Uluslararası Mobilya Fuarı: IMM Cologne

1949 yılında kurulan ve yeni sürümü 18-24 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan IMM Cologne, 2019 yılında 1158 katılımcı ve 149500 ziyaretçi konuk etmiştir. Imm Köln, tüm mobilya pazarını bir bakışta toplamakta ve küresel pazarlara kapı açmaktadır. .Fuarın ilk dört günü genellikle ticari ziyaretçiler ve gazeteciler için ayrılmış olup küresel mobilya sektörünün karar vericilerini bir araya getirmektedir.

Imm Cologne, yılda bir kez Köln'de gerçekleşen ve mobilya sektörünün lider ticaret fuarı olarak kendini kanıtlamış uluslararası bir mobilya fuarıdır.

IMM Cologne Fuarı Nedir?

1949 yılında kurulan ve yeni sürümü 18-24 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan IMM Cologne, 2019 yılında 1158 katılımcı ve 149500 ziyaretçi konuk etmiştir.

Imm Köln, tüm mobilya pazarını bir bakışta toplamakta ve küresel pazarlara kapı açmaktadır. .Fuarın ilk dört günü genellikle ticari ziyaretçiler ve gazeteciler için ayrılmış olup küresel mobilya sektörünün karar vericilerini bir araya getirmektedir.

IMM Cologne Fuarı ‘na Neden Katılmalısınız?

Önde gelen iç mimarlar, mimarlar, perakendeciler ve toptancılar, esnaf, mülk geliştiricileri ve perakende dernekleri Köln'de bir araya gelmektedir.

Burada koleksiyonlarınızı ve yeniliklerinizi küresel pazara tek bir geçişte gösterme şansına sahip olacaksınız.

IMM Cologne Fuarı‘nda Sizi Neler Bekliyor?

Yatak, yatak takımları, yatak odası mobilyaları, halılar, sandalyeler, çocuk mobilyaları, kanepeler, perdeler, yastık örtüleri, dekoratif ürünler, yemek odası, kumaşlar, mobilya, ev mobilyaları,iç mekan, minder, kendinden montajlı mobilyalar, tekli kanepeler, uyku sistemleri, masif ahşap mobilyalar, masa örtüleri, masalar, döşemeli mobilyalar, duvar kağıdı gibi ürünler içermektedir.

Köln’de Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Her biri geniş ağa sahip otobüs, metro ve tramvay hatları sayesinde sorun yaşamadan kentin her noktasına ulaşım mümkündür. Toplu ulaşım araçlarıyla yolculuk etmek için ihtiyacınız olan biletleri otomatlardan veya gişelerden kolayca satın alabileceğiniz gibi bindiğiniz otobüsün şoföründen de temin edebilirsiniz. Tek seferlik biletlerin yanı sıra kentte uzun süre kalacaksanız, ulaşımı ekonomik hale getiren 3 veya 7 günlük seçeneklerden birisini de temin edebilirsiniz. Tüm bu gelişmiş sistemin üzerine Köln’de ulaşım için bir de uygun fiyatlı bisiklet kiralama hizmeti devreye alınmış. “Call a Bike” adlı bu sistemden yararlanarak, kentin dar sokaklarında dilediğiniz gibi seyahat edebilirsiniz.

Köln’de Konaklama Seçenekleri

Köln’de konaklama için en merkezi, en turistik ve en çok tercih edilen bölgede olarak, Old Town/Eski Şehir Bölgesi (Alstadt Nord)

Köln’de uygun fiyatlı konaklama için uygun olan bölge, Alstadt Süd Bölgesi‘dir.

Köln’de ailecek kalınabilecek nezih bir ortam için Deutz Bölgesi.

Gece hayatı için ise en ideal bölge Neustadt-Nord Bölgesi‘dir.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.