THY'den Yolcularına Hijyen Seti!

THY, yolcularının seyahat sağlığını korumak amacıyla güvenli seyahat standartlarına iki yeni uygulamayı devreye aldı.

Yurtiçi uçuşlarına başlayan Türk Hava Yolları; seferlerinde tüm misafirlerine, uçulan mesafeye göre içerisinde maske, dezenfektan ile antiseptik mendil bulunan “Hijyen Seti” vermeye başladı.

           

Ayrıca uçuş boyunca gerekli tedbirlerin doğru uygulanması noktasında da “Hijyen Uzmanıkabin memurları görev almaya başladı. Hijyen uzmanının tek görevi ise yolcuların sağlıklı seyahati için uçak içi tüm hijyen ve sosyal mesafe tedbirlerinin doğru uygulanmasıyla ilgili. Yani Uçak içi hareketliliğin azaltılması, yolcular ve kabin ekipleri tarafından sosyal mesafe kurallarına uyulmasından, yolcuların uçuş boyunca maske kullanımına kadar, hatta aynı sıradaki yolcuların ikram tüketimi sırasında aynı anda maskelerini çıkarmamasını sağlayacak.

Hürriyet’te yer alan habere göre Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı  konuyla ilgili şunları söyledi:

“Güvenli seyahat standartlarımız arasında bulunan önemli yeniliklerden bazıları, uçuşlarımızda görev alan ‘Hijyen Uzmanı’ kabin ekiplerimiz ve bu ekiplerimizin yolcularımıza servis ettiği ‘Hijyen Setleri’. Yalnızca kabin içerisindeki hijyen ile yolcularımız arasındaki sosyal mesafeye uyulmasından sorumlu olan Hijyen uzmanlarımızın, yolcularımıza kendilerini daha rahat ve huzurlu hissettireceğine inanıyoruz.”


Kaynak:https://www.turizmgunlugu.com/2020/06/03/thy-hijyen-seti-hijyen-uzmani/ 

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.