Expo Real Munich Fuarı Nedir?

Messe Munchen’in organizatörlüğünü yapmış olduğu Expo Real Munich 14-15 Ekim 2020 Tarihinde Messe Munchen’de gerçekleşecektir.

Messe Munchen’in organizatörlüğünü yapmış olduğu Expo Real Munich 14-15 Ekim 2020 Tarihinde Messe Munchen’de gerçekleşecektir.

Expo Real Munich Fuarı Nedir?

Expo Real, 1998 yılında kurulmuş olup yılda bir kez Münih'teki fuar alanlarında düzenlenen uluslararası bir emlak ve yatırım fuarıdır. Avrupa'daki endüstri için en büyük B2B ticaret fuarı olan fuar, sektörler arası ve uluslararası projeler, yatırımlar ve finansman için iş odaklı ağ oluşturma için eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

Genel olarak organizatörler 2018 yılında Münih'teki Expo Real'de 41 ülkeden yaklaşık 2095 katılımcı ve 72 ülkeden 45058 ziyaretçi; 2019 yılında 45 ülkeden yaklaşık 2189 katılımcı ve 76 ülkeden 46747 ziyaretçi ağırladı.

Expo Real Munich Fuarı’na Neden Katılmalısınız?

•Katılımcılar ve ziyaretçiler arasında proje geliştiricileri ve proje yöneticileri, yatırımcılar ve finansörler, danışmanlar ve acenteler, mimarlar ve planlamacılar, kurumsal emlak yöneticileri, genişleme yöneticileri ve gayrimenkul sektörünün tüm değer zincirini yansıtan ekonomik bölgeler ve şehirler bulunmaktadır.

•Sempozyum, konferans ve yuvarlak masa toplantılarından oluşan gösterge niteliğindeki konferans programı ile fuar, sektörün iletişim ve bilgi platformu olarak hareket etmektedir.

Expo Real, gayrimenkul endüstrisinin güncel eğilimleri ve sorunları hakkında ayrıntılı bilgi verir ve bu nedenle uzmanlarla iletişim kurmak ve yeni bağlantılar kurmak için ideal bir platformdur.

Expo Real Munich’te Ürün Grupları/Sektörler Nelerdir?

Gayrimenkul danışmanlığı / ajansı, gayrimenkul geliştirme, gayrimenkul finansmanı, kurumsal gayrimenkul yönetimi ve emlak operatörleri, gayrimenkul yatırımı, gayrimenkul proje yönetimi, tesis yönetim hizmetleri, gayrimenkul bilgi teknolojisi, gayrimenkul pazarlama, ekonomik bölgeler ve belediyeler, mimarlık ve planlama, gayrimenkul eğitimi ve ileri eğitim, gayrimenkul personeli alımı, ticari gayrimenkul endüstrisi dernekleri gibi içerikleri mevcuttur.

Münih’te Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Münih’te ulaşım S-Bahn, U-Bahn, tramvay ve otobüslerle sağlanmaktadır. Bisikletler de tercih edilmektedir. Taksiler pahalı olacağından bütçeye dikkat edilerek seçilmesi uygun olacaktır. Şehir halkalar halinde 4 bölgeye ayrılmış durumdadır. Gitmek istediğiniz yerin bulunduğu bölgeye göre almanız gereken biletin tipi de değişiyor. Şehrin en iç kısmındaki merkez bölgesinde “Innenraum” / “inner district”te zaman geçirecekseniz tek bölge içinde ulaşımı kapsayan en ucuz bilet seçeneği fayda sağlayacaktır. Ancak havaalanı en dıştaki 4. bölgede yer aldığı için havaalanına gideceğiniz ya da havaalanından döneceğiz günlerde en pahalı seçenek olan “Gesamtnetz” / “entire network” bileti almak daha uygun olacaktır.

Münih’te konaklama yapabileceğiniz 5 bölge bulunuyor. Bunlar:

1.Altstadt-Lehel,

2.Müzeler açısından zengin olan bölgesi Maxvorstadt,

3.Eğlencenin daha ağır basan bölgesi Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt,

4.Kültürel ve gastronomik açıdan daha zengin olan Au-Haidhausen,

5.Schwabing-West.

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.