Marble İzmir Fuarı Dijital Ortamda!

İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'nın bu yıl dijital çözümlere uygun olarak düzenleneceği bildirildi.İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, 26'ncı kez gerçekleştirilmesi planlanan ancak yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında ertelenen fuar, eylül ya da ekim ayında dijital ortamda, 27'inci fuar da Fuarİzmir'de fiziki olarak 24-27 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'nın bu yıl dijital çözümlere uygun olarak düzenleneceği bildirildi.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, 26'ncı kez gerçekleştirilmesi planlanan ancak yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında ertelenen fuar, eylül ya da ekim ayında dijital ortamda, 27'incisi İzmir'de fiziki olarak 24-27 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Fuarı organize eden İzmir Büyükşehir Belediyesinin fuarcılık iştiraki İZFAŞ'ın Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, Küresel Fuarcılık Örgütü (UFI) ile süreci değerlendirdiklerini ve kısa süre içerisinde fuarlarının tamamında dijital dönüşümü planladıklarını ifade etti.

Salgın sonrası ticaret metotlarında ve küresel tedarik zincirinde dönüşümün kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Alıcı, şunları kaydetti:"İhracatçılarımızın yeni normale adaptasyonu için tüm yeni nesil ticaret faaliyetlerine dahil olmak durumundayız. Ne mutlu ki bizler bu pandemi sürecini ticari anlamda bir avantaja çevirecek altyapımızı hazırlamaya başladık. Geldiğimiz noktada İZFAŞ dijital fuarcılıkta da öncü oldu. 2021 yılı başına kadar doğal taş sektörü de dahil olmak üzere 7 önemli online fuar ve B2B alım heyeti organizasyonu planladığımızı sizlere ilan etmek isterim. Eylül sonu veya ekim ayında doğal taş sektörünü dünya ile dijital ortamda buluşturmak bizim planımız."

Kaynak:http://www.fuaraktuel.com/genel-haberler/marble-izmir-fuari-dijital-ortamda-duzenlenecek-2154


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.