Uluslararası Medikal Ekipmanlar Fuarı: Medica Düsseldorf

2018 yılında 66 ülkeden 5273 katılımcı, 120.000 ziyaretçi ve 2019 yılında 68 ülkeden 5598 katılımcı, 121.369 ziyaretçi konuk etmiştir. Medikal alanda ülke olarak üretim kapasitemizin %15 civarında olması çoğu üründe hala dışa bağımlı olduğumuzu gösteren bir faktördür. Buna bağlı olarak tıbbi cihaz firmalarının satış ve servis hizmetlerinin kalitesi oldukça önem kazanmaktadır. Dolayısıyla bütün ürün ağlarına erişime olanak sağlayan fuarlara katılım da önem arz eden bir konu olagelmektedir.

Medica Düsseldorf Fuarı 2020

Yılda bir kez düzenlenen Medica Düsseldorf Fuarı, ticaret ziyaretçilerine açık olan özel bir fuar. Artan yaşam beklentisi, tıbbi ilerleme ve insanların sağlıkları için artan farkındalığı, modern tedavi yöntemlerine olan talebi artırmaya destek olan Medica, bu özelliği ile sektörün önemli fuarlarından biri konumunda yer alıyor.

Medica Düsseldorf Fuarı Nedir?

Medica Düsseldorf, 1969 yılında kurulan ve Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Uluslararası Medikal Ekipmanlar ve Tıp Endüstrisi Fuarı’dır. Medica Düsseldorf, dünyanın en büyük ilaç fuarı Compamed ile birlikte düzenlenmektedir. Bu nedenle, tıbbi ürün ve teknolojilerin tüm süreç zinciri doğrudan konuklara sunulmaktadır. 2018 yılında 66 ülkeden 5273 katılımcı, 120.000 ziyaretçi ve 2019 yılında 68 ülkeden 5598 katılımcı, 121.369 ziyaretçi konuk etmiştir.

Medikal alanda ülke olarak üretim kapasitemizin %15 civarında olması çoğu üründe hala dışa bağımlı olduğumuzu gösteren bir faktördür. Buna bağlı olarak tıbbi cihaz firmalarının satış ve servis hizmetlerinin kalitesi oldukça önem kazanmaktadır. Dolayısıyla bütün ürün ağlarına erişime olanak sağlayan fuarlara katılım da önem arz eden bir konu olagelmektedir.

Medica Düsseldorf Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

•MEDICA, tıp sektörü için dünyanın en büyük etkinliği ve 17 salonda 71 ülkeden 5.500'den fazla katılımcı çekmiştir.

•Forumlar ve çeşitli tıbbi-teknolojik konularda özel gösteriler, fuarda tamamlayıcı olarak salonlarda kısaca sunulmaktadır.

Medica Düsseldorf’ta Sizi Neler Bekliyor?

Dünyanın önemli sağlık fuarları arasında yer alan Medica’da elektromedik ve tıbbi teknoloji, bilgi ve iletişim teknolojisi, fizyoterapi ve ortopedik teknoloji, tek kullanımlık ürünler, emtia ve tüketim malları, laboratuvar ekipmanı ve teşhis ürünleri yer alıyor.

Düsseldorf’ta Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Şehir içi toplu ulaşım ağı yaygın için her yere kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım metro, tramvay ve otobüslerle sağlanır. En çok kullanılan ulaşım seçeneği Rheinbahn’dır. Welcome Card, hem ulaşım sağlar hem de restoran ve turlarda da %10-15 arası indirim oranı sağlamaktadır.

Düsseldorf’ta Konaklama Seçenekleri

Düsseldorf çok sayıda bölgeye ayrılmıştır. Oberbilk, Pempelfort, Altstadt, Friedrichstadt ve Bilk bölgeleri konaklama ve ulaşım açısından en avantajlı bölgelerdir.

Medica Düsseldorf Fuarı bu yıl 16-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.