Banyo Deneyimi, Bina, Enerji, Klima Teknolojisi, Yenilenebilir Enerjiler Fuarıdır.

ISH Frankfurt Fuarı Nedir?

1960 yılında kurulan ve iki senede bir gerçekleşen ISH; banyo, bina, enerji, iklimlendirme teknolojisi ve yenilenebilir enerjiler için dünyanın önde gelen ticaret fuarıdır.

2017 yılında Frankfurt'taki ISH'de 62 ülkeden 2482 katılımcı ve 200,114 ziyaretçi, 2019 yılında 57 ülkeden 2551 katılımcı ve 188,234 ziyaretçi ağırlandı.

ISH Frankfurt Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

  • Modern banyo tasarımı, sürdürülebilir ısıtma ve klima teknolojisi ile akıllı ev sistemleri için trendler belirleyen ISH, sıhhi tesisat, akıllı yaşam ve yenilikçi bina çözümleri için en önemli vitrin olarak lanse edilmektedir.
  • ISH Water bölümü, birinci sınıf tasarımı sürdürülebilir ve kuşaklar arası sağlık kavramlarıyla bir araya getirmektedir. ISH Energy, ısıtma ve iklimlendirme teknolojisi ile yenilenebilir enerji ve yenilikçi bina sistemleri teknolojisinin tüm yelpazesini sergilemektedir.
  • 260.000 metrekarelik geniş bir alanda yaklaşık 2.400 uluslararası katılımcı ile zengin bir içerik sağlanmaktadır.
  • 2019 yılında fuarı başta Çin olmak üzere İtalya, Hollanda, Fransa, İsviçre, İngiltere, Polonya, Belçika, Avusturya ve Çek Cumhuriyeti’nden binlerce uluslararası kişi ziyaret etti. Bu yönüyle küresel bir gelişime tanıklık etmektedir.
  • Fuara eşlik eden paneller de sektörün ilgilenicilerine eşsiz bir bilgi deneyim ve birikimini yaşatmaktadır.

ISH Frankfurt Fuarında Sizi Neler Bekliyor?

ISH Energy: Isı üretimi, ısıtma sistemleri, ısı transferi, biyokütle, egzoz teknolojisi, tek odalı şömineler.

Isı Dağıtımı: Vanalar, istasyonlar, bağlantı parçaları, soğutma, iklimlendirme ve havalandırma teknolojisi, sistem, oda, bina otomasyonu, ölçüm ve test ekipmanları, enerji yönetimi.

ISH Water: Banyo Deneyimi, kurulum teknolojisi, araçlar ve montaj malzemesi gibi içeriklere sahiptir.

Frankfurt'ta Konaklama Bölgeleri Neresidir?

Main Nehri kıyısına kurulu Frankfurt’ta konaklama yapabileceğiniz 5 bölge var. Bu bölgeler;

  • Frankfurt’ta ilk kez kalacaklar için ideal Altstadt Bahnhofsviertel & Gutleutviertel
  • Tarihi dokusu ve eğlence olanaklarının daha yoğun olduğu Sachsenhausen
  • Lüksün ön planda olduğu Gallusviertel
  • Daha sakin ve sessiz atmosfere sahip Westend.

Frankfurt'ta Ulaşım Nasıldır?

Frankfurt, yer altı(U-Bahn), tramvay (Strassenbahn) ve otobüs sistemleriyle gelişmiş bir toplu taşıma ağına sahiptir. Araçlara binmek için tek,günlük ve haftalık bilet alabilirsiniz. Bilet makinelerinde Türkçe seçeneği mevcuttur. Gidilecek bölgelere göre de biletleme tuşu değişmektedir. Ücretler, seyahat edilen bölgeye göre farklılık göstermektedir. S-Bahn'lar oldukça geç kalmaktadır. O yüzden zamanlama açısından sıkıntınız var ise metro, tramvay ya da otobüsler daha uygun olacaktır.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.