Yurt Dışında Düzenlenen Popüler Kozmetik Fuarları

Kozmetik fuarları; kozmetik markaları, perakendeciler, güzellik uzmanları gibi sektörün önde gelen temsilcilerini bir araya getirmektedir.

Kozmetik endüstrisi, güzellik ve bakım trendlerinin belirlendiği, yenilikçi ürünlerin tanıtıldığı ve sektör profesyonellerinin buluştuğu dinamik bir dünyadır. Yurt dışındaki kozmetik fuarları, bu büyüleyici sektördeki son gelişmeleri takip etmek, yenilikçi ürünleri keşfetmek ve iş bağlantıları kurmak için mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Bu fuarlar; kozmetik markaları, dağıtıcılar, perakendeciler, profesyonel makyaj artistleri ve güzellik uzmanları gibi sektörün önde gelen temsilcilerini bir araya getirerek ilham veren bir atmosferde iş birlikleri oluşturmayı hedeflemektedir.

Yurt Dışında Düzenlenen Kozmetik Fuarları

Yurt dışında düzenlenen popüler kozmetik fuarları aşağıdaki gibidir. Siz de bu fuarlara katılarak güzellik sektöründe yaşanan son gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Ayrıca yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz.

Cosmoprof CBE ASEAN Beauty Show

İlki 17 – 19 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşen Cosmoprof CBE ASEAN, Güneydoğu Asya'nın hızla büyüyen pazarında güzellik sektörünü genişletmek için Tayland'daki yeni B2B etkinliği olarak öne çıkmıştır. Güzellik ve kozmetik, spa ve esenlik, bitkisel ve sağlık, saç ve tırnak gibi ürünleri içeren etkinlik senelik olarak ticaret ziyaretçilerine açık olacak şekilde düzenlenmektedir.

Estetika Brussels 

1979 yılında kurulan Estetika, Benelüks'te tüm güzellik uzmanları için favori buluşma yeridir. Estetika, 30 yılı aşkın bir süredir profesyonel ziyaretçilerin kendi alanlarında ekipman, ürün, teknik, yöntem ve eğitim hakkında en kapsamlı genel bakışa sahip olduğu eşsiz bir fuar olmuştur ve yılda iki kez gerçekleşmektedir.

Beautyworld Japan West Osaka

2006 yılında kurulan Beautyworld Japan West, Japonya'nın en büyük güzellik fuarlarından biridir ve kozmetik, sağlık ve sağlıklı yaşam endüstrisi için cazip bir ticaret fuarıdır. Osaka'da yılda bir kez gerçekleşmektedir. Beautyworld ziyaretçileri söz konusu alanlardaki en yeni trendleri ve en yenilikçi ürünleri keşfedip test edebilir, aynı zamanda en son gelişmeler ve hizmetler hakkında bilgi edinebilir. Fuar; salon sahiplerini, perakendecileri, fizyoterapistleri ve yeni gelenleri içermektedir.

Kozmetik fuarları arasında bulunan Beautyworld, Japon pazarına girmek ve yeni iş ilişkileri kurmak için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca giderek artan bir şekilde denizaşırı pazarlara açılan bir kapıdır. Bu nedenle uluslararası bir kitle tarafından sıkça ziyaret edilmektedir.

Beautyworld Middle East

Beautyworld Middle East, Orta Doğu'daki kozmetik, sağlık/güzellik ürünleri, parfüm ve spa tesisleri için önde gelen bir fuardır. 

Fuar, 2002 yılında Frankfurt Messe tarafından satın alınan ve yeni bir isim, yeni bir konsept ve yeni bir programla donatılmış olan Gulf Beauty'den dönüştürülmüştür. Frankfurt ve Japonya'da çok başarılı fuar serilerinin bir parçası olarak kendini göstermektedir. Güçlü uluslararası yönelimi ile fuar, bu bölgedeki güzellik ve sağlık endüstrisinin gelişmesine önemli katkılarda bulunmuştur.

Dubai'de yılda bir kez gerçekleşen ve katılımcı şirketlere burada yüksek profilli bir kitle sunma fırsatı sunan Ortadoğu'daki iletişim ve bilgi platformudur.

Ürün yelpazesi aşağıdaki gibidir:

  • Aromaterapi
  • Banyo ürünleri
  • Güzellik ürünleri
  • Kozmetik ürünler
  • Diyet takviyeleri
  • Eczane ürünleri
  • Saç bakım ürünleri
  • Hijyen ürünleri
  • Makyaj
  • Manikür
  • Ağız bakım ürünleri
  • Pedikür
  • Parfümler
  • Kişisel bakım ürünleri
  • Güneşten koruyucular
  • Bronzlaşma yatakları
  • Sağlıklı yaşam ürünleri

In-Cosmetics Asia

Kozmetik fuarları arasında bulunan ve PCIA olarak da bilinen kozmetik Asya, her yıl Asya'nın farklı yerlerinde gerçekleşmekte ve kozmetik endüstrisinin çok çeşitli bilimsel, teknik ve ticari içeriğini sunmaktadır. Asya Pasifik bölgesindeki kişisel bakım malzemeleri topluluğu için en uygun maliyetli iş ve ağ oluşturma fırsatlarını sunmaktadır.

Fuar, 2018 yılında yaklaşık 480 katılımcı ve 11307 ziyaretçiyi konuk etmiştir. Kişisel bakım, kozmetik ürünleri, laboratuvar ekipmanları, test ve düzenleyici çözümler için hammaddeler ve bileşenlere yönelik ürünler sergilemektedir. 

 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.