İngiltere Vizeleri İçin Duyuru!

İngiltere Başkonsolosluğu 3 ay aradan sonra başlayacak vize başvurularının kabul edileceği merkezlerle ilgili duyuru yaptı.

Covid-19 sebebiyle yaklaşık 3 aydır vize başvuru alımını durduran İngiltere Konsolosluğu, 23 Haziran itibarıyla başvuru almaya başlayacak.

İngiltere İstanbul Başkonsolosluğu vize başvurularıyla ilgili duyuru yaptı.Duyuruda İngiltere Vize Başvuru Merkezleri'nin (VBM), 23 Haziran 2020'den itibaren Adana, Ankara, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve İzmir illerinde hizmete açılacağı belirtildi. Antalya VBM'nin bu süreçte kapalı kalacağı önümüzdeki haftalarda konuyla ilgili güncel bilginin paylaşılacağı belirtildi.

Vize başvuru merkezlerinin çalışma günleri ve saatlerinin haftalık olarak değişiklik gösterebileceği belirtilen duyuruda " VBM’lerin çalışma günleri ve saatleri hakkında TLS https://pos.tlscontact.com/turkey web sitesi ziyaret edilmeli" denildi.

Duyuruda Vize Başvuru Merkezi’ni ziyaret eden herkesin maske takması ve sosyal mesafe yönlendirmelerine uymasının zorunlu olduğu da belirtildi.

Kaynak:https://www.turizmajansi.com/haber/konsolosluk-tan-ingiltere-vize-basvurulariyla-ilgili-onemli-duyuru-h37844

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.