Yurtiçi Fuarlar İçin Fuar Sepetinden Alabileceğiniz 8 Hizmet

Türkiye fuar organizasyonları bakımından diğer ülkelerin gerisinde kalmadığını kanıtlıyor. Yurtdışında olduğu kadar yurtiçinde de yılın belirli dönemlerinde fuar organizasyonları gerçekleştiriliyor.

Türkiye fuar organizasyonları bakımından diğer ülkelerin gerisinde kalmadığını kanıtlıyor. Yurtdışında olduğu kadar yurtiçinde de yılın belirli dönemlerinde fuar organizasyonları gerçekleştiriliyor. Firmanızın prestijini artırmak adına da bu fuarlara katılım sağlamak sizler için önem taşıyor. Türkiye genelinde düzenlenen fuarlar; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya ve Konya şeklinde sıralanıyor. Biz de sizlere bu yazımızda yurt içi fuarlar için fuar sepetinden alabileceğiniz 8 hizmeti anlatacağız. Dilerseniz başlayalım.

1- İşinize En Uygun Fuarları Kolaylıkla Bulabileceğiniz Platform: fuarsepeti.com

Fuar sepeti bünyesinde yurt dışı fuarları kategorisinde son derece geniş alanlar olduğundan daha önce bahsetmiştik. Türkiye’de fuar organizasyonlarında yurtdışının gerisinde kalmamaya çalışarak, yeni network ortamları oluşturabilmek adına birbirinden farklı sektörlere ev sahipliği yapıyor. Bu sektörler endüstriyel reklam-dijital baskıdan çiçekçilik, seracılık ekipmanlarına, mobilya dekorasyonundan kapı, cam ve pencere sistemlerine, hırdavattan lojistiğe, eğlenceden havacılığa kadar uzanıyor. Katılım süreci boyunca fuar sepetinden her türlü desteği alabileceğinizi de unutmamanızı öneriyoruz.

2- Ulaşım Organizasyonları

Yurt içi fuarlara ulaşım sağlamak yurtdışı fuarlara nazaran daha kolay görünse de, fuar sepeti bu konuda da sizi yalnız bırakmıyor. Seçtiğiniz fuarlara güvenli ve rahat bir şekilde ulaşabilmeniz için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle şehir dışı fuarlarda ilgili hava yolu firmaları ile irtibat kurup sizlere uygun ulaşım paketlerini önünüze getiriyor. Böylece hem zamandan hem de bütçenizden kar elde etmenize olanak tanıyor. Geriye sadece size özel alınan uçak biletiyle fuar gününde uçağa binip fuar alanına gelmek kurumunuzu temsil etmek kalıyor.

3- Konaklama İşlemleri

İstanbul’da bir firmada çalışıyor ve Antalya ya da Konya’da birkaç gün sürecek fuarlara katılım sağlayacaksınız. “Nerede konaklayacağımızı bilmiyoruz” diye düşünmeyin. Çünkü fuar sepeti otel rezervasyonlarınızda da yanınızda olmayı sürdürüyor. Fuar sepeti Türkiye genelinde fuar düzenlenen her kentte, rahatlıkla konaklayabileceğiniz bütçe dostu otel seçeneklerini önünüze çıkarıyor. Sizde kendinize uygun gördüğünüz oteli seçerek kurumsal seyahat paketi kapsamında bize yolluyorsunuz. Tüm rezervasyon ve ödeme işlemlerini hal etmekte elbette bizim işimiz.

4- VIP Transfer Hizmetleri

Antalya, Konya ya da Ankara’da düzenlenen fuarlar için uçağa bindiniz ve havalimanına iniş gerçekleştirdiniz. Fuar salonuna nasıl gideceğim? Diye düşünmenize gerek yok. Çünkü fuar sepeti kurumsal seyahat paketleri içerisinde VİP transfer hizmetleri de sağlıyor. Bu sayede havalimanından otele, otelden de fuar alanına kolayca gidebilirsiniz. Üstelik günübirlik fuar ziyaretleri içinde VİP transfer aracılığıyla fuar mekânına gidip, işiniz bittiğinde havalimanına geri dönebilirsiniz.

5- Fuar Bileti

Yurtiçi fuarlar için fuar sepetinden alabileceğiniz 9 hizmet arasında avantajlı fuar biletleri de bulunuyor. Dolayısıyla biletimi nereden alacağım? Diye düşünmenize ve internet üzerinde vakit kaybetmenize gerek kalmıyor. Kurumsal seyahat paketiniz dâhilinde fuar biletleriniz tabiki de bizden. Fuar salonu girişinde biletinizi gösterdiğinizde, fuara katılabilir ve firmanızın ağını genişletecek çalışmalar yürütmeye başlayabilirsiniz.

6- Fuar Detaylarına Dair Bilgilendirme Hizmeti

Fuar sepeti web adresimizi ziyaret ettiniz ve yurt içi fuarlar sekmesine geldiniz. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Antalya şeklinde kategorilerle sıralanan fuarları gördünüz ve herhangi bir tanesini tıkladınız. Karşınıza organizasyonu planlanan fuarların sektörleri, konumları ve tarih aralıkları çıktı. Fakat detaylı bilgiye ulaşamadınız. Endişelenmeyin! Alt sekmede bulunan “Fuar detaylarını e-posta gönder.” Sekmesine geldiğinizde isminizi soy isminizi ve mail adresinizi yazmanız yeterli oluyor.  Sonrasında size sadece fuarlar hakkında detaylı bilgi edindikten sonra firmanıza uygun organizasyona katılım sağlamak kalıyor.

7- Profesyonel Tercümanlık

Yurt içi fuarlara, yurt dışından pek çok kurumsal firmanın ve iş adamlarının katılım sağlayacağını göz önünde bulundurmalısınız. İngilizcenin uluslararası bir dil olduğunu düşündüğümüzde de, fuar sepeti her ihtimale karşın paketinize tercümanlık hizmetlerini eklemeyi de unutmuyor. Gittiğiniz fuarda, fuar sepetinin size atadığı tercüman sayesinde kendinizi ifade etmenizde daha kolay bir hale geliyor. Uluslararası firma temsilcileriyle iletişim kurduğunuz süre boyunca tercümanınız sizin yanınızda olacaktır.

8- Kapsamlı Rehberlik Hizmetleri

Yurt içi fuarları kapsamında fuar sepetinden alabileceğiniz 8 hizmetin son sırasında aynı yurt dışı fuarlarında olduğu gibi rehberlik hizmetleri öne çıkıyor. Eğer şehirlerarası düzenlenen fuarlara katılım sağlayacaksanız rehberlik hizmetlerini havalimanında gördüğünüzde şaşırmamanızı söyleyebiliriz. Fuar sürecinin işleyiş süreci, hangi ülkelerden ve firmalardan katılım sağlanacağı ve fuarda neler bulabileceğinizi detaylarıyla rehberinizden öğrenmeniz mümkün. Fuarın açık kaldığı ve orada olduğunuz süre zarfında rehberiniz size en iyi şekilde hizmet sunabilmek amacıyla yanınızda bulunacaktır. Rehberinizden aldığınız bilgiler ışığında, kurumunuz için en doğru işbirliklerini kurmanız da kolaylaşacaktır. Siz de firmanız adına fuar organizasyonlarındaki yerinizi alma taraftarıysanız, bir an önce fuar sepetini ziyaret ederek fuarınızı seçebilirsiniz. Gerisi sadece fuar sepetinin işi!

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.