WeAreCOBOTS, Sanal Cobot Fuarı!

Universal Robots, robotik otomasyon alanındaki son yenilikleri 16-18 Haziran’da Sanal Cobot Fuarı “WeAreCOBOTS”ta paylaşacak. Sanal konferans ve fuar, çevrimiçi ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

"Covid-19 sürecinde dünyada fuar sektörünün kökten değişmesiyle birlikte Universal Robots (UR) bir ilke imza atacak ve robotik otomasyon alanındaki son yenilikleri 16-18 Haziran’da Sanal Cobot Fuarı ve Konferansı “WeAreCOBOTS” ile çevrimiçi ve ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

Kolaboratif robotlar ve endüstriyel otomasyon alanında dünyanın önde gelen uzman konuşmacıların ve stantların olacağı bu fuarda, üretim süreçlerinde insanlar ve robotlar arasındaki iş birliği potansiyelini vurgulanarak gelecekte otomasyonda yeni normal ve otomasyonda uygulama zorluklarının çözümleri uzman konuşmacılar tarafından anlatılacak ve canlı tanıtımlarla paylaşılacak.

Üç gün boyunca saat 11.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında 30’dan fazla stant ve otomasyon alanında dünyanın önde gelen uzman 50 konuşmacısının yer alacak.

Etkinliğe, internet üzerinden ücretsiz kaydolunarak takip edilebilecek.

Etkinlikte tüm sektörlerden katılımcılar, sanal stantlara göz atma, cobot uzmanlarının katılacağı ilham veren konuşmalara katılma ve kolaboratif otomasyonun sunduğu sayısız fayda hakkında daha fazla bilgi edinme şansı yakalayacak.

Fuarda, otomasyon uzmanlarıyla çevrimiçi birebir görüşme yapma, montaj, paketleme, makine besleme gibi birçok canlı uygulamaları izleme, 'Tak-Çalıştır ve Üretime Başla!' kitlerini ve UR+ ekosistemi bileşenlerini keşfetme fırsatı sunuluyor.

Universal Robots Başkanı Jürgen von Hollen, etkinlikle ilgili şunları söyledi:“Universal Robots olarak her zaman hedefimiz, kalıpların dışına çıkmak ve karşılaştığımız tüm zorluklara çözüm odaklı yaklaşmak oldu. “WeAreCOBOTS”a imza atarak bu misyonumuzun altını bir kez daha çiziyoruz ve otomasyon dünyası hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen herkese yeni bir platform sunuyoruz. “WeAreCOBOTS” etkinliğiyle, farklı sektörlerden ve firmalardan gelen katılımcılara, günümüzde dünyanın karşı karşıya olduğu zor zamanlarda özellikle güncelliğini koruyan otomasyonla ilgili son yenilikler hakkında bilgi sahibi olma imkanı sunuyoruz.” "

Resmi Site Linki: https://www.ubivent.com/register/universal-robots-en

Kaynak:http://www.fuaraktuel.com/genel-haberler/sanal-cobot-fuari-16-haziran-da--1109

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.