DMEXCO İçin İptal Kararı!

2009’dan beri kesintisiz süren dünyanın en büyük pazarlama konferanslarından Digital Marketing Exposition and Conference (DMEXCO) 2020, Covid-19 sebebiyle iptal edildi. Etkinlik, salgınının devam etmesiyle beraber katılımcı kuruluşların seyahat kısıtlamaları ve ziyaretçilerin endişeleri gibi sebepler nedeniyle bu yıl fuar alanında düzenlenmeyecek.

Almanya’nın En Büyük Dijital Pazarlama Fuarı DMEXCO Dijitalleşti!

2009’dan beri kesintisiz süren dünyanın en büyük pazarlama konferanslarından Digital Marketing Exposition and Conference (DMEXCO) 2020, Covid-19 sebebiyle iptal edildi.

Etkinlik, salgınının devam etmesiyle beraber katılımcı kuruluşların seyahat kısıtlamaları ve ziyaretçilerin endişeleri gibi sebepler nedeniyle bu yıl fuar alanında düzenlenmeyecek.

Başlangıçta fiziksel ve dijital bir etkinlik olarak planlanan DMEXCO 2020, 23 ve 24 Eylül'de 'DMEXCO @home' olarak tamamen dijital bir formda gerçekleştirilecek. Fiziksel DMEXCO'ya ek olarak, Koelnmesse diğer sektörlerdeki dört etkinliğin de iptal edildiğini duyurdu.

 Koelnmesse Kıdemli Başkan Yardımcısı Christoph Werner:“DMEXCO'nun fiziksel sürümünü iptal etmek bizim için çok zordu. Sonuçta, 2020'ye Erken Kuş kayıtları için önceki yıllardan çok daha yüksek bir rezervasyon hacmiyle başladık - bu nedenle DMEXCO'nun başarılı tarihinde başka bir kilometre taşı belirlemek için koşullar idealdi. Sonra hepimizi şaşırttı ve bize muazzam bir meydan okuma sunan koronavirüs pandemisi geldi. Koelnmesse olarak birlikte çalışarak, zorluğa yükseldik ve verimli, yaratıcı ve hepsinden önemlisi koronavirüs ile uyumlu bir konsept geliştirdik.”dedi.

"Ancak son zamanlarda, yerinde konsepti gönderdikten sonra aldığımız yanıt bize açıkça gösterdi: Çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı için endişe duymadan ve her bir ülkenin ve şirketin olduğu seyahat kısıtlamaları ışığında Ancak, katılımcılarımızın birçoğu yerinde bir ticaret fuarına hazır değil. Birçok şirket aynı zamanda koronavirüs pandemisi nedeniyle ekonomik belirsizlikler ile karşı karşıyadır ve bunun ticaret fuarı planlaması üzerinde doğrudan etkisi vardır. Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki yeni enfeksiyon vakalarına ilişkin son haberler de rol oynadı. Dijital bir DMEXCO'ya odaklanmamız, bu yıl müşterilerimizin isteklerine yanıt olarak geliyor ve 2021'de DMEXCO'nun hibrit bir sürümüne ev sahipliği yapmayı dört gözle bekliyoruz."

Konferanstaki canlı yayınlara ek olarak, DMEXCO @home, hepsi etkileşime ve alışverişe ayrılan etkileşimli Master Classes ve Deep Dives gibi alanlara ayrılacak.Bu dijital platform ağ oluşturma açısından etkili olmayı amaçlamaktadır:Burada, tüm katılımcılar birbirleriyle doğrudan sesli / görüntülü odalarda veya metin sohbeti aracılığıyla iletişim kurabilir ve iletişim bilgilerini değiştirebilir veya toplantılar zamanlayabilir. 'Sanal Kafe'deki' alanlar 'sözde belirli bir konu veya hedef kitle için ayrılan, örneğin katılımcıların roadshow'larını düzenleyebilecekleri veya müşterileri ile kişisel temaslarını sürdürebilecekleri odaları da içermektedir.

DMEXCO @home için normal bilet  99 euro, Erkenci Kuş sürümü için  79 euro olacaktır. Online Bilet Dükkanı Temmuz 2020'nin ortalarında açılacak.

Daha Detaylı Sunum İçin: https://go.dmexco.com/hubfs/Expo/booklet_DMEXCO-at-home_DMEXCO2020.pdf

Açıklamanın Tamamını Görmek İçin: https://dmexco.com/press/dmexco-2020-to-be-held-in-all-digital-form/

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.