Hostech By TUSİD Fuarı'nda Yeni Tarih

Horeca sektörünün önemli fuarlarından Hostech by TUSİD Fuarı da 22-26 Haziran 2021 tarihinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

9-13 Şubat'ta gerçekleşmesi planlanan Hostech By TUSİD Covid-19 dolayısıyla 22-26 Haziran 2021 tarihinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

HOSTECH by TUSİD - Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, hazırlık ekipmanlarından pişiricilere, servis ve soğutma ekipmanlarından, bulaşıkhaneye birçok üreticinin ihtiyaç duyacağı her türlü ürünü ziyaretçilerine sunacak.

 Otel, restoran, kafe, pastane, gastronomi ve mutfak ekipmanları alanında Avrasya’nın en büyük fuarı olan “HOSTECH BY TUSİD Fuarı’nda, 800’ün üzerinde marka ürün sergileyecek. Yetkililer;" TUSİD- Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve sektöre öncülük eden yerli ve yabancı firmalarla yaptığımız istişareler ve katılımcı firmaların çoğunluğundan gelen taleplerin sonucunda fuarımızın ticarete olan katkısının en verimli şekilde geçmesi için fuarın 22-26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşmesi hususunda mutabık kalınmıştır" açıklamasında bulundu.

 

Kaynak:http://www.fuaraktuel.com/genel-haberler/hostech-by-tusid-fuari-nin-tarihi-belli-oldu-2275

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.