Sial Paris Neler Sunmaktadır?

Sial Paris, yılda bir kez Paris'te düzenlenen ve yalnızca ticaret ziyaretçilerine açık olan dünyanın önde gelen gıda fuarıdır.Dunyanın dört bir yanından katılımcılar, ürünlerini, yeniliklerini ve teknolojilerini sunmak ve sektöre genel bir bakış sunmak için Sial'de bir araya gelmektedir.

Her yıl Paris’te düzenlenen SIAL Paris Fuarı, ticaret ziyaretçilerine açık olan özel bir fuardır.

Sial Paris Fuarı Nedir ve Ne Zaman Gerçekleşecek?

Fuar bu yıl 18-22 Ekim tarihlerinde gerçekleşecektir.

Sial Paris, yılda bir kez Paris'te düzenlenen ve yalnızca ticaret ziyaretçilerine açık olan dünyanın önde gelen gıda fuarıdır.

Dünyanın dört bir yanından katılımcılar, ürünlerini, yeniliklerini ve teknolojilerini sunmak ve sektöre genel bir bakış sunmak için Sial'de bir araya gelmektedir.

2014 tarihleri arasında 104 ülkeden 6500 katılımcı ve 194 ülkeden 155,766 ziyaretçiyi; 2018 yılında 109 ülkeden 7,200 katılımcı ve 194 ülkeden 310,000 ziyaretçiyi ağırladı.

SIAL Paris Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

•Sial Paris 2,48 milyar € 'dan fazla ticaret sağlayan dünyanın en büyük gıda fuarıdır.

•Fuarda, yurt dışından, sektörün geliştiği ülkelerden gelecek profesyonel ziyaretçilere aynı çatı altında ulaşabilirsiniz. Sektördeki gelişmeleri ve beklentileri yakından takip edebilirsiniz. Yeni yatırım fırsatları yakalar, yeni iş bağlantıları ve ortaklık anlaşmaları kurabilirsiniz. Etkili organizasyonda yer alarak prestijini sağlamlaştırıp, firmanızın pazar içinde yerini saptayarak, yeni alanları belirleyebilirsiniz. Yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirmek, pazardaki başarısını gözlemleyebilir, Müşteri analizi yapabilir, gereksinimleri öğrenip, ilişkileri sağlamlaştırabilirsiniz. Marka yaratmak ve yeni pazarlara açılma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Sial Paris Fuarı‘nda Sizi Neler Bekliyor?

Bakkal ürünleri, taze ürünler ve kuru ürünler, dondurulmuş gıdalar, yarı işlenmiş gıda ürünleri ve malzemeleri, deniz ürünleri, organik gıdalar, etler ve süt ürünleri,bira, içecekler gibi ürünleri içermektedir.

Paris’te Konaklama Nasıldır?

Paris’te konaklama yapabileceğiniz 8 temel bölge vardır. Bunlar:

1.Şehrin merkezi Le Marais & Louvre Müzesi;

2.Ekonomik tesislerin yer aldığı Latin Quarter & Saint Germain Des Pres,

3.Paris denince akla ilk gelen yer Eyfel Kulesi ve çevresi,

4.Dünyaca ünlü alışveriş caddesi Şanzelize,

5.Gare du Nord çevresi,

6.Yeme-içme açısından zengin bir bölge olan Bastille,

7.Gare de Lyon çevresi,

8.Montmartre (Ressamlar) Tepesi.

Paris’te Ulaşım Nasıldır?

Hız açısından önemli olan metrolar 16 farklı hatta ulaşım sağlamakta ve 05.00’dan 00.30’a kadar ulaşım sağlıyor. Günün büyük bölümünde sefer sıklığı 5-10 dakika arasında değişirken, yoğunluğun arttığı saatlerde 2-3 dakikaya kadar düşüyor. Belediye otobüsleri de ulaşım açısından tercih edilen araçlardandır.

1977’de faaliyete alınan RER, 587 kilometre uzunluğundaki ağı üzerinde bulunan 257 istasyonu sayesinde Paris şehir içi ulaşım sisteminin dinamik bir yapıtaşıdır.

Konfor ve hızı bir arada sunan taksiler, şehir içi ulaşımda tercih edebileceğiniz bir diğer seçenektir. Taksimetre açılış ücretinin 6,50 Euro olduğu kentte araçlar genelde rezervasyon usulü çalışmaktadır.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.