Yiyecek ve İçecek Fuarlarını Keşfedin

En yenilikçi içecek ve yiyecek fuarları ile lezzet yolculuğuna çıkın. Fuar Sepeti ile trendler ve iş fırsatları sizi bekliyor!

Lezzetli tatlar, yenilikçi mutfak ürünleri ve damak zevklerini bir araya getiren yiyecek ve içecek fuarları, her yıl dünya genelinde binlerce ziyaretçiyi büyüleyen bir etkinlik haline gelmiştir. Bu fuarlar, yiyecek ve içecek endüstrisinin önde gelen markalarını, yerel üreticileri ve girişimcileri bir araya getirmektedir. Ayrıca sektördeki en son trendleri ve tatları sergilemektedir. Yiyecek fuarları ve içecek fuarlarının muhteşem zenginliklerini keşfetmek ve bu fuarların sunduğu benzersiz deneyimlerin tadını çıkarmak için hazır olun!

Yiyecek Fuarları

Günümüzde yiyecek fuarları ile ilgili birçok etkinlik düzenlenmektedir. Katılmayı tercih edebileceğiniz popüler fuarlar aşağıdaki gibidir:

International Green Week Berlin (19 Ocak 2024 – 28 Ocak 2024)

1926 yılında kurulan Berlin'deki Internationale Grüne Woche (IGW); gıda, tarım ve bahçecilik ile ilgili benzersiz bir uluslararası sergidir. Dünyanın dört bir yanından gelen yiyecek ve içecek üreticilerine ev sahipliği yapmaktadır. Bu üreticiler fuarı satış ve test pazarı olarak ve ayrıca imajlarını güçlendirmek için kullanmaktadır. Sunumların bir kısmı meyve ve sebze, balık, et ve süt ürünleri, şarap, bira ve alkollü içecekler gibi ürünlerdir. Bir kısmı da çiftçilere modern hizmetler ve yenilenebilir enerji ve kaynaklar hakkında bilgi vermektedir.

2019 yılında 61 ülkeden 1750 katılımcı ve 40000 ziyaretçi konuk edilmiştir.

ISM Köln (28 Ocak 2024 – 31 Ocak 202)

ISM Köln, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Uluslararası Şekerleme ve Atıştırmalık Ürünler Fuarıdır. Koelnmesse GmbH tarafından organize edilmektedir. Gıda, yiyecek, içecek teknolojisi sektörlerindeki katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Yiyecek fuarları arasında yer alan ISM Köln, sektörün her alanında ihtiyaç duyduğu hizmet alanlarını sunmaktadır. Ayrıca ana gelişim trendlerini göstermek için bir platform sunmaktadır. Türünün en büyük fuarı olan uluslararası bir ticaret fuarıdır

ProSweets Cologne (28 Ocak 2024 – 31 Ocak 2024)

ProSweets Cologne, şekerleme endüstrisinin tüm tedarikçi yelpazesi için uluslararası bir ticaret fuarıdır. Bu, şekerleme paketleme ve şekerleme üretimi için gerekli hammaddelere ve katkı maddelerine kadar uzanmaktadır. Soğutma ve iklimlendirme teknolojisi, işletim ekipmanı ve yardımcı cihazlar gibi ikincil alanların yanı sıra; şekerleme endüstrisi için gıda güvenliği ve kalite yönetiminin önemli konuları gösteri profilini mükemmel bir şekilde tamamlamaktadır.

NEFS (4 Şubat 2024 – 5 Şubat 2024)

NEFS, bölgenin en büyük restoran ve yemek servisi etkinliğidir. Hem gıda hizmeti hem de perakende sektörlerine hizmet veren alıcılar; pazarların, okulların ve üniversitelerin, sağlık ve devlet kurumlarının her bölümünü temsil etmektedir.

Fruit Logistica Berlin (7 Şubat 2024 – 9 Şubat 2024)

Fruit Logistica Berlin, Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen Uluslararası Yaş Meyve ve Sebze Fuarıdır. Messe Berlin tarafından organize edilen Fruit Logistica Berlin; gıda, yiyecek, içecek teknolojisi sektörlerindeki katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Yiyecek fuarları arasında yer alan Fruit Logistica Berlin, sektörün her alanında ihtiyaç duyduğu hizmet alanlarını sunmak ve ana gelişim trendlerini göstermek için bir platform sunan eşsiz bir projedir. Taze ürün işinin tüm sektörlerini kapsamaktadır. Ayrıca uluslararası tedarik zincirindeki her bağlantıda en son yeniliklerin, ürünlerin ve hizmetlerin sergisini sunmaktadır. Taze meyve ve sebzeler, kuruyemişler ve kurutulmuş meyveler, ürün paketleme ve etiketleme, nakliye ve lojistik sistemleri, malların taşınması ve depolanması fuarın kapsadığı alanlardan bazılarıdır.

İçecek Fuarları

Katılmayı düşünebileceğiniz popüler içecek fuarları aşağıdaki gibidir:

WEINMESSE INNSBRUCK (7 Mart 2024 – 9 Mart 2024)

WEİNMESSE INNSBRUCK, Şarap ve Alkollü İçecekler Fuarı, Innsbruck, Avusturya'da gerçekleşmektedir. 2001 yılından itibaren her sene gerçekleşmektedir. Ana sektörleri aşağıdaki gibidir:

  • Şaraplar
  • Alkollü içkiler
  • Şarap mağazaları
  • Aksesuarlar
  • Peynir
  • Mutfak spesiyalleri

OENOTELIA (9 Mart 2024 – 11 Mart 2024)

Mart 2015'teki ilk yinelemesinden itibaren OENOTELIA, tamamen profesyonel bir karaktere ve uluslararası bir yönelime sahip olan Yunanistan'daki tek şarap ve alkollü içkiler sergisi olduğunu kanıtlamıştır. Fuarda; Yunan şarabı ve alkollü içkiler, şarap yapım ekipmanları ve teknolojileri sergilenmektedir.

Vinorus Krasnodar (23 Nisan 2024 – 25 Nisan 2024)

İçecek fuarları arasında yer alan Vinorus Krasnodar, şarap endüstrisi için büyük bir gösteridir. Ayrıca ulusal şarap sanatının en güzel örneklerinin sergilendiği bir fuardır. Rusya'da türünün en büyük fuarlarından biridir. Ayrıca fuar, sektör içinde işbirliğini desteklemek niyetindedir.

 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.