Air France, Uçak Bileti Satışına Başladı!

Fransa, şu an için dünya genelinde coronavirus vaka sayısı sıralamada beşinci sırada yer alıyor ancak yeni vaka ve ölüm azalıyor. Buna bağlı olarak, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron 13 Nisan tarihli açıklamasında 17 Mart’ta başlamış olan sokağa çıkma yasağının 11 Mayıs itibariyle aşamalar halinde kaldırılacağını açıklamıştı.

"Maske önleminin yanı sıra; Air France, uçak içerisinde bulunan havanın her üç dakikada bir yenilendiğini kullandıkları Hepa Filtre’nin hastanelerde de bulunan ile aynı olduğunu da belirtiyor.

Air France, bölgesel hizmetleri sürdürmek ve vatandaşlarının ülkeye dönmelerini sağlayabilmek adına; Paris, Marsilya, Nice, Toulouse, Cayenne, Fort-de-France, Pointe-à-Pitre, Saint-Denis de La Réunion, Amsterdam, Atina, Barselona, Berlin, Dublin, Edinburgh, Frankfurt, Cenevre, Lizbon, Londra, Madrid, Münih, Stockholm, Zürih, Cotonou, Dakar, Abidjan, New York, Los Angeles, Montreal, Mexico City, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Tokyo şehirlerinden kısıtlı sayılarda da olsa tarifeli uçuşlar gerçekleştirmeye devam etmekteydi.

Paris-İstanbul uçuşları için ise, Air France 1 Haziran ve sonrası için bilet satışlarına başlamış durumda. Paris-Orly Havaalanı kapatıldığı için Paris uçuşları yalnızca Paris- Charles de Gaulle Havaalanı’ndan yapılmaktadır."

Kaynak:https://www.turizmgunlugu.com/2020/05/07/air-france-istanbul-ucuslarina-ne-zaman-baslayacak/

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.