Corendon Airlines,Programını Açıkladı!

Tüm uçuşlarına ara veren Corendon Airlines, 27 Haziran itibarıyla Almanya’nın 22 şehrinden İspanya, İtalya, Türkiye, Mısır ve Yunan Adalarına uçmaya hazırlanıyor. Yolcular ve uçuş personelinin sağlığı ve güvenliği için gerekli önlemlerin tümünü aldığını açıklayan Corendon Airlines, uçaklarda da yoğun dezenfeksiyon çalışmaları yapacak.

Corendon Airlines, 2020 yaz sezonunda düzenleyeceği uluslararası uçuşların programını açıkladı. Başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesinden turistik destinasyonlara uçuşlar düzenleyen Corendon Airlines, Almanya’da tatil sezonunun açıldığı 27 Haziran tarihi itibarıyla Almanya’nın 22 şehrinden İspanya, İtalya, Türkiye, Mısır ve Yunan Adalarına uçmaya başlayacak. Corendon Airlines’ın sunacağı bu uçuşların biletleri tur operatörleri, seyahat acenteleri ve corendonairlines.com web sitesinde satışa sunuldu.

Corendon Airlines’ın yeni dönem planları ve uçuşlarda alınan önlemler hakkında bilgi veren Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer, “Avrupa tescilli uçaklarımız ile Almanya’daki base’lerimiz Köln, Hannover, Nürnberg, Münster/Osnabrück de dahil olmak üzere başlatacağımız operasyonumuzu Türkiye base’lerinden çıkışlı Avusturya, Almanya, İsviçre, Hollanda, Belçika ve Polonya uçuşlarıyla devam ettireceğiz. Avrupa’da yaşayan Türk Vatandaşları için de başta Kayseri olmak üzere Anadolu’nun 10 şehrine uçuşlarımıza da yine 27 Haziran itibarıyla başlayacağız. İlk aşamada talebin düşük olacağını öngördüğümüz için kısıtlı bir programla çıkıyoruz. Fakat kısa sürede sektörde toparlanma beklediğimiz için özellikle Ekimden itibaren, kaynak pazarlarımızdaki okul tatillerini de göz önünde bulundurarak, sezon öncesi açıkladığımız ilk uçuş planımıza dönebilmek arzusundayız” diye konuştu.

Kaynak:https://www.haberturizm.com/corendon-airlines-yeni-ucus-programini-acikladi/25126/


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.