SIAL Paris Ertelendi!

Gıda profesyonellerine beklentilerini karşılayan bir deneyim sağlamak için SIAL Paris, 15-19 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan 2022'ye ertelendi.

Uluslararası Gıda Fuarı'nın organize şirketi olan Comexposium Group, bu sonbahar için planlanan Sial Paris 2020 baskısının 15-19 Ekim 2022 arasında ertelendiğini duyurdu. 

Katılımcılar ve ziyaretçilerle yapılan bir anketten sonra ve belirsiz bir uluslararası bağlamda, bu soruşturmanın sonuçları son birkaç gün içinde önemli ölçüde değişti ve bu da herkesin etkinliği erteleme isteğine yol açtı.

Sial Global Network genel müdürü Nicolas Trentesaux , " Sial Paris, tarımsal gıda sektöründeki operatörlerin küresel ölçekte iyileşme ve dönüşümüne eşlik etme niyetiyle sıkı bir şekilde misyonuna sadık kalmak istiyor" dedi.

Tarım-gıda sektörü operatörlerine beklentilerini karşılayan bir deneyim sağlamak için Sial Paris, 15-19 Ekim tarihleri ​​arasında 2022'ye ertelendi . Her baskıda, Sial Paris 120'den fazla ülkeden 7.200 katılımcıyı bir araya getiriyor ve 300.000 ziyaretçiyi ağırlıyor. Aynı zamanda küresel gıda sektöründeki pazarı ve trendleri sergilimekte ve gıda endüstrisinde kilit bir oyuncu olarak 50 yılı aşkın bir süredir kendini sürekli yenilemektedir.

Nicolas Trentesaux , "Buna ek olarak, Çin, Kanada, Endonezya, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde önemli yıllık toplantılarla bölgesel büyüme platformları sunmak için küresel ağımızı büyütmeye devam edeceğiz."dedi.

Açıklamanın tamamına ulaşmak için: https://www.sialparis.com/The-show/News/SIAL-Paris-2020-rescheduled-to-2022

Bu içeriği faydalı bulduysanız aşağıdaki platformlarda kolayca yayınlayabilirsiniz.