Computex, 2021'e Ertelendi!

Computex 2020 fuarı daha önce hazirandan eylül ayına ertelenmişti. Organizatörler bunun ardından yeni bir karar alarak Computex 2020 fuarını devam eden koronavirüs salgını nedeniyle tamamen iptal etti.

Computex Taipei Fuarı Nedir ve Ne Zaman Gerçekleşecek?

Computex Taipei, Asya'daki en büyük bilgisayar ticaret fuarlarından biridir. Computex,bilişim ve teknoloji  pazarındaki gelişmeler ve eğilimler hakkında bilgi almak isteyen katılımcılar ve ziyaretçiler için ideal bir platformdur. 1981 yılında kurulan ve her sene gerçekleşen fuar; Haziran 2018'de 30 ülkeden 1685 katılımcı 42284 ziyaretçi, 2019 yılında 26 ülkeden 1685 katılımcı ve 171 ülkeden 42495 ziyaretçi konuk etmiştir.

Fuarın Ana İçeriği;IoT (Nesnelerin İnterneti) uygulamaları, PC'ler, NB'ler, el bilgisayarları, giyilebilir cihazlar, VR / AR, AI & Robotik, bileşenler ve parçalar, ekranlar, depolama ürünleri, iletişim ürünleri, çevre birimleri ve aksesuarlar, gömülü ürünler, endüstriyel kişisel bilgisayarlar, otomotiv elektroniği, POS sistemi ürünleri, sistemleri, sistem entegrasyonu, bulut teknolojisi ve hizmetleri, iş çözümleri, oyun araçları, yenilikçi girişimlerdir.

Haziran ayında yapılması planlanan fuar önce 28-30 Eylül tarihlerine çekilmiş daha sonra da gündem dikkate alınarak 2020 yılında yapılmamasına karar verilmiştir. Computex Taipei pandemi nedeniyle 01-05 Haziran 2021 tarihine ertelenmiştir.

Organizatörler, konuyla ilgili olarak yayınlanan haber yazısında, salgının yayılmasını kontrol altına almak amacıyla getirilen seyahat kısıtlamaları nedeniyle birçok katılımcının eylül ayında Taipei’de düzenlenmesi planlanan fuara katılamayacağını kaydetti. Bunun üzerine fuarın ertelenmesinin doğru olacağı kanaati getirildi.

Computex Taipei Hakkında Detaylı Bilgi İçin;

Resmi Sitesi: https://www.computextaipei.com.tw/en_US/index.html

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.