Gulfood Dubai 2020 Fuarına yoğun ilgi

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dubai Emirliğinde . 17-21 Şubat tarihlerinde yapılacak olan , Uluslararası ev ürünleri markalarının yanısıra en son ürün yeniliklerinin rekabetçi tedarikçileriyle , 1.000.000 metrekareden daha geniş bir alana yayılmış Yiyecek-İçecek ürünleri ve vitrinlerini kapsayan Gulfood 2020 Gıda fuarı, 193 ülkeden gelen 98.000'den fazla katılımcıyı ağırlıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dubai Emirliğinde . 17-21 Şubat tarihlerinde yapılacak olan  , Uluslararası ev ürünleri markalarının yanısıra en son ürün yeniliklerinin rekabetçi tedarikçileriyle , 1.000.000 metrekareden daha geniş bir alana yayılmış Yiyecek-İçecek ürünleri ve vitrinlerini kapsayan Gulfood 2020 Gıda fuarı, 193 ülkeden gelen 98.000'den fazla katılımcıyı ağırlıyor.
Fuarda çok sayıda Türk üretici ve iş adamı katılımcı olarak yerlerini alırken, ziyaretçi firmalarda olduça rağbet gösteriyor. Gıda sektörünün her firmaya bu pazarda bir pay veriyor olması Türkiye ürünlerine ciddi rağbet görmesi bu fuarı bizler için önemli kılıyor. 
Türkiye coğrafyası ve iklimi ile sunabildiği ürün çeşitliliği ve lojistik üstünlüğü bölge tarafından bir avantaj olarak görülüyor.
Fuarda uluslararasılaştırma amaçlı ziyaretçi etkinlikleri ile fuarsepeti paket programları bir çok ticaret odası , ticaret borsası tarafından tercih edilmekte. FuarSepeti , Gulfood paket programlarına  bu linkten ulaşabilirsiniz ve farklı tarih ve detaylardaki programlarıda isteğiniz üzerine hazırlata bilirsiniz. 

Gulfood Dubai 2020 fuarına ziyaretçi olarak katılmak ve gerek UR-GE gerek KOSGEB teşfikleri ile geziler düzenlemek isteyen ticaret odaları ve ticaret borsaları FuarSepeti ile bağlantıya geçerek sağlıklı ve güvenilir bir şekilde yurt dışı iş gezilerini yapabileceklerdir.

FuarSepeti, yurt dışı iş gezileri ve fuar katılım ve ziyaretleri konusunda deneyimlidir.


Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.