Yurt İçi ve Yurt Dışında Düzenlenen 11 Evlilik Fuarı

Hem yurt içinde hem de yurt dışında düğün ve evlilik hazırlıkları fuarları kapsamında, birbirinden çeşitli fuarlar organize ediliyor. Bu fuarlar özellikle işletme, pazarlama, halkla ilişkiler ve organizasyon alanlarında iş yürüten firmalara hitap ediyor.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında düğün ve evlilik hazırlıkları fuarları kapsamında, birbirinden çeşitli fuarlar organize ediliyor. Bu fuarlar özellikle işletme, pazarlama, halkla ilişkiler ve organizasyon alanlarında iş yürüten firmalara hitap ediyor. Yurt içi bünyesinde, İstanbul, Konya, Mersin ve İzmir’deki fuarlar öne çıkarken, yurt dışında bu yelpaze daha da genişliyor. İsviçre, Çin, Avusturya, Fransa, İngiltere, İspanya ve İtalya gibi ülkeler düğün-evlilik hazırlıkları fuarlarında başı çekiyor. Uluslararası iş birliği geliştirebilmek ve network ağı oluşturabilmek adına katılım sağlayabileceğiniz fuarları sırasıyla ele alabiliriz.

Fashionist / Türkiye-İstanbul

Her yıl şubat ayında düzenlenen Fashionist’in 2-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde ziyaretçilerini ağırlaması bekleniyor. Tarihi kültürünün yanı sıra etnik yapısı ve yüzyıllardır süregelen ticaret şehri özelliği ile İstanbul, Fashionist ile dünya modasına yeni bir yön vermeye hazırlanıyor. Seminerlerden etkinliklere ve defile şovlarına kadar çeşitli gösterileriyle dikkat çekmesi beklenen fuarın gerçekleştireceği ticaret sayesinde sektör adına vazgeçilmez bir organizasyon olacağına inanılıyor.

Konya Evlilik Hazırlıkları Fuarı

Yurt içinde düzenlenen evlilik hazırlıkları fuarları bazında önem taşıyan organizasyonlardan birisi de şüphesiz Konya Evlilik Hazırlıkları Fuarı oluyor. 2022 yılı için henüz tarihi netleşmeyen fuarın her sene gerçekleştiğini vurgulayabiliriz. Gelinlikten damatlığa, düğün organizatörlerinden kuyumculara dek düğün için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi teşhir eden fuar 2020 yılında Konya Ticaret Odası- Tüyap Kongre Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamıştı.

If Wedding Fashion İzmir

If Wedding Fashion İzmir, sektörün en büyük fuarlarından biri olma özelliği taşıyor. Hem bölgesel hem de uluslararası endüstri profesyonellerine ev sahipliği yapan fuar geçtiğimiz yıl kasım ayında ziyaretçilerine kapılarını açmıştı. 2022 yılı için henüz tarih belirlenmemiş olsa da, her yıl düzenlendiğini belirtebiliriz.

Paris Bridal Fair

Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen düğün evlilik fuarları kapsamında Türkiye’den çıkarak Avrupa’ya açılmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise, size Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen Paris Bridal Fair’den söz edebiliriz. İlk defa 1988 yılında kurulan ve her sene düzenlenen Paris Gelinlik Fuarı, uluslararası alıcılardan pazarlama profesyonelleri ve Fransa ya da yurtdışındaki tüm moda etiketleri arasında adeta bir köprü görevi görüyor. Paris Gelin Fuarı için düğün endüstrisinin tüm profesyonelleri arasında bir buluşma noktası diyebiliriz. Fuarın 13 Mart ve 14 Mart 2022 tarihleri içerisinde Paris Expo Porte De Versailles’de açılacağı söyleniyor.

London Bridal Fashion Week

Alışılmış fuar deneyiminin ötesine geçmeyi başaran Londra Gelin Moda Haftası, 350’den fazla dünya lideri gelin tasarımcısı ve üreticisinin kapsamlı sunumu, ücretsiz eğitim programları, ilham veren canlı moda şovları ile adeta görsel bir şölen niteliğinde diyebiliriz. London Bridal Fashion Week, İngiltere’nin en iyi ve ulusal etiketlerinden meydana getirilen bir sergi ile tam anlamıyla defile programı sunuyor.

Europen Bridal Week

Almanya’nın Essen kentinde ilk defa 2015 yılında kurulan ve her sene düzenlenen Avrupa Gelin Haftası, ilham verici toptan koleksiyonları keskin odaklı bir konsepte sahip fuar olma özelliği taşıyor. Fuar bünyesinde gelinlik kıyafetlerinden erkek kıyafetlerine, flowergirl elbiselerden lingere ve aksesuarlara kadar geniş bir yelpaze uzanıyor. Organizasyon her sene gerçekleşmekle beraber, geçtiğimiz yıl 17-19 Nisan 2021 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açmıştı.

Trauzeit Bremen

Yurt dışında düzenlenen düğün fuarları kategorisinde yolculuğumuza Almanya’dan devam ediyoruz. Almanya’nın Bremen kentinde organize edilen Trauzeit Bremen, hayatınızın en güzel gününü özelleştiren ürünleriyle adeta göz kamaştırıyor. Evlenmek isteyenlere ilham kaynağı olan fuarda göz dolduran gelinliklerden, büyüleyici dekorasyon ve uygun yer ile yetkin servis sağlayıcıları adına bakış açısı yaratıyor. Organizasyona aynı zamanda moda şovlarıyla birlikte canlı müzik ve uzman tavsiyeleri eşlik ediyor.

Barcelona Bridal Fashion Week

Yönümüzü bu kez İspanya’ya çeviriyoruz. İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleştirilen Barcelona Bridal Fashion Week, üst düzey gelinliklerden damatlıklara, düğün davetiyelerinden partiler ve cemaatler için giyim ve aksesuar üreticilerinin en temsili toplantılarını bir araya getirmeyi başarıyor. Fuarın önümüzdeki yıl da ekim ayında Fira De Barcelona’da ziyaretçilerini ağırlaması bekleniyor.

1001 Bodas

İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleştirilen 1001 BODAS, giyimden cateringe, grafik sanatlardan seyahat acentelerine, kuaför salonlarından güzellik salonlarına kadar geniş bir ürün hizmet pazarlama ağına sahip. Tüm bunların yanında araç kiralama, otel ve konaklamayla birlikte çiçekçileri de unutmamak gerekiyor. Ifema Feria De Madrid’de açılış yapan fuarın 2018 yılında 241 katılımcıyla 26279 ziyaretçi konuk ettiğini ekleyebiliriz.

Tra Dıch

Avusturya’nın Viyana kentinde gerçekleştirilen TRAU DICH, düğün, düğün sergileri, partiler ve yıldönümleri organizasyonlarının yaklaşık 20 yıldır sorunsuz şekilde çalışmasını sağlıyor. Fuar konsepti; ürün hizmetlerden gelinliklere, takım elbiselerden iç çamaşırlarına, ayakkabı, alyans ve davetiyelerden fotoğrafçılara, müzik, parti planlamasından DJ lere kadar geniş bir yelpazede uzanıyor. Fuarın 28 Ocak- 30 Ocak 2022 tarihlerinde Messe Wien Exhibition Center’da ziyaretçilerini ağırlayacağını vurgulayabiliriz.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.