Dünyanın 1 Numaralı Plastik ve Kauçuk Fuarı K 2022, Sizi Bekliyor

İnovasyon, bilgi ve yatırım ekseninde düzenlenen, plastik ve kauçuk sektörünün buluşma noktası K 2022 için geri sayım başladı.

İnovasyon, bilgi ve yatırım ekseninde düzenlenen, plastik ve kauçuk sektörünün buluşma noktası K 2022 için geri sayım başladı.

Uluslararası sektörün merakla beklediği, dünyanın en büyük plastik ve kauçuk fuarlarından birisi olan K, 19-26 Ekim 2022 tarihleri arasında Düsseldorf'ta düzenlenecek. Plastik ve kauçuk sanayilerinin lider kuruluşları, sektörün ürün/hizmet yelpazesinin tamamını K 2022’de katılımcı ve ziyaretçilerle buluşturacak. Uluslararası düzeyde 3 bini aşkın katılımcının yer alacağı K Fuarı, özellikle 2022 yılında fuar sektöründe ideal iş ve irtibat platformu olarak konumlanacak.

Eğer siz de dünyanın en büyük fuarlarından biri olan K 2022’de katılımcı olmak isterseniz 39 yıllık uluslararası deneyime sahip HIS’in en yenilikçi markalarından biri olan Fuar Sepeti’ni tercih edebilirsiniz. Fuar Sepeti’nin K 2022 için özel olarak oluşturduğu paket programları hakkında detaylı bilgi alabilir, talepleriniz için fuar@fuarsepeti.com adresinden Fuar Sepeti’nin alanında uzman ekibiyle iletişim kurabilirsiniz.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.