Zuchex,Türkiye'nin İlk Hibrit Fuarı Oluyor!

Tarsus Turkey tarafından 10-13 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek olan organizasyon Türkiye’nin ilk hibrit fuarı olacak. 31. Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, hem fiziksel ziyaretçileri hem de ilk defa Zuchex’te uygulanacak olan “Online B2B” programıyla, yurt içi ve yurt dışından satın almacıları, katılımcı firmalarla buluşturacak.

Tarsus Turkey tarafından 10-13 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek olan organizasyon Türkiye’nin ilk hibrit fuarı olacak. 31. Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, hem fiziksel ziyaretçileri hem de ilk defa Zuchex’te uygulanacak olan “Online B2B” programıyla, yurt içi ve yurt dışından satın almacıları, katılımcı firmalarla buluşturacak. “Zuchex, geride bıraktığımız 2 fuarda, çoğunluğunu zincir perakende firmaları ve satın alma heyetlerinin oluşturduğu 60 binden fazla profesyonele ev sahipliği yaptı” diyen Tarsus Turkey Fuar Direktörü Ebru Causey, sahip oldukları bu satın almacı portföyünü, katılımcı firmalar için yeni satış ve ihracat kanallarına dönüştüreceklerini söyledi.

“Sahip olduğu lokasyon ve lojistik avantajlarının yanı sıra ürün, kalite, fiyat dengesiyle rakip ülkelerden ayrışan Türkiye, Covid-19 salgınının neden olduğu ihracat ve dış ticaret açığını 2020’nin sonbahar aylarında düzenlenecek fuarlarla büyük ölçüde kapatmayı hedefliyor” diyen Tarsus Turkey Fuar Direktörü Ebru Causey, 10-13 Eylül tarihlerinde 31’incisini düzenleyecekleri Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex’in de sektörünün tüm paydaşları için umut olacağını söyledi. Causey açıklamasında; “Zuchex 2020’yi hibrit fuar olarak kurguluyoruz. Her zamanki gibi yine binlerce fiziksel ziyaretçiye ev sahipliği yapacağız. Bununla birlikte fuarı ziyaret etmek isteyip de gelemeyen satın almacılar, bu yıl lansmanını yapacağımız “Online B2B” uygulamamız sayesinde Zuchex katılımcıları ile önceden randevulaşarak dijital toplantılar yapabilecek. Böylece pandemi sebebiyle seyahat edemeyen satın almacıların da Zuchex’e dahil olmalarını ve katılımcılarımızın ticaretine beklentilerinin de üzerinde bir katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

“Geçen yıl uyguladığımız ve 1,5 Milyar dolar değerinde ticaret hacmi yaratan Overseas Buyer programımıza ek olarak yeni Online B2B platformuyla Zuchex, 2020 yılında da katılımcılarına ihtiyaç duydukları ihracat fırsatlarını yaratmayı amaçlıyor” diyen Causey, küresel ev ve mutfak eşyaları sektöründe bu senenin en önemli fuarının Zuchex olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:http://www.fuaraktuel.com/genel-haberler/turkiye-nin-ilk-hibrid-fuari-zuchex-olacak--1095


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.