Profesyonel Anlamda Fuar Desteği Aldığınızı Gösteren 8 Şey

Kurumsal firmalar sektörleri bazında düzenlenen uluslararası fuarlara katılım söz konusu olduğunda, başvuru süreci itibariyle alanında uzman bir ekipten destek alma gereksinimi duyabiliyor.

Kurumsal firmalar sektörleri bazında düzenlenen uluslararası fuarlara katılım söz konusu olduğunda, başvuru süreci itibariyle alanında uzman bir ekipten destek alma gereksinimi duyabiliyor. Çünkü fuar katılım süreci içerisinde alınacak uçak biletleri, havalimanı transferi ve rehberlik hizmetleri de önem arz ediyor. Tüm bu hizmetleri kusursuz bir şekilde almak ve iş seyahatini en üst seviyede tutabilmek adına Fuar Sepeti firmaların yanında olmaya devam ediyor. Buna bağlı olarak profesyonel anlamda fuar desteği aldığınızı gösteren 8 şeyi de maddeleyerek incelemek istedik.

1- Fuar Programlarında Devlet Desteği

Fuar Sepeti ayrıcalığından faydalanarak profesyonel destek almanın beraberinde getirdiği avantajların başında şüphesiz devlet destekli fuarlara katılma şansı geliyor. KOSGEB’in sağlamış olduğu bu destekler sayesinde fuar organizasyonlarında markanızın gücüne yakışır tanıtım aktiviteleri gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu sayede ürün ve hizmetlerinizin kalitesini tam anlamıyla hedef kitlenize yansıtabilirsiniz.

2- KOSGEB Desteği Başvurularında Uzman Desteği

Uluslararası fuarlara profesyonel destek almadan katılım gerçekleştiren firmaların stant kurulumu gibi tanıtım çalışmalarına ek olarak konaklama ve ulaşıma yönelik bütçelerini de kendi sermayelerinden pay ayırarak planlaması gerekiyor. Ancak bu konuda uzman ekiplerin yardımı ile KOSGEB desteklerine başvurunuzu eksiksiz ve kolay biçimde gerçekleştirmeniz son derece kolay. Ayrıca sonuç raporu ve desteğe uygun faturalandırma sürecinde de Fuar Sepeti sizin ve kurumunuzun sonuna kadar yanınızda olacaktır.

3- Sektör Bazında Fuar Araştırmaları

Dünya çapında 8 büyük seyahat firmasından biri olarak öne çıkan HIS Global’in en yenilikçi markalarından Fuar Sepeti, bünyesinde faaliyet sürdüren deneyimli kadrosuyla firmalar adına sektör bazlı fuar araştırmaları yapmaya devam ediyor. Ayrıca bu hizmete ek niteliğinde fuarın organize edileceği ülkeye ve kente yönelik kültür turlarının düzenlenmesi yönünde de talepte bulunabilirsiniz. Profesyonel rehberler eşliğinde yapılacak bu gezilerle Pazar ihtiyaçlarınızı kolaylıkla belirleyebilir ve doğru tanıtım stratejinizi kurmaya başlayabilirsiniz.

4- Resmi Kurumlarla Görüşme İmkânı

Firmaların uluslararası fuar etkinliklerine katılmalarındaki ana sebepler; yeni müşteriler kazanmakla birlikte mevcut iş ortakları ile ilişkileri güçlendirme imkânı şeklinde gösteriliyor. Fuar Sepeti ayrıcalığından yararlanarak alacağınız destekle resmi makamlarla görüşme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Sizlerin bulunduğu talepler doğrultusunda organizasyonun gerçekleştirildiği ülkelerdeki belediyeler, ticaret odaları, ataşelik ve büyükelçiler ile resmi görüşmelerin organize edilmesi mümkün.

5- Fuar Grupları İçin Acente Yetkilisi Refakati

Firmanızı temsilen ilk defa uluslararası bir fuara katılacaksanız, profesyonel ihtiyaçlarınızı giderme konusunda sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Gözünüze aşılması güç gibi gözüken bu zorlukların üstesinden fuar süresince size eşlik edecek acente yetkilisinin yardımı sayesinde kolaylıkla gelebilirsiniz. Dilediğiniz zaman size refakat eden yetkiliyle iletişime geçerek fuar boyu oluşabilecek ihtiyaçlarınızın eksiksiz bir biçimde giderilmesini sağlayabilirsiniz.

6- 7 Gün 24 Saat Ulaşılabilirlik İmkânı

Fuar desteği aldığınız firmanın 7 gün 24 saat ulaşılabilir olmasını isterdiniz değil mi? Fuar Sepeti sizlere tam da istediğiniz ulaşılabilirlik hizmetini sağlıyor. Katılacağınız organizasyonlarla ilgili tüm merak ettiğiniz noktalar hakkında dilediğiniz zaman bilgi edinebilme ayrıcalığını sizlere tanıyor. Fuar Sepetinin öne çıkan hizmetlerinden biri olan canlı destek hizmetlerinden faydalanarak fuar sırasında karşılaşabileceğiniz olumsuzlukları kolaylıkla aşabileceğiniz gibi bulunduğunuz kent veya katıldığınız organizasyon hakkında ihtiyaç duyabileceğiniz bilgilere zaman kaybetmeden ulaşma fırsatı elde edebilirsiniz.

7- Rehberlik Hizmetleri

Katıldığınız fuarlarda potansiyel müşterileriniz ve mevcut iş ortaklarınızla yerel dilde iletişim kurmak istemez misiniz? Cevabınız evet ise, fuar öncesinde herhangi bir dil kursuna gidip eğitim alma zorunluluğunuz bulunmadığını söyleyebiliriz. Çünkü Fuar Sepeti bünyesinde bütün fuar gruplarına yönelik Türkçe dilinde rehberlik hizmetleri sunuluyor. Bu hizmetin sağladığı kolaylık sayesinde de, fuar etkinlikleri bazında hangi ülkeye gidilirse gidilsin en küçük bir sıkıntı dahi yaşanmadan iletilmek istenilen mesajları karşı tarafa aktarmak mümkün oluyor.

8- Dünya Çapında Gerçekleştirilen Tüm Fuarları İçine Alan Hizmet Ağı

Fuar Sepeti 1980 yılından günümüze dek hizmet sağlayan HIS Global çatısı altında kazandığı tecrübeyle faaliyetlerini sürdürüyor. Bağlı bulunduğu Japon seyahat devinin dünyanın değişik noktalarında kurulu 554’ten fazla ofisi ile uluslararası fuarlara yönelik hizmetlerini değerli müşterilerine ülke ayırmaksızın kesintisiz bir biçimde sunuyor. Uluslararası fuarlar hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve profesyonel fuar destekleri ile ilgili bilgi almak için acele edin ve Fuar Sepetinin uzman ekibiyle iletişime geçin!

 

 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.