bauma CTT Russia 2021'e Ertelendi!

Covid-19 pandemisinin etkisi sebebiyle Eylül ayına kadar ertelenen bauma CTT Russia'yı iptal etmek zorunda kaldıklarını resmi sitesinden duyurdu!

Yetkililer,Covid-19 pandemisinin etkisi sebebiyle Eylül ayına kadar ertelenen bauma CTT Russia'yı iptal etmek zorunda kaldıklarını resmi sitesi üzerinden duyurdu!

Messe Muenchen Rus Genel Müdürü Sergey Alexandrov iptalin nedenlerini şöyle açıkladı:"bauma CTT Russia'da yer alan herkesin sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Buna ek olarak, tüm katılımcılara en uygun koşulları sunmak hedefimizdir. Ancak bunu mevcut şartlar altında uygulayamadığımızdan ve yetkililerin düzenlemeleri göz önüne alındığında, katılımcıları, ziyaretçileri veya ortakları böyle belirsiz bir duruma maruz bırakmak istemiyoruz".

bauma CTT Russia Proje direktörü Marina Vashurkina, katılımcılara anlayışlarından dolayı teşekkür etti: "Tarihleri, Eylül'e kaydırırken birçok katılımcı ve ortağın desteğinden çok memnunuz. Ancak, yeni beklentileri hayal kırıklığına uğratmak istemiyoruz. bu nedenle 21. Uluslararası İnşaat Makineleri ve Teknolojileri Fuarı bauma CTT RUSYA'nın Mayıs 2021'e kadar gerçekleşmeyeceğine karar verdik."dedi.

Fuarın Yeni Tarihleri: 25-28 Mayıs 2021 Moskova, Crocus Expo.

Yapılan Açıklamaya ve Duyurulara https://bauma-ctt.ru/en/ linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.