Travel Technology Europe Fuarı Nedir?

2004 yılında ilki gerçekleştirilen Travel Technology Europe, dünyadaki tüm seyahat ve turizm acenteleri için uluslararası bir platformdur. Son derece önemli birçok içeriğin sergilendiği bir ortamdır.Travel Technology Europe Fuarı 24-25 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Her yıl ExCeL London’da düzenlenen Travel Technology Europe Fuarı, ticaret ziyaretçilerine açık olan özel bir fuardır.

2004 yılında ilki gerçekleştirilen Travel Technology Europe, dünyadaki tüm seyahat ve turizm acenteleri için uluslararası bir platformdur. Son derece önemli birçok içeriğin sergilendiği bir ortamdır.

Seyahat ve turizm ürünleri tedarikçileri, seyahat endüstrisindeki en son gelişmeleri sergilemektedir. Travel Technology Europe, tur operatörlerinin, otellerin, havayollarının, teknolojinin ve çevrimiçi seyahat hizmetlerinin en büyük küresel endüstri buluşmasını tek bir çatı altında bir araya getiriyor ve seyahat ve turizm endüstrisindeki çeşitli sektörleri kapsıyor.

TTE Fuarı Zaman Gerçekleşecek?

Travel Technology Europe Fuarı, 24-25 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Travel Technology Europe Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

  • Seyahat endüstrisi için sektör profesyonelleriyle tanışmak ve iş anlaşmaları yapmak için önde gelen küresel etkinliktir.
  • Travel Technology Europe, endüstri ağları, rakipsiz küresel erişim sayesinde kişisel ve iş fırsatları yaratarak müşterilere kaliteli iletişim, içerik ve topluluklar sunar.
  • Avrupa'nın uzman teknoloji etkinliği, seyahat ve konaklama işletmelerinin çok kanallı gelirlerini artırmasına ve işletme verimliliğini artırmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
  • 35’den fazla konferans oturumu ile ilgilenicilerine zengin içerikler sunmaktadır.

Travel Technology Europe Fuarı Kimleri İlgilendiriyor?

Konaklama tedarikçileri, macera seyahati, havayolu dernekleri, iş seyahati acenteleri, araç kiralama, otobüs operatörleri, konferans organizatörleri, danışmanlık şirketleri, yer hizmetleri, grup seyahat acenteleri, incoming tur operatörleri, çevrimiçi seyahat, outgoing  tur operatörleri, basın / medya, perakende seyahat acenteleri, deniz seyahati,turizm organizasyonları, turistik yerler, eğlence sektörlerine hitap etmektedir.

Londra’da Ulaşım ve Konaklama Nasıldır?

Londra içerisinde Zone 1 ve Zone 6 ya kadar bütün bölgeleri kapsayacak şekilde metro ağı var. Toplam 11 adet değişik istikametlere giden metro hattı mevcut. Genelde merkezde kullanacağınız hatlar, (yani Zone 1 ve Zone 2’yi kapsayan) Victoria, Piccadilly, Circle & District ve Central Line. Yoğun turist sebebiyle bu hatları günün hemen her saati dolu bulmak mümkün. En yaygın ödeme şekli Oyster Card’dır. Bu kart ile tek veya birkaç binişlik yüklemeler (single fares/ pay-as you go) yapabildiğiniz gibi, haftalık/aylık/yıllık yüklemeler de yapabilirsiniz. Böyle olunca kartınız Travelcard özelliği kazanır.

Oyster kartları, metro, otobüs, tramvay, DLR, London Overground, TfL trenleri, Emirates Air line (sadece Royal Docks ve Greenwich tarafını bağlayan teleferik), nehir otobüsü servislerinde kullanılır. Aynı zamanda Zone 6 içinde kalan National Rail servislerinde, yani bizim anlayacağımız banliyö trenleri servislerinde de geçer. Bir diğer ödeme şekli ise contactless card, yani dokunmatik kartlar. İster debit card olsun, ister kredi kartı olsun, kartınızın bu özelliği varsa, Oyster geçen tüm ulaşım araçlarında, bu kartlarınızı kullanabilirsiniz.

Londra'da Nerelerde Konaklama Yapabilirsiniz?

Londra'da konaklama yapabileceğiniz birçok yer bulunuyor. Bunlardan birkaçı ise;

  • Şehrin tam merkezinde, gezilecek yerlere yakın Covent Garden
  • Tarihi yapıları sınırlarında barındıran Westminster
  • Alışveriş tutkunlarına ideal Mayfair & Oxford Street
  • Nehir kenarında, ailelere de uygun Waterloo & South Bankside
  • Finans sektörünün merkezi City of London
  • Gece hayatının en hareketli noktası Soho
  • Eğitim merkezinin bulunduğu Bloomsbury
  • Merkezin batısında yer alan Kensington
  • Havaalanı ulaşımının rahat olduğu Paddington & Bayswater;
  • Ucuz konaklama imkanlarının bulunduğu King’s Cross & St Pancras ’dır.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.