Rusya'da Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Ne Zaman?

Covid-19 nedeniyle yaz sezonu açılışının ileri bir tarihe ertelenmesinden dolayı Türk turizm sektörü zor günler geçirirken Rusya’dan sektörü ilgilendirecek bir açıklama geldi. ATOR’dan yapılan açıklamaya göre Rusya’nın en büyük tur operatörlerinden biri, dün acentelerine mesaj göndererek 1 Ağustos’tan başlamak üzere yurtdışı turların satışına başlanabileceğini bildirdi.

Rusya'da Yurtdışı ve Yurtiçi Turlar En Erken Ne Zaman?



Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), Covid-19 pandemisinden sonraki ilk yurtdışı turların en erken 1 Ağustos’ta başlamasının planlandığını belirtti.

Covid-19 nedeniyle yaz sezonu açılışının ileri bir tarihe ertelenmesinden dolayı Türk turizm sektörü zor günler geçirirken Rusya’dan sektörü ilgilendirecek bir açıklama geldi.

ATOR’dan yapılan açıklamaya göre Rusya’nın en büyük tur operatörlerinden biri, dün acentelerine mesaj göndererek 1 Ağustos’tan başlamak üzere yurtdışı turların satışına başlanabileceğini bildirdi. Pandemi nedeniyle ertelenen turların da 1 Ağustos’u izleyen tarihlere kaydırılabileceğinin altını çizdi.Ayrıca Rusya içindeki turların ise 1 Temmuz’dan itibaren başlayabileceği belirtti.


Kaynak: https://www.turizmajansi.com/haber/rusya-dan-yurt-disi-turlar-en-erken-ne-zaman-baslayacak-h37191

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.