AnadoluJet Yurtdışı Seferler Yeniden Dedi!

Türk Hava Yolları 11 Haziran’da yurt dışı uçuşlarına başlıyor. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin Twitter’dan yaptığı acıklamaya göre, ilk yurt dışı uçuşlar 11 Haziran’da Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin,Stuttgart ve Londra’ya yapılacak. 15 Haziran’da Brüksel ve Paris, 16 Haziran’da ise Viyana seferi yapılacak.

                                                                  

Türk Hava Yolları 11 Haziran’da yurt dışı uçuşlarına başlıyor. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin Twitter’dan paylaştığı bilgilere göre, ilk yurt dışı uçuşlar 11 Haziran’da Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin,Stuttgart ve Londra’ya yapılacak. 15 Haziran’da Brüksel ve Paris, 16 Haziran’da ise Viyana seferi yapılacak.

THY İngiltere’den haftada 7 gün uçma konusunda izin aldı. Şirketin acentelerle paylaştığı bilgiye göre THY, İstanbul-Heathrow arasında haftada 7 uçuş yapacak. Haftada 7 uçuşun da Anadolu Jet tarafından yapılacağı öğrenildi.(Kaynak:https://www.turizmguncel.com/haber/bilal-eksi-acikladi-11-haziranda-basliyoruz)

Anadolu Jet Resmi Site Açıklaması;(Kaynak: https://www.anadolujet.com/tr/kurumsal/haberler-ve-duyurular/yurt-disi-seferlerimiz-yeniden-basliyor)

"Yeniden Buluşuyoruz, Yurt Dışı Seferlerine 11 Haziran’dan İtibaren Başlıyoruz!

Biz de sizlerle seyahat etmeyi çok özledik. Koronavirüs salgını sebebiyle bir süredir yaşanan aksaklıkların ardından yeniden gökyüzü ile buluşuyoruz.

Salgın sebebiyle dünya genelinde alınan koruyucu tedbirler kapsamında uygulanan seyahat kısıtlamalarının esnetilmesiyle birlikte 11 Haziran 2020* tarihinden itibaren yurt dışı uçuşlarımıza başlıyoruz. Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri ile yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarımız için hazırız!

11 Haziran’dan itibaren kademeli olarak artacak olan dış hat uçuşlarına ait tarife bilgilerimizi inceleyerek seyahat planlarınızı yapmaya hemen başlayabilirsiniz.

Seyahat engellerinin kalkması, otoritelerin vereceği izinler doğrultusunda yeniden planlanan güncel sefer bilgilerine alttaki tablodan ulaşabilirsiniz."

NOT:Seferlerin başlangıç tarihleri parkura göre değişiklik gösterebilir.


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.