Mayıs Ayında İstanbul’da Düzenlenecek Fuarlar

Bahar dönemine girmemizle beraber, fuar sezonu da hareketliliğini koruyor. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında mayıs ayında pek çok alanda fuar organize edilmesi planlanıyor.

Bahar dönemine girmemizle beraber, fuar sezonu da hareketliliğini koruyor. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında mayıs ayında pek çok alanda fuar organize edilmesi planlanıyor. Sanat, iş güvenliği, medikal sağlık, belediyecilik ve avcılık sektörlerinde düzenlenecek fuarları ziyaretçilerini bekliyor. İş ağınızı genişletmek ve yeni müşteriler kazanabilmeniz adına yurtiçinde ve özellikle İstanbul’da gerçekleşmesi planlanan fuarları takip etmenizi öneriyoruz. O halde mayıs ayında İstanbul’da düzenlenecek fuarlar hangileri? Yakından incelemeye ne dersiniz?

Heritage İstanbul

Mayıs ayında düzenlenmesi planlanan fuarlar arasında sanat sektörü kapsamındaki Heritage İstanbul öne çıkıyor. Restorasyon, müzecilik teknolojileri, arkeoloji odaklı organizasyonun 11 ve 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında ziyaretçilerini ağırlaması bekleniyor. Arkeoloji teknolojileri konusunda uzman kuruluşlar, yönetim kuruluşları, açık hava müzecilik hizmetleri, restorasyon projesi ve uygulamalarla ilgili kuruluşlar, müzecilik-kütüphanecilik teknolojileri, görsel medya-teknoloji firmaları, mobil müze uygulamaları, veri tabanı geliştirme ve belgeleme teknolojileri fuarın katılımcı profilini oluşturuyor.

Artcontact İstanbul

Sanat fuarları yolculuğumuza tüm hızıyla devam ediyor ve Artcontact İstanbul’a geçiyoruz. Sanatçıların galerin çatısı altında katılabileceği fuarda müzeler, eğitim kuruluşları ve sanatsal malzeme üreten firmaların yer alabileceği söyleniyor. İki ayrı salonda konferansların, söyleşilerin ve dinletilerin yapılacağı fuarın dış alanında da sokak sanatı ve heykel sergilerinin düzenlenmesi amaçlanıyor.

Uygarlıkların oluşum sürecinde sanat tartışmaya yer bırakmayan bir öneme sahipken, sanatın bir değer niteliğinde toplum genelinde yaygınlaştırılmasına yönelik arayışlarda varlığını halen koruyor. Dolayısıyla da sanatın toplumla buluşmasını sağlayacak yeni fırsatların yaratılması adına da sanat fuarları yapılıyor. Artcontact İstanbul’da sanat fuarları için uygun ve ulaşımı kolay çağdaş mekânlardan biri olan Yenikapı Gösteri ve Sanat Merkezinde 26 ve 29 Mayıs 2022 tarihlerinde açılış gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

GESS TURKEY

Yeni eğitim teknolojilerini çalışırken görmek istemez misiniz? Cevabınız evetse GESS TURKEY eğitim fuarını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. GESS TURKEY bünyesinde, kırtasiye ve spor salonları için döşeme sanat malzemelerinden av ekipmanlarına, bilim/laboratuvar ekipmanlarından spor malzemeleri ve cihazlarına, ders kitaplarından oyun alanı ekipmanlarından her şeyi görmek mümkün. Üstelik eğitim uygulamaları için yazılım, idari yazılım programları, teknik/mesleki eğitim ekipmanları, tabela/teşhir panoları gibi içerikleri de unutmamak gerekiyor. Bu fuarın aynı zamanda eğitimin geleceği ile ilgili ideal bir platform olduğunu söyleyebiliriz. GESS TURKEY her yıl aralıksız düzenlenen fuarlardan biri olma özelliği taşımakla birlikte, 26-28 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında açılış gerçekleştirmesi bekleniyor.

FOTEG İSTANBUL

Mayıs ayında düzenlenecek İstanbul fuarları arasında yiyecek sektöründeki FOTEG İstanbul’da yerini alıyor. İlk defa 1994 yılında gerçekleştirilen fuar, gıda işleme ekipmanları tedarikçileri, gıda üretim şirketleri temsilcileri ve üst düzey yöneticiler için buluşma noktası olma özelliği taşıyor. Fuar, dünyanın farklı noktalarından gelen tüm katılımcı ve ziyaretçilere büyük pazardaki son trendleri anlamaları için fırsat sunuyor. Organizasyonun İstanbul Fuar Merkezinde 8-11 Haziran 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerini karşılaması bekleniyor.

ITM Fuarı

Uluslararası tekstil fuarı olan ITM, Tuyap Fuar ve Sergi Merkezi öncülüğünde organize ediliyor. ITM,  turizm ve seyahat sektörünün her alanında ihtiyaç duyulan hizmet dallarını sunmak amacıyla platform sağlayan eşsiz bir proje olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda türünün en büyüğü olan bir ticaret fuarıdır. Fuar tamamen tekstil, moda, kumaş, ev tekstili ve deri sektörlerindeki katılımcıları bir araya getirmeyi hedefliyor. ITM organizasyonunun 14 ve 18 Haziran 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacağı söyleniyor.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.