KOSGEB İLE İHRACATA İLK ADIM SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR

TİM, KOBİ düzeyindeki firmaların ihracata özendirilmesi ve uluslararası arenada farkındalık oluşturmak amacıyla KOSGEB ile işbirliği anlaşması imzaladı.

TİM BAŞKANI İSMAİL GÜLLE: “3,5 MİLYON KOBİ'Yİ İHRACAT AİLEMİZE KATMAYI HEDEFLİYORUZ”

TİM, KOBİ düzeyindeki firmaların ihracata özendirilmesi ve uluslararası arenada farkındalık oluşturmak amacıyla KOSGEB ile işbirliği anlaşması imzaladı.

TİM Başkanı İsmail Gülle, “Bir gün 3,5 milyon KOBİ'mizin ihracat ailemize katılmasını görmek, TİM olarak en büyük en büyük hedefimizdir. İhracata başlamak isteyen KOBİ'lerimizin uluslararası arenaya çıkarmak üzere, KOSGEB ile birlikte uzun soluklu bir iş birliğine imza atıyoruz. TİM ve KOSGEB olarak güçlerimizi birleştirerek, firmalarımıza eğitim ve danışmanlık hizmeti verecek, araştırma faaliyetlerine dâhil ederek en doğru ürünle en doğru pazarda yer almalarını sağlayacağız. Bu yapıyı daha kurumsal bir birlikteliğe dönüştürmek için, ülkemizde ihracatın merkezi sayılan bu binamızda KOSGEB'in bir ofis açması, ihracatımıza önemli bir katkı sunacaktır” dedi.

 

61 ihracatçı birliği, 13 genel sekterliği ve 27 sektörü ile 85 bine yaklaşan ihracat ailesinin çatı kuruluşu Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), ihracata yeni başlayacak KOBİ'lerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla KOSGEB ile güçlerini birleştirdi. TİM Başkanı İsmail Gülle ve KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank'ın katıldığı törenle “TİM-KOSGEB İhracata İlk Adım Seferberliği İşbirliği Protokolü”nü imzaladı.

 Kaynak : TİM 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.