ISM Cologne Fuarı Hakkında Önemli Detaylar

ISM Cologne, Almanya’nın Köln şehrinde yılda bir kez düzenlenen uluslararası şekerleme ve atıştırmalık ürünler fuarıdır.

ISM Cologne, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen uluslararası şekerleme ve atıştırmalık ürünler fuarıdır. Koelnmesse GmbH tarafından organize edilmektedir. Gıda, yiyecek, içecek teknolojisi sektörlerindeki katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Söz konusu yiyecek fuarı türünün en büyük fuarı olan uluslararası yiyecek fuarıdır.

ISM Cologne Fuarı Hakkında

Yılda bir kez düzenlenen ISM Cologne, şekerleme ve aperatifler için dünyanın en büyük ve en önemli ticaret fuarıdır. Önemli iş ve iletişim platformu olarak; uluslararası gruplar, küçük işletmeler ve yatırımcı dostu karar vericiler ile küçük, orta ve piyasa lideri gibi tüm ilgili hedef grupları bir araya getirmektedir.

Kakao, çikolata, çikolata ürünleri, bisküviler, atıştırmalık yiyecekler, şekerlemeler, dondurma ve çiğ hamurlar ISM'nin temel yetkinliğidir.

Fuarda;

  • Unlu mamüller,
  • Şekerler,
  • Çikolata,
  • Kraker,
  • Dondurma,
  • Şekerleme,
  • Tatlılar gibi ürünler sergilenmektedir.

ISM Cologne fuarının 23 – 25 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Açılış saatleri ziyaretçiler için 9.00 – 18.00, katılımcılar için 8.00 – 19.00 şeklindedir.

ISM Fuarının Bölümleri

Tüketici ihtiyaçlarındaki değişiklikler, yeni beslenme trendlerine ve ürün yeniliklerine yol açmaktadır. Şekerleme ve atıştırmalık ürünler için dünyanın en büyük ticaret fuarı olan ISM, bu trendleri takip eder ve ürün dünyalarını, atıştırmalıklar arasında tatlı ve tuzlu ürünlerle ilgili yeni tema alanlarıyla zenginleştirir.

ISM Cologne fuarının bölümleri aşağıdaki gibidir:

Çikolata ve Çikolata Ürünleri

ISM'de A'dan Z'ye kadar dünyanın en geniş çikolata ve çikolata ürünleri, dolgulu çikolatalar ve yer mantarlarının yanı sıra Paskalya ve Noel ürünleri sergilenmektedir.

Şekerleme

Adını ürünlerinin önemli bir maddesinden alan ISM'nin en renkli reyonunda bonbon ve şekerli tatlılar, nane ve glikoz, sakız, meyveli sakız ve meyan kökü, badem ezmesi ve nuga ile lokum ve helva sunulmaktadır.

Bisküvi

ISM Cologne fuarına kek, kurabiye ve waffle'ların yanı sıra stollen ve zencefilli kurabiye ile panettone, baklava ve makaron gibi yöresel lezzetlerin yanı sıra gevrek ve peksimet de sergilenmektedir.

Atıştırmalık

ISM lezzetli atıştırmalıklar için bir platformdur. Çeşitli versiyonlarda temsil edilmektedir. (Örneğin cips ve ekstrüde ürünler, tuzlu bisküviler, fındık ve bademler, pirinç atıştırmalıkları veya patlamış mısır)

Trend Atıştırmalıklar ve Doğal Atıştırmalıklar

Meyve barları, sebze cipsleri, kurutulmuş etler, proteinli atıştırmalıklar veya vegan spesiyaliteleri gibi güncel yiyecek trendleri ele alınmaktadır. Burada ayrıca katkısız ve ham ürünler de bulmanız mümkündür.

Kahvaltılık Atıştırmalıklar

ISM Cologne fuarında tahıl gevrekleri ve yulaf lapası kendini göstermektedir. Ayrıca Köln'de yoğurtlu içecekler ve probiyotik içecekler de sergilenmektedir.

Dondurma, Derin Dondurulmuş Tatlılar ve Çiğ Macunlar

Soğutulmuş tatlılar eski Çin'de ve eski Avrupa'da zaten popülerdi. Ancak zamanla tüm dünyaya yayılmıştır. ISM fuarında meyveli dondurma, sütlü dondurma ve önceden porsiyonlanmış ürünler şeklinde sunulmaktadır. Dondurmanın daha genç versiyonu olarak frozen yoğurt da temsil edilmektedir. Dondurulmuş kekler ve donmuş bisküviler, donmuş tatlı ürünler de yer almaktadır.

Uzman Perakende Alanı

Uzman perakende alanımız "En İyi Kreasyonlar – el yapımı", tatlılar ve atıştırmalıklar içeren küçük hacimli işletmeleri tasvir etmektedir. Sergi alanı; pastaneleri, kafeleri, özel şekerleme perakende satış mağazalarını veya şarküteri dükkanlarını hedefleyen seçkin esnaf üreticilerine ayrılmıştır.

Neden ISM Fuarını Ziyaret Etmelisiniz?

ISM Cologne fuarını ziyaret etmeniz ya da fuara katılmanız için geçerli sebepler aşağıdaki gibidir:

  • Sanayi buluşma noktasıdır.
  • En iyi perakende zincirlerini içermektedir.
  • Yüksek ziyaretçi kalitesine sahiptir.
  • Yüksek uluslararasılık özelliğine sahiptir.
  • Trend belirleyici ve fikir kaynağıdır.
  • Yeni ürünlerin tanıtımı için eşsiz bir platformdur.
  • Katılımcılar arasında yüksek memnuniyet oranına sahiptir.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.